עבור לתוכן

בעיה חמורה במחשב חדש בעת הפעלת Windows Xp Pro sp2 הטעינה נתקעת! דחוף!

Featured Replies

פורסם

אתמל קניתי את המחשב החדש שלי והרכבתי את הלוח בעצמי עם כל הכרטיסים. (המעבד כבר היה מורכב עם הגוף קירור)

המחשב הוא -

Amd 64Bit 3000+ s939

Nforce 4 neo4-f

512X2 PQI cas 2 2336

PowerColor X800XL

HD 160 GB S-ATA Western Digital

RaidMax Cobra

NEC DVD+-R 16X 3520 Black (ממנו אני מריץ את ההתקנה של Windows)

כבר פירמטתי את המחשב אלף פעם וגם ניסיתי להתקין Windows מכמה עותקים שיש לי אך ברגע שהוא מסיים להתקין ומגיע למצב הטעינה של Windows, הפס הכחול נתקע אחרי שנייה או שתיים, אני רואה את ה- Blue Screen Of Death לחצי שניה (אי אפשר לראות מה כתוב) ואז מתבצע איתחול.

זאת הפעם הראשונה שלי השתקנתי לוח אם קומפלט, אבל חבר שלי שהרכיב כבר הרבה מחשבים עזר לי להרכיב אותו.

לא חיברתי את ה- USB הקדמי, וכניסת המיקרופון והאוזניות הקדמיות.(לא היה לי כח עם כל הפינים האלה)

שני הסטיקים של ה- Ram מחוברים לכניסות הירוקות.

ד"א- אפשר להכנס ל- Safe Mode ללא בעיה.

אני מאוד מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי במהירות המירבית, כי הזמן שלי עם גישה לאינטנרט מוגבל ואני פשוט מת כבר לנסות את המחשב שלי!!!

תודה רבה!!!

(ועוד משהו - הכונן Floppy שלי מאיזו סיבה לא מגיב בכלל והמחשב לא קולט אותו, איך אני יכול להפעיל אותו? אולי אני צריך להתקין את הדרייברים של ה- Sata שקיבלתי על דיסקט אבל אני לא יכול להתקין אותם בלי Floppy, אם אני כן צריך להתקין את הדרייברים האלו, אני אצטרך להתקין את ה- Windows מחדש?)

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחח אני רואה שאף אחד לא ענה לי.

בכל מקרה, הבעיה נפתרה והיא נגרמה בגלל טעות מאוד מטופשת של חיבור הכבל IDE של ה- HardDisk והצורב DVD גם אל ה- Floppy.

אין לי מושג איך בכלל הצלחתי לדחוף אותו אל ה- Floppy אבל עכשיו זה כבר לא משנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים