עבור לתוכן

MX510 או MX1000 ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם. אני לא בדיוק מגיב פה , אבל אני יודע שיש פה אנשים שמבינים אז תעזרו לי בבקשה :<..

אבא שלי קנה לי לפני שבוע בדיוטי פרי את העכבר MX1000 , והבנתי מכמה חברים שהוא לא משהו למשחקים, אז החזרתי אותו וקיבלתי זיכוי.

עכשיו אחרי שהחזרתי אמרו לי שהוא טוב... :<

בעוד שבועיים אני כנראה אממש את הזיכוי ואקח עכבר אחר (בדיוטיפרי)- ואני לא יודע אם לקחת את הMX1000 שוב, או את הMX510 ...

תעזרו לי בבקשה... :\

בתודה,

אמיר המבולבל :x! :|

פורסם

למה לא MX518? אם יש שם בכלל....

נראה לי שMX1K מול MX510 אז הMX1K לוקח אבל MX518 יותר טוב ממנו

כאילו בקטע של משחקים

בשביל עבודה בווינדוס נראה לי שMX1K יותר טוב

פורסם
  • מחבר

חשבתי על הmx518...

אבל אין להם.

זה או mx1000 או mx510 ולכן אני מתלבט..

אני גיימר אבל לא גיימר "כבד" ...

:\

פורסם

לי יש את ה 1000 , מצויין ......... במילה אחת

פורסם
  • מחבר

לי יש את ה 1000 , מצויין ......... במילה אחת

גם במשחקים?

פורסם

510

יותר טוב מה1000 למשחקים

אתה מוזמן להסתכל בביקורות.

ה510 מעולה אגב,מניסיון.

פורסם
  • מחבר

510

יותר טוב מה1000 למשחקים

אתה מוזמן להסתכל בביקורות.

ה510 מעולה אגב,מניסיון.

אוקיי. קראתי את שתי הביקורות על העכברים הנ"ל,

וממה שהבנתי- החיסרון המשמעותי של הmx1000 הוא בכובד.

לכובד, אני אתרגל. אך אם דיוקו של הmx1000 טוב יותר, לדעתי הוא עדיף.

אני אלך מחר לקחת אותו שוב :|.

תודה רבה לכם! אם יש עוד דעות, אשמח לקרוא!

פורסם

למשחקים, חד משמעית ה-MX510.

MX1000 זה עכבר מעולה, מתלבש על יד ימין כמו כפפה אבל לצערי אם השימושים הם משחקים אחיו הקטן יעשה את זה בצורה טובה יותר.

פורסם
  • מחבר

למשחקים, חד משמעית ה-MX510.

MX1000 זה עכבר מעולה, מתלבש על יד ימין כמו כפפה אבל לצערי אם השימושים הם משחקים אחיו הקטן יעשה את זה בצורה טובה יותר.

מה ההבדל אם אפשר לדעת ?

פורסם

אתה אמרתה בעצמך הכובד..

אבל בוא נגיד שלמשחקים הMX510 עדיף..עכשיו השאלה היא האם הוא עדיף גם בשימושים אחרים כמו גלישה באינטרנט וכל שאר השימושים?

ותנסה ללכת לאיזה חנות מחשבים קרובה ולבדוק בעצמך אולי אחד מהעכברים לא יהיה נוח לך אולי לא יתלבש לך טוב על היד כי כל אחד והידים שלו חח..

פורסם

פותח התארד, אם אתה רגיל לדילאי שיש בעכברים אלחוטיים הMX1000 יהיה בשבילך מצויין, אבל אם אף פעם לא היה לך עכבר אלחוטי איכותי כגון MX700 וכאלו, אז אתה ממש ממש לא תהנה מהMX1000 מכיוון שתקופת ההסתגלות שלך לדילאי בעכברים אלחוטיים תהיה דיי ארוכה, דבר אחר הוא שלפי מה שאני הרגשתי, הMX1000 יותר קל מה510..., אבל ה510 עכבר ממש טוב למשחקים ואין לו דילאי, אם היה 518 הייתי הולך עליו, אבל מכיוון שאין, קח את ה1000...

או שתחכה ל518.

פורסם
  • מחבר

פותח התארד, אם אתה רגיל לדילאי שיש בעכברים אלחוטיים הMX1000 יהיה בשבילך מצויין, אבל אם אף פעם לא היה לך עכבר אלחוטי איכותי כגון MX700 וכאלו, אז אתה ממש ממש לא תהנה מהMX1000 מכיוון שתקופת ההסתגלות שלך לדילאי בעכברים אלחוטיים תהיה דיי ארוכה, דבר אחר הוא שלפי מה שאני הרגשתי, הMX1000 יותר קל מה510..., אבל ה510 עכבר ממש טוב למשחקים ואין לו דילאי, אם היה 518 הייתי הולך עליו, אבל מכיוון שאין, קח את ה1000...

או שתחכה ל518.

לפותח הדיון (אנוכי :D) קוראים אמיר. נעים להכיר.

מעולם לא היה לי עכבר אלחוטי, ושמעתי על הבעייה בדילאי שיש בעכברים מהסוג הזה.. הדילאי המדובר, הוא דילאי של תזוזה של העכבר אבל אין תגובה על המסך? כי דבר כזה יכול לגרום לי לבעיות רציניות לדוגמא בCounter Strike.

כמה זמן בערך יקח לי להסתגל לדעתך?

תודה רבה..

אה- ולזה שאמר לי ללכת לחנות, הלכתי, ראיתי , שניהם נוחים באותה מידה.

ושוב, עם כובד של העכבר אין לי שום בעיה.

עריכה:

אה כן, רציתי לדעת אם יש לעכבר בעיות בדיוק..

כי כנראה אני אלך השבוע לחנות בארץ ואקח אותו!

פורסם

כן, הדילי הוא כמו שאתה מתאר רק... אתה לא באמת תשים לב לזה, זה בערך כמה אלפיות השניה.

לי היה עכבר אלחוטי של מיקרושיט והוא עבד אחלה ב ET (חוץ מלפעמים שהבטריה הייתה נגמרת בידיוק כשאני במצב של 1 על 1) עכשיו יש לי MX510 ואין בעיות.

פורסם
  • מחבר

כן, הדילי הוא כמו שאתה מתאר רק... אתה לא באמת תשים לב לזה, זה בערך כמה אלפיות השניה.

לי היה עכבר אלחוטי של מיקרושיט והוא עבד אחלה ב ET (חוץ מלפעמים שהבטריה הייתה נגמרת בידיוק כשאני במצב של 1 על 1) עכשיו יש לי MX510 ואין בעיות.

הבנתי מהביקורות שהסוללה מחזיקה דיי הרבה זמן.. (שבועיים? ???)

אמממ...

לפי מה שאני רואה היתרון היחיד של ה1000 הוא הדיוק? או שאני טועה?

וד"א- בחתימה שלך כתוב CUP במקום CPU.. :\

פורסם

they say laser mouses dont perform very well in games.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים