עבור לתוכן

חבר'ה!! דפקו אותי ח-ז-ק בטסט!! **עדכון**

Featured Replies

פורסם

מזל"ט nadaw.  :yelclap:

אגב, בקשר לזה שטסטים מכשילים סתם, אני שומע מה שאתם אומרים וזה נשמע לי כמו אוי אוי אוייייייייייייי...  :silly:

ואם להיות קצת יותר רציניים: די לבכות. נכשלתם, תעברו לטסט הבא. בתור אחד שעבר טסט שני, ובראשון הכשילו אותו על כלום, אני מאוד שמח שטסטרים עושים את זה.

אז כן, אנחנו נצטרך לשלם עוד קצת על השיעורים והטסט הבא, אבל מה לעשות, ככה זה. כולנו חושבים שנהגנו פרפקט והטסטר הכשיל אותנו על כלום. הרי אנחנו תמיד צודקים. אבל חבר'ה, אף אחד מאיתנו לא טסטר ולא מורה נהיגה. אולי הם ראו משהו בטסט שאתם לא ראיתם? ואם זה המצב, באמת שלא מגיע לתלמיד רישיון, הרי הוא לא רואה סכנות על הכביש. אז אל תהיו כ"כ בטוחים שהוא הכשיל אתכם סתם.

ובכל מקרה, גם אם טסטרים מכשילים אנשים סתם, אני מעדיף שהם יכשילו סתם מאשר שהם יעבירו סתם. ותחשבו על זה.

ברשותך אתייחס בהרחבה למשפט האחרון:

שמעתי כבר על אנשים ש-"העבירו סתם" וזה מראה על המקצועיות שלהם

ואם כבר טסטרים "מכשילים סתם", ז"א פול הוצאות על שטויות כמו 300 ש"ח נוספים על השכרת האוטו ל-15-30 דקות (זונה לא מרוויחה ככה!).

מה שאני בא להגיד בעצם זה שלא כל אחד יכול לממן לעצמו את העלויות האלה וחבל מאוד שהמילה "סתם" מעורבת בכל זה.

זאת ממש עשקנות (לגיטימית לדעתך?) לפי דעתי, אבל כל אחד איך שהוא רואה את זה.

ועוד נקודה למחשבה- הנהגים המנוסים שנוסעים היום בכבישים, בתקופתם לעבור טסט זה היה לעשות סיבוב במגרש חנייה של משרד הרישוי,

וגם אם קרה חלילה שהיה פיספוס, הם היו אומרים לך שתיקח עוד שיעורים עם המורה (שכל שיעור עלה משו כמו 30 ש"ח) ומעבירים אותך כמו כלום.

למה המצב הזה של התאונות נוצר? לדעתי בגלל חוסר אחריות של הנהגים- ערסים שחושבים שהם מלכי הכביש והרבה פוזה שמעורבת בנהיגה

לצד חוסר השקעה של המדינה בהחדרת שטיפות מוח ובתשתית הכבישים- 2 מיליון מכוניות וכבישים ראשיים שמצבם בקנטים.

• תגובות 48
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכן, לצערי שמעתי גם על מקרים כאלו.

אין לי הרבה מה להגיד לגבי זה חוץ מזה שזה עצוב.

וכשנגיע ל-600 הרוגים השנה, כולם יתפלאו ולא יבינו איך זה קרה. מה לעשות, מדינה מטומטמת...

אכן ככה.

אפליית המין בקטע הנשי עם המחשוף תמיד תשאר.

ואלה דברים שלא יודעים אם הם מעצבנים או עצובים יותר.

אני חושב שצריך להיות טסטרים וטסטריות ופשוט לכל תלמיד/ה שנבחנ/ת ת/יהיה

טסטר/ית לפי מין הנבחן.

נשמע אולי טיפשי למדי, אבל אולי זה יעבוד.

או פשוט להגיד לבנות לבוא בלבוש הולם מה שנקרא, ואם אין לבוש הולם אין טסט.

מאוד עצוב כל הקטע של הבנות עם המחשוף.

אבל גם הקטע השני שדיברתם פה הוא הערסים עם הפוזות.

שכן אותם פשוט לפי דעתי צריך לתפוס ולהוריד מהכביש מידית.

בלי שום עיכוב בלי שום משפט בלי שום קנס. ישר לקחת את הרישיון ולגזור להם אותו.

ולשלול להם לחלוטין את הרישיון וכאשר הם יהיו בוגרים יותר ויפסיקו לעשות פוזות ויבינו את

הסיכון בכביש ושזה לא המקום למשחקים, אז שיעברו שוב מבחן עיוני ומעשי (תאוריה וטסט).

ואולי ככה הם ילמדו את הלקח שלהם.

פשוט צריך להוריד אותם מהכביש, ועכשיו.

וכמובן ל- nadaw, מזל טוב!! סע בזהירות!! ;)

פורסם
  • מחבר

אולי לא הבנתם את מצבי.. אותי הכשילו בכוונה!!! היה כתוב שבלמו אותי ושנסעתי בכיוון הנגדי!!!

איך לעזאל אפשר לנהוג בכיוון הנגדי?@??!?@!?@!?@!??@!?@?!?@?!@?@!

ושיבלום לי בלי שאני ארגיש..@!@!@!@@@@!!!!!!!!!!!

וזה לא שלקחתי עוד "שיעורים" בין הטסטים.. רק את השיעור היחיד 40 דקות לפני הטסט.. להזכירכם 29 שיעורים... אז לא נסעתי יותר טוב..

אבל כבר לא מעניין אותי.. :silly:

פורסם

טוב שפעלת כפי שאמרו לך ולא עיררת ופשוט המשכת (אפילו בעצבים חזקים) לטסט הבא והינה,

אמרו לך שתעבור ועברת!

אז או שבטסט הראשון הוא התבלבל עם ילד אחר,

או שהטסטר שתה או לקח משו לפני הטסט והיה לו הזיות שאתה נוסע נגד הכיוון,

או שפשוט הוא הכשיל מתוך גנבת הכספים של הטסטרים.

כל דבר יכול להיות, אבל הינה המשכת הלאה, לקחת טסט שני והעבירו אותך! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים