עבור לתוכן

האם יהיה רצף הקרנות של Star Wars ?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב לכולם,

אז עוד 6 יום בדיוק והסרט האחרון בסאגה מגיע לקולנוע ומסיים סופית את סדרת מלחמת הכוכבים.

אני זוכר בסרט השלישי של שר הטבעות היה הקרנה של שני הסרטים הקודמים בקולנוע (באותו יום נדמה לי) ובערב בהקרנת בכורה שידרו את הסרט השלישי.

לצערי, לא יצא לי לראות את כל סרטי מלחמת הכוכבים בקולנוע וקיוותי שיעשו כפי שעשו בשר הטבעות, הקרנה של הסרטים הקודמים בדיוק לפני הקרנת הבכורה של הסרט האחרון.

מישהו יודע אם יש בית קולנוע שמתכוון לעשות את זה ?

פורסם

לא נראה לי שמישהו ישב 15~ שעות בקולנוע

פורסם

אחח אין כמו לעשות מרתון רצוף של כל הסטאר וורז :)

מעייף, אבל כיף :P

פורסם

לא ראיתי שדובר על דבר כזה.. בשרת הטבעות דיברו על זה הרבה זמן לפני, וגם פורסם ב SERET.CO.IL, כן שלא נראה לי שעכשיו יעשו איזה משהו כזה.. וגם האמת, לא שווה.. למה להרוס עם הקרנות של STAR WARS 1&2 ? זה רק הורס שזוכרים אותם (במיוחד הראשון, השני סביר)..

בכל מקרה, קראתי REVIEWS של כמה אנשים שכבר ראו את הסרט (קראתי את ה NON SPOILER VERSION), ואומרים שהוא די טוב, עם סיום קצת מפתיע...

(למרות שהוא די מקפץ בין חלקים, האמת כמו בסרטים הקודמים, אבל מה לעשות, ככה זה אופרת SCI-FI).

מה רק, חבל שאין בארץ הקרנות דיגיטליות, אומרים שהאיכות של המקרנים האלו עם סרט כזה (שצולם כולו באופן דיגיטלי), פשוט חבל"ז, והרבה יותר שווה מסתם קולנוע רגיל...

פורסם

קרוב לוודאי שברשת רב חן יהיה אולי משהו כזה אם יהיה בכלל בארץ, אבל הקרנה של חמישה סרטים ברצף זה לא ממש דבר שמושך יותר מדי אנשים :\

פורסם
מה רק, חבל שאין בארץ הקרנות דיגיטליות, אומרים שהאיכות של המקרנים האלו עם סרט כזה (שצולם כולו באופן דיגיטלי), פשוט חבל"ז, והרבה יותר שווה מסתם קולנוע רגיל...

מה עם הזה שיש באילת (IMAX?), וסינמה סיטי ? אין להם מקרנים דיגטאליים ?

פורסם

סינמה סיטי זה סתם חרטא.. אין שם כלום, זה סתם מסך קולנוע גדול עם איכות גרועה...

IMAX זה מקרן גדול, אבל לא דיגיטלי... (למרות שבחו"ל יצא גם SW3 ל IMAX, וזה גם יהיה חוויה בפני עצמה, לא נראה לי שיביאו את זה לארץ)..

בקיצור, בארץ אין אף אולם קולנוע מסחרי עם הקרנה דיגיטלית... חבל..

פורסם
  • מחבר

קרוב לוודאי שברשת רב חן יהיה אולי משהו כזה אם יהיה בכלל בארץ, אבל הקרנה של חמישה סרטים ברצף זה לא ממש דבר שמושך יותר מדי אנשים :\

כן, לא התכוונתי הקרנה של כל הסרטים ברצף, a littel to much :P

אבל אפשר לשדר כל יום סרט אחד, או שלישיה - שלישיה..

anyway.. אני לא מוצא שום קולנוע שעושה את זה.. חבל. נצטרך להסתפק בטלויזיה הביתית :-\

פורסם

מה עם הזה שיש באילת (IMAX?), וסינמה סיטי ? אין להם מקרנים דיגטאליים ?

אתה בטח מתכוון לסטריאו סיטי..

פורסם

אז עוד 6 יום בדיוק והסרט האחרון בסאגה מגיע לקולנוע ומסיים סופית את סדרת מלחמת הכוכבים.

רק תיקון קטן,מלחמת הכוכבים ממשיכה על המסך הקטן בתור סידרת 3D ואח"כ סידרה רגילה שכמה מהדמויות המשניות שמופיעות בחלק 3 יופיעו בה,לוקס יכתוב את כל העונה הראשונה ואחרי זה הוא "יפרוש" וייתן למישהו אחר להמשיך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים