עבור לתוכן

LG L1980Q - יש לו תחרות בכלל?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לעבודה עם טקסט (Word תכנות וכל דבר אחר שצריך מהנדס תוכנה) זה ממש ממש לא נוח

נכון קיימת תמיד אופציית ה-Pivot אבל מניסיון שלי עם ה-Samsung 710TM אף פעם אין לי כוח לסובב אותו.

לדעתי לרוב המשתמשים הרגילים עדיף מסך רגיל על מסך רחב, אם לך יותר נוח מסך רחב שיהיה לך בכיף.

הסיבה שאני קונה 19 (שיש לו בדיוק אותה רזולוציה כמו ל-17) היא שהכל קטן לי ב-17.

פורסם

OK' עכשיו כבר למדנו כמה דברים...

יום טוב HOLY

פורסם

עדכון: הViewSonic 912 הגיע לארץ, אבל במלאי מוגבל

פורסם
  • מחבר

אז עכשיו נשאלת השאלה מי עדיף

פורסם

המצב הוא כדלהלן:

1. הViewSonic VP912 יובא לארץ, אך ההספקה חדלה מאחר ובחו"ל הוא עודכן.

הוחלף ציפוי הAnti-Glare בכזה אפקטיבי יותר, מה שגרע מאיכות התצוגה בגרפיקה.

שלא תטעו, הוא עדיין אחד המסכים המובילים, אך כבר לא הטוב מבין ה19". מצד שני, למי שמשתמש במסך באור שמש חזק ( :screwy: ) אלו חדשות טובות.

2. מסכי 16:10 מאוד נוחים לעבודה, כלומר אפליקציות גרפיקה וטקסט. יש גם כמה משחקים שכיום כבר תומכים בwidescreen - למשל HL2 (וכל נגזרותיו, כמו CS: Source), שם עם מסך widescreen באמת רואים שטח נוסף! כנ"ל גם WoW ואולי עוד כמה.

אישית אני צריך אותו בשביל הרבה תכנות (מאוד נוח - שני חלונות קוד במקביל ו\או PDF פתוח, למשל), לא בטוח שבשביל משחקים הייתי טורח (אבל אולי).

סרטים, אגב, זה הkiller-app - אם הייתי לוקה בשגיון צפיית הסרטים על מסך זעיר (או לא כזה זעיר, ראו בהמשך) הייתי קונה אחד בלי לחשוב פעמיים.

3. 1650x1050, בקירוב הרזולוציה של הDell 2005FPW (שהינו 20 אינץ') הרחב שהובא לעיל, זו רזולציה קרובה לזו של מסך 17" בשקלול הגודל (17 מול 20).

ב17" יש לך 1024 פיקסלים אופקיים, בDell הנ"ל יש מימד גובה דומה מאוד לשל מסך 17" (או זהה למסך 19" CRT) ורזולציה של 1050. הפרש קטן.

כמובן שמקבלים הרבה יותר שטח לרוחב.

4. אי אפשר להשיג את הDell האמור בארץ, ולייבא אותו מחו"ל זה כאב ראש לא קטן (פשוט כי Dell מוכרים רק ישירות וכמובן לא ישלחו אותו ארצה).

אני עובד על ייבוא שלו או של אחיו הגדול (ה2405fpw, אותו סיפור רק 24" עם רזולוציה 1920x1200), אולי זה יסתדר בקרוב.

המחירים מגוחכים - 500$ לקטן, 1000$ לגדול. תזכרו שמעבר למימדים הייחודיים, הם מציעים תצוגה ברמות הגבוהות ביותר שקיימות בLCD.

פורסם

בתכלס אם כבר אתם הולכים על 12 ms אז אני חושב שאין על eizo 778 שהוא מסך מדהים אבל גם עולה בהתאם..

אבל אם תחכו עד שהם יוציאו מסך 8 ms המחיר של זה ירד ואז הוא מאוד ישתלם...

אז אוליי כדי לחכות...

פורסם

עם כל האהבה הרבה שלי לEizo - ובהתחשב בזה שבביתי שוכן T761 (דגם CRT 19", מהאחרונים שהם ייצרו), חיבתי אכן רבה - אני לא מוצא שום סיבה לקנות

את המסך הזה, בהתחשב במחירו והתמורה הזהה שנותנים מתחרים זולים יותר כדוגמת הViewSonic VP912.

באמת שאין צורך במסכי LCD יוקרתיים - הפאנלים הם אותם פאנלים בכולם. למעשה, הDell 2405FPW, ה24" LCD שהזכרתי ממקודם, משתמש

בפאנל של Samsung ומיוצר על ידי.. BenQ.

כך ששוב, לא משנה ממי תקנה, תקבל את אותו הדבר.

פורסם

x0d צודק, אין שום סיבה לקנות מסכים של EIZO.

הם כלכך יקרים בגלל שהיא מפתחת אותם בלעדית וזה כמובן מייקר את התהליך. היא טוענת גם שבגלל שהמסכים שלה מתוכננים מא' ועד ת' אצלה אז הם מותאמים טבו יותר ונונסנס כזה. בפועל, הם לא יותר טובים.

פורסם

x0d למה לא ליבא מסך LCD עם MUSTOP או משהו כזה?

פורסם

למה. שאלה מצויינת.

ובכן, Mustop רוצים 12 דולר על 500 גרם. בהתחשב בכך שהמסך עצמו שוקל באיזור ה10 ק"ג, ללא אריזה, מדובר ב240 דולר.

עכשיו תוסיף אריזה, ולכמה תגיע, 280-300?

אבל רגע, זה במקרה הטוב שהם מחייבים אותך לפי משקל. כידוע, הדברים האלו באים בקופסאות גדולות למדי - כנראה שהמשלוח יחושב על פי נפח,

ואז תשלם אפילו יותר.

300+ דולר על משלוח? :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים