עבור לתוכן

6800gt or x800xl?

Featured Replies

פורסם

תגידו לי אם זה נכון

מישהו אמר לי ששני כרטיסים של 6600gt sli קורעים כרטיס 6800gt אחד, זה נכון? המטרה: משחקים כבדים מאוד ופילטרים פה ושם..

פשוט טעות!

אם כבר 6800GT חזק יותר מ 6600GT X2 בגלל שלמרות שהם עובדים בSLI הבקר זיכרון עדיין נשאר על 128 ביט, מה שנותן יתרון אדיר ל6800GT (שהוא כמובן 256 ביט) במשחקים כבדים תחת רזולוציות גבוהות ופילטרים.

הדבר היחיד שמערך SLI של 6600GT עושה רושם, זה רק בבנאצ'מארק.נקודה.

• תגובות 66
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

פשוט טעות!

אם כבר 6800GT חזק יותר מ 6600GT X2 בגלל שלמרות שהם עובדים בSLI הבקר זיכרון עדיין נשאר על 128 ביט, מה שנותן יתרון אדיר ל6800GT (שהוא כמובן 256 ביט) במשחקים כבדים תחת רזולוציות גבוהות ופילטרים.

הדבר היחיד שמערך SLI של 6600GT עושה רושם, זה רק בבנאצ'מארק.נקודה.

תודה :-* אני אלך על ה6800gt כנראה, אב עדיין לקחת sli או שלא? יענו בשביל העתיד לעוד כרטיס מסך...?

פורסם

תודה :-* אני אלך על ה6800gt כנראה, אב עדיין לקחת sli או שלא? יענו בשביל העתיד לעוד כרטיס מסך...?

תלוי בהפרש המחירים....

כי בזמן ש6800GT לא יספיק לך...אני לא בטוח שגם 2 כאלה יספקו...

פורסם

אם אתה לא קונה עכשיו 2 כרטיסים אל תקח לוח SLI בכלל, SLI כשידרוג זה דבר עלוב.

פורסם

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

וזה למה?

פורסם

נגיד אתה תהיה מעוניין לשדרג בעוד כחצי שנה, שכבר אז בשוק יהיו כרטיסי הדור הבא ביחד עם כרטיסי הדור הנוכחי, במקום לקנות עוד GF6800GT במחיר זול מעט מכרטיסי הדור הבא שיהיו מצויים בשוק (ועכשיו אתה שואל, "ואיך תדע את המחיר?", אפשר פשוט להתסכל על העבר ולראות) ולשים אותו בSLI עם עוד GT אחר, יהיה עדיף הרבה יותר לקנות כרטיס מהדור הקודם שיהיה באותו המחיר של הGF6800GT, אך לפי הערכות יהיה בעל ביצועים טובים יותר וכמעט בטוח בעל תמיכה בטכנולוגיות חדשות יותר (גם כאן לדעתי אתה תשאל את אותה השאלה וגם כן אפשר לענות את אותה התשובה), כפי שזה הסמתן ומסתמן, SLI הוא שידרוג גרוע.

פורסם

sli זה טכנולוגיה טובה רק לעכשיו.. ולמי שיש הרבה כסף לקנות עכשיו!! שני כרטיסים.. והיו לו ביצועים מטורפים.. כי בכל מקרה הם תומכים בכל הדברים שיש היום...

אבל עוד שנה/שנתיים יצאו כבר כרטיסים עם תמיכות בדברים חדשים וקניית כרטיס מהדור הישן (שהמחיר שלו לא יהיה זול כל כך.. ) לא יעזור לך בהרבה.. עדיף למכור את הכרטיס היחיד שיש לך ולשדרג לחדש..

פורסם
  • מחבר

sli זה טכנולוגיה טובה רק לעכשיו.. ולמי שיש הרבה כסף לקנות עכשיו!! שני כרטיסים.. והיו לו ביצועים מטורפים.. כי בכל מקרה הם תומכים בכל הדברים שיש היום...

אבל עוד שנה/שנתיים יצאו כבר כרטיסים עם תמיכות בדברים חדשים וקניית כרטיס מהדור הישן (שהמחיר שלו לא יהיה זול כל כך.. ) לא יעזור לך בהרבה.. עדיף למכור את הכרטיס היחיד שיש לך ולשדרג לחדש..

אין בעיה ;)

אז 6800gt הכי כדאי היום? יותר מ6600gt sli כפול או 6600gt כפול ליבה?

פורסם

אין בעיה ;)

אז 6800gt הכי כדאי היום? יותר מ6600gt sli כפול או 6600gt כפול ליבה?

כן

פורסם

נגיד אתה תהיה מעוניין לשדרג בעוד כחצי שנה, שכבר אז בשוק יהיו כרטיסי הדור הבא ביחד עם כרטיסי הדור הנוכחי, במקום לקנות עוד GF6800GT במחיר זול מעט מכרטיסי הדור הבא שיהיו מצויים בשוק (ועכשיו אתה שואל, "ואיך תדע את המחיר?", אפשר פשוט להתסכל על העבר ולראות) ולשים אותו בSLI עם עוד GT אחר, יהיה עדיף הרבה יותר לקנות כרטיס מהדור הקודם שיהיה באותו המחיר של הGF6800GT, אך לפי הערכות יהיה בעל ביצועים טובים יותר וכמעט בטוח בעל תמיכה בטכנולוגיות חדשות יותר (גם כאן לדעתי אתה תשאל את אותה השאלה וגם כן אפשר לענות את אותה התשובה), כפי שזה הסמתן ומסתמן, SLI הוא שידרוג גרוע.

איזה בנאדם נורמאלי מחליף כרטיס של 2000 שקל +, אחרי חצי שנה?

אחרי שנה וחצי שנתיים, שהוא יקנה את הכרטיס, יעלה אם לא פחות מחצי, ועם SLI סיכוי גבהוה מאוד שיריץ את כל המשחקים של אותה תקופה.

פורסם

איזה בנאדם נורמאלי מחליף כרטיס של 2000 שקל +, אחרי חצי שנה?

אחרי שנה וחצי שנתיים, שהוא יקנה את הכרטיס, יעלה אם לא פחות מחצי, ועם SLI סיכוי גבהוה מאוד שיריץ את כל המשחקים של אותה תקופה.

אתה יודע מה? שנה וחצי שנתיים אפילו מחזק יותר את מה שאני אומר.

אם אני אמצא GF6800GT בSLI בעוד שנתיים ב1000 ש"ח (שלדעתי אין סיכוי בכלל), למה לי לקנות אותו (ולצרף אותו לעוד GT) מאשר לקנות כרטיס Mid-End כדוגמת הGF6600GT של היום רק שיהיה מבוסס על הR600 והG80? לא רק שפשוט בטוח שהוא יקרע להם את הצורה, אלא גם שהוא יתמוך בSM4.0 שיהפוך להיות חובה בכל כרטיס מסך Mid-High End.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה? שנה וחצי שנתיים אפילו מחזק יותר את מה שאני אומר.

אם אני אמצא GF6800GT בSLI בעוד שנתיים ב1000 ש"ח (שלדעתי אין סיכוי בכלל), למה לי לקנות אותו (ולצרף אותו לעוד GT) מאשר לקנות כרטיס Mid-End כדוגמת הGF6600GT של היום רק שיהיה מבוסס על הR600 והG80? לא רק שפשוט בטוח שהוא יקרע להם את הצורה, אלא גם שהוא יתמוך בSM4.0 שיהפוך להיות חובה בכל כרטיס מסך Mid-High End.

עוד לא התחילו להשתמש בגירסה 3... :/

ובקשר לsli, לדעתי אתה טועה, זה לא שיפור גרוע אבל זו דעתי.... בכל מקרה אני לא אקח sli

פורסם

לחבר שלי יש FX5900U מלפני למעלה משנתיים, ומריץ הכל חלק עם פילטרים, גם HL2 גם DOOM3 גם FARCRY מה שתרצה,

אז אני מאמין שאותו דבר יהיה לגבי ה6800GT.

ואין שום סיכוי שכרטיס ביניים ב1000 שקל יעקוף ביצועים של שני 6800GT, במקרה הכי טוב הוא ישתווה לאחד.

כמו שהיום ה6600GT משתווה בערך לR9800PRO ול5900U.

אתה יודע מה, זה וויכוח מיותר, אולי אתה צודק, ועוד שנה יהיה שבב מהפכני שיקפיץ את הביצועים פי 10 גם בכרטיסים LOW-END

ויכול להיות שלא.

אז לא אני ולא אתה חוזי עתידות.

פורסם

צר לי לאכזב אותך,לא.

תסתכל בחטימה שלי..

עד שהתקנתי את הפאצ למשחק היו הרבה בעיות גרפיות...

לFunkey Monk,

תשמע אם הלקוחות היו מסתפקים תמיד במה שיש היום ולא היו רוצים להקדים את הטכנולוגיה,ההתקדמות הייתה הרבה יותר איטית..

היום כל חכמולוג יכול לטעון שעידן ה32 ביט לא מנוצל עד הסוף ורק במשחקים כמו UT2007 תיהיה תועלת ב64ביט.

לפי דעתי כדאי תמיד לקנות דברים שיעזרו לך גם בעתיד ולא רק בזמן הקרוב...

כשאנריל 2007 יצא, כרטיסי הור הנוכחי יריצו אותו על Low, בקושי.

אז כן, זה טריק שיווקי.

וכן, זה יהיה שימושי רק בדור הבא, וזו אחת הסיבות שATI לא הכניסה את SM3 כבר בדור הנוכחי, זה פשוט לא נחוץ, וזה סתם עוד עבודה.

פורסם

לחבר שלי יש FX5900U מלפני למעלה משנתיים, ומריץ הכל חלק עם פילטרים, גם HL2 גם DOOM3 גם FARCRY מה שתרצה,

אז אני מאמין שאותו דבר יהיה לגבי ה6800GT.

ואין שום סיכוי שכרטיס ביניים ב1000 שקל יעקוף ביצועים של שני 6800GT, במקרה הכי טוב הוא ישתווה לאחד.

כמו שהיום ה6600GT משתווה בערך לR9800PRO ול5900U.

אז רגע, אז בשביל מה לשדרג אם ככה??

לגבי כרטיס ב1000 שישתווה ל2 GF6800GT אתה צודק, אני טיעיתי פה חזק, אבל, מחירי כרטיסי הדור הקודם לא ירדו חזק כאשר הדור החדש נכנס לשוק (ככה היה ב90 אחוז מהמקרים), ככה שאם המחיר של GF6800GT יחיד עדיין יהיה בסביבות ה2000 ש"ח עדיין שידרוג כזה בSLI יראה עלוב בעיני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים