עבור לתוכן

איך מכבים את הOVERDRIVE?

Featured Replies

פורסם

עשיתי Unlock לOVERDRIVE בדרייברים של ATI Catalyst 5.4 יש לי כרטיס מסך X850 XT ורציתי לדעת איך עושים Lock לOVERDRIVE ורציתי לדעת,אם אני שולח את הכרטיס למעבדה הם יכולים לראות שעשיתי Unlock ל OVERDRIVE?

תודה.

פורסם

עד כמה שזכור לי האוברדרייב הוא אופציית תוכנה, זאת אומרת שזה לא נשמר על הכרטיס בכל צורה שהיא.

מעבר לזה, אני לא רואה סיבה שהאופציה תבטל את האחריות, האוברדרייב לא מגיע לתדרים "אסורים" וזאת אופציה שקיימת בכרטיס..

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה ואני רוצה לראות אם הבנתי נכון,אם אני מסיר את הדרייברים ומתקין אותם מחדש אז האוברדרייב ננעל עוד הפעם?

פורסם

אמור להיות לך בלשונית overdrive בדרייברים אפשרות לכבות את האופציה, כמו שהדלקת אפשר לכבות..

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לעשות Lock בחזרה כי כבר עשיתי Unlock

פורסם

בא לך לצלם סקרין שוט של הלשונית overdrive במסך הדרייברים? יש לי כרטיס nvidia ככה שאני לא יכול לראות את זה מולי.

לפי מה שזכור לי אמור להיות סך הכל V להפעלה וביטול של האופציה.

לא מבין למה אתה נתקע על זה שזה מצב בלתי הפיך..

פורסם

קודם כל אתה יכול לבטל את הOVERDRIVE בדרייברים.... בדיוק כמו שהפעלת אותו את היכול לכבות אותו....

דבר שני- הOVERDRIVE זה משהו שהאחריות מכסה. כך שאין לך מה לדאוג . וזה בדוק (התחיל ב9600XT ו9800XT תחת הכותרת "אפשרויות OC עם אחריות!! " - עזוב שזה OC זניח תכלס... אבל לא חשוב , העיקר הכוונה :)

פורסם
  • מחבר

הנה סקרין שוט ושלוחצים על המנעול שם זה לא מגיב

overdrive7ok.th.jpg

פורסם

תגידו יש אפשרות להפעיל את ה OVERRIDE הזה על כרטיסים שהם לא XT?

פורסם
  • מחבר

יש את זה בכל כרטיס של ATi לפי מה שידוע לי אתה לא תוכל להפעיל את הOVERDRIVE על כרטיס נגיד כמו Gigabyte X850 XT אתה צריך שהכרטיס עצמו ייוצר על-ידי ATi כי בRadeon 9800 Pro הישן שלי של Gigabyte אז אי אפשר להפעיל את הOVERDRIVE אבל יש תוכנה אחרת לGigabyte קוראים לה VTuner

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים