עבור לתוכן

6800gt or x800xl?

Featured Replies

פורסם

כשאנריל 2007 יצא, כרטיסי הור הנוכחי יריצו אותו על Low, בקושי.

אז כן, זה טריק שיווקי.

אנריל תמיד היה משחק שלא שילב בתוכו הרבה שיידרים, היו בו מעט, שיידרים הם הדבר שלכרטיס מסך הכי "קשה" לעבד, ככה שאנריל החדש אתה לא צפוי לראות כמויות של שיידרים אבל אני לא אומר שלא יהיו, ויש לזה גם סיבה, קבלת הFPS הכי גבוה שניתן גם על כרטיסים חלשים ובכלל על כל כרטיס.

ועוד משהו, כשDoom3 יצא הR9800XT\P והGFFX5950\GFFX5900 הריצו אותו ממש לא רע, ועוד צריך לזכור שהמשחק מלא בשיידרים ובאמפ-מאפינג שממש מעמיסים.

אבל מצד שני יש את מנוע האנריל ווארפאר 3, ויכול להיות שהמתכנתים כן ירצו לממש אותו יותר, אבל לך תדע.

ככה שאי אפשר להיות כל כך וודאיים לגבי איך זה ירוץ על כרטיסי הדור הנוכחי.

• תגובות 66
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז רגע, אז בשביל מה לשדרג אם ככה??

לגבי כרטיס ב1000 שישתווה ל2 GF6800GT אתה צודק, אני טיעיתי פה חזק, אבל, מחירי כרטיסי הדור הקודם לא ירדו חזק כאשר הדור החדש נכנס לשוק (ככה היה ב90 אחוז מהמקרים), ככה שאם המחיר של GF6800GT יחיד עדיין יהיה בסביבות ה2000 ש"ח עדיין שידרוג כזה בSLI יראה עלוב בעיני.

למה אתה חושב שבעוד שנה וחצי שנתיים המחיר של ה6800GT יהיה 2000?

פורסם

דבר ראשון, המחיר שלו לא ירד דרסטית, גם העבר וגם ההגיון (במידה מסויימת) אומרים את זה.

דבר שני, למה אתה חושב שהGF6800GT יהיה זמין בשוק בעוד שנתיים...?

פורסם

למה שהוא לא יהיה זמין בשוק?

אתה עדיין יכול למצוא היום GeForce 2

לדעתי SLI זה עוד דרך לגנוב כסף מאנשים כי הביצועים שלהם לא מדהימים משהו

וגם אם אתה משדרג אותו עוד שנה שנה-וחצי אז ייצאו כבר כרטיסים חדשים שתומכים

פונקציות מתקדמות שמשאירות את ה GF6800GT הכפול מאחור.

פורסם

בעתיד שזה בערך שנתיים עדיין יהיה את ה 6800GT בשוק זה ברור.... כי בעתיד רק המחשבים יעבדו על SLI כנירא או על הטכנולוגייה של ATI לשילוב 2 מאיצים גרפים

אולי הוא יהיה בין הכרטיסים החלשים והוא ישמש את השוק הנמוך בו נגיד ככה בעתיד..... ירידה דרסתית זה בטוח לא יהיה .... בשנים האחרונות אין ממש ירידה משמעותית בתכום כרטיסי המסך אולי חברות מורידות פה ושם כמה דולרים קטנים

במה שכן יש ירידה זה בתכום המעבדים....

פורסם

הדבר היחיד שיכול להיות טוב יותר בכרטיסים של Nvidia הוא שב- HDR הם יותר מדויקים וזאת תודות ל- Sm3.0 ול- FP 16.

אבל, מכיוון שאין הרבה משחקים שבהם יש HDR שמבניהם יש רק אחד שבו באמת יש HDR שזה Half Life 2 (בקרוב), והחברה שעשתה אותו עשתה עסק עם ATI , כרטיסים מתוצרת ATI שיכולים לתמוך ב- HDR יריצו אותו יותר טוב מכרטיסים של Nvidia. (במיוחד בשלבים שתומכים ב- HDR מכיוון שעשו אותם במיוחד במסגרת עסקה עם ATI)

פורסם

גם לATi יש FP16, ולא רק שהיא עושה HDR מעולה היא גם עושה את זה יותר טוב מnVIDIA, וזה הוכח בהרבה מקומות.

לגבי הSLI, תחשבו מה שבא לכם, נמאס לי כבר ::)

פורסם

אז איך מפעילים תHDR הזה? (=

פורסם

כשאנריל 2007 יצא, כרטיסי הור הנוכחי יריצו אותו על Low, בקושי.

אז כן, זה טריק שיווקי.

וכן, זה יהיה שימושי רק בדור הבא, וזו אחת הסיבות שATI לא הכניסה את SM3 כבר בדור הנוכחי, זה פשוט לא נחוץ, וזה סתם עוד עבודה.

לא נכון.כרטיסי High_End הקיימים יריצו אותו טוב על Medium ואפילו יותר..

ההבדל בין כרטיסי הדור הבא לדור הקיים הם לא עצומים..

כרטיס אחד מהסדרה G70 כמדומני ההכי חזק מוציא 8XXX ב3DMAKRK05.

עם אני עושה OC רציני לכרטיס שלי אני אוכל להגיע אולי ל6500 .ההבדלים פה הם לא יום ולילה.

חוץ מזה,המנוע UE3 יעבוד עם nVIDIA טוב,יותר כמו המנוע של DOOM3 שעובד טוב יותר עם nVIDIA.

כך שזאת עוד סיבה להעדיף את nVIDIA למי שחושב רחוק.

פורסם

עם כל הכבוד, אתה לא יכול לדעת איך הכרטיסים של היום יריצו את המשחק הזה, Epic תחליט בעצמה עד כמה היא רוצה לעשות את המנוע זה רצחני.

נחייה ונראה איך יתפתח המשחק, יש לו עוד הרבה זמן עד שיסיימו לבנות אותו, שנה וחצי לפחות.

פורסם

אני כן יכול לדעת,משחקים בנויים כך שכרטיסי המסך הנוכחיים בשוק יוכלו להריץ אותם.וכרטיסי הHighEnd על הדרישות המקסימליות.

EPIC עם כל הכבוד לה לא יכולה לעשות את המשחק בלתי ניתן להרצה ע"י הR520 והG70.

ואם הכרטיסים האלה יריצו את זה על דרישות מקסימום,6800GT ו6800Ultra יוכלו להריץ את זה על Medium .

פורסם

6800NU vs 6800GT vs 6600GT SLI Benches :

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=881152&page=1&pp=20

אפשר לראות שבהפעלת פילטרים : AAx2 AFx8 ה-6600GT SLI מנצח את ה-6800GT.

נטען גם כי ללא פילטרים בכלל ה-SLI לוקח.

יש אנשים שיעדיפו רזולוציה גבוהה על AAx4 ומעבר, במקרה זה יהיה עדיף ללכת על SLI.

עכשיו, עם פילטרים AAx4 AFx8 ה-6800GT מנצח ברוב המקרים, אולם לא בכולם. מה שבטוח, 2x6600GT נותן ביצועים דומים, אולם ב-FPS נמוך בקצת, אך רוב האנשים לא ישימו לב להבדל בכלל.

חוצמזה מדובר בהשוואה זאת על EVGA geforce 6600GT, כמובן שיש יצרניות טובות יותר, וכרטיסים חזקים יותר (מומהרים מהמפעל וזכרונות מהירים יותר)

כגון Leadtek PX6600GT Extreme שמן הסתם יתנו ביצועים טובים יותר.

כמובן שב-3Dmark05 ה-SLI לוקח את ה-6800GT.

מי שטען פה קודם שנקודות ובאנצ'ים לא משקפים את המציאות טועה כאשר מדובר ב-FPS ---> זו המציאות. לא משנה כמה BIT יש לכרטיס, מס' התמונות שיוצגו על המסך בשנייה אחת זו התוצאה הסופית, בהנחה שאין הבדל באיכות התמונה (לפחות שלא נראה לעיין).

אני שומע הרבה אנשים שפוסלים את ה-SLI מסיבות שונות, אם הם "מעריצי" ATI קנאים או סתם חושבים יותר מדי רחוק. אני לא טוען כי SLI עדיף או תמיד טוב יותר. אלא פשוט נקודה למחשבה שאין לזלזל בה. עם תמיכה ל-SLI נפתחים בפניכם אפשרויות נוספות, כאשר כל אחד יוכל לעשות את השיקולים שלו. מי שלא לוקח לוח התומך ב-SLI עלול למצוא את עצמו יום אחד מתחרט על כך. לא בטוח, אבל אולי...

פורסם
  • מחבר

אני חושב שסגרתי על 6800gt של leadtek הם טובים?

פורסם

Leadtek - בחירה מצויינת - מייצרים כרטיסים ברמה גבוהה.

חברה איכותית שעובדת עם NVIDIA כבר המון שנים.

הייתי מרוצה מאוד מה-gf4 ti 4400 שלהם, עכשיו אני מזיל ריר על ה-6600GT Extreme שלהם (שהוא בין הטובים בעולם - דגם מהיר זה)...

לך על זה, אני מאמין ש-6800GT יחזיק הרבה זמן.

פורסם

אני חושב שסגרתי על 6800gt של leadtek הם טובים?

בחירה מצויינת,אם אתה אוברקלוקר אתה כנראה תהיה מסוגל לעבור את 6800Ultra.

אם אתה לא אוברקלוק,אז הכרטיס קר ויש לו גוף קירור אימתני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים