עבור לתוכן

אודיו טכניקהSENNHEISER HD 280 Professional vs

Featured Replies

פורסם

יש שם את הAT700 ? תראה כמה הם עולים ותקח אותם.. או אפילו יותר עדיף גראדו SR-80

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רק אאפחד לא אמר את זה בכל מקרה שוב תודה

פורסם

נא לא לפתוח דיונים בנושאי אוזניות יותר, בשביל זה יש בסיטיקי את הדיון הבא, שנועד לרכז את כל התחום:

a sticky should contain neccecery info only, and it should be slim enoghe so you can find in it whatever you want in a minimum amount of time. it should not be the place where all the vs. threads are pointed to, because when one considers headphones XXX, he doesnt care about headphones YYY being better than ZZZ. you may just as well have a hugh "video cards" or "processors" sticky and spare the site 90% of its threads

פורסם

אכן, עדיפים שדיונים בנוגע לשאלות ספציפיות על אוזניות ישארו בפורום ולא בסטיקי. חבל שדיון ברמה גבוהה כמוהו יהרס ויכיל רק שאלות של אוזניה X מול Y.

Anatoli.

פורסם

המטרה של הסטיקי לפי דעתי היא זאת:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=120797.0

דיוני כרטיסי מסך נגררים (שלא לצורך לרוב) לדיונים מרובי עמודים, ככה ששם זה שונה.. פה, מה שקורה, שכל יומיים מישהו פותח דיון על אוזניות, ואו שכבר דיברו על זה, או שהוא מחפש משהו כללי, או בגלל שזה מפוזר, אנשים לא מוצאים מידע ושואלים שוב..

מה שנראה לי נכון לעשות, זה לרכז הכל לדיון אחד, כמו בנושא הספקים, ככה יהיה מקור מידע שכולם יוכלו לקרוא ולהחכים ממנו.. לא קשור לרמת דיון.. החיפוש יהיה יותר פשוט..

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות בתכלס לשאול פה או בסטיקי?

פורסם

הצעה שלי, תמשיך פה, אין טעם לקטוע את הדיון.. המודורטורים כבר ימצאו לנכון מה לעשות (להמשיך את זה פה, או למזג את זה עם הסטיקי)..

פורסם
  • מחבר

טוב תודה

דרך אגב אתה יכול להביא קישור של חנות B&H בניו יורק תודה

פורסם

שמעתי שיש אתר חדש, www.google.com תנסה לכתוב B&H שם..

פורסם
  • מחבר

ניסיתי חיפשתי אבל זה הביא הרבה תוצאות (בעיקר עמודי מוצר)

אני לא סתם שואל (אתה יודע מה הדעה שלי כלפי זה)

פורסם

אני לא מבין.. אם אתה מחפש את החנות http://www.bhphotovideo.com/ זה מופיע בתור האפשרות הראשונה של חיפוש B&H ב GOOGLE... אתה מחפש משהו אחר?

פורסם
  • מחבר

לא משנה בכל מקרה תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים