עבור לתוכן

חבר'ה!! דפקו אותי ח-ז-ק בטסט!! **עדכון**

Featured Replies

פורסם

נכתבו דברים שלא קרו מעולם!!

היה לי טסט פשוט מושלם.. והבוחן כתב שהוא בלם לי.. שנסעתי בכיוון הנגדי.. ושלא פניתי נכון!!

ואני חוזר.. זה לא קרה מעולם!!!!!!

טסט ראשון.. הכשילו אותי לחינם..

מה לעשות???

• תגובות 48
  • צפיות 9.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להכין עוד בערך 500 ~ 700 שקל ... אין לך מה לעשות יותר מדי , למרות שאתה יכול ללכת לערער על כל העניין הזה , בתקווה שהמורה הנהיגה שלך יגבה אותך , ואז להגיע למצב של מילה שלך מול המילה של הבוחן .

פורסם

תחסוך לטסט הבא...

כל העיניין הזה אם טסטרים זה מאפיה אחת גדולה...

כל עוד לא צילמת את כל הטסט כל עירעור שתגיש ידחה ואם אפילו יתקבל הם יעשו לך את המוות בטסט החוזר...

שאגב חוסך רק את הכסף של אגרה...

משתתף בצערך אחי ....

פורסם
  • מחבר

אין לכם מושג כמה זה מרגיז!!!!!!@!@!@#!@$#!@#$!@#!@!@$#!@

הרישיון היה ביד!!

גם המורה שלי אמר לי שאין מה לעשות..

פורסם

מצטער בשבילך....

באמת כנראה שאין מה לעשות. >:( :-\

פורסם

מדבריו של המורה לנהיגה שלי לשעבר, 15 שנות ותק:

"אין מה לעשות, זאת מילה שלך כנגד המילה שלו"

"נניח ותזכה בערעור, תזכה לקיום טסט נוסף שאותו אין לך שום סיכוי לעבור- רב-הבוחן יבדוק אותך ביתר-קפידות, שהרי הוא חבר של הבוחן"

תתגבר ותעבור לטסט הבא!

פורסם

לצערי אני שומע את זה יותר מדי כבר תאמין לי חוויתי את זה על בשרי עד שהוצאתי רישיון על קטנוע.. טסטרים באופנועים הם הרבה הרבה יותר קומבינטורים

מאשר טסטרים של רכבים עם אופנוע באמת אין לך מה לעשות..

תקשיב מה אתה יכול לעשות.. לך למורה שלך ותגיש ערעור הוא מחוייב להגיש לך אם אתה מבקש ממנו.. תגיד את כל מה שאתה אמרת פה

יש מצב שהתבלבלו בינך לבין נבחן אחר(כן זו קורה הרבה) ואפילו יכול להיות שהוא עבר במקומך.. את זה אתה לא תוכל לשנות מה שכן

אם יתקבל העועור שלך יקבע לך מועד חדש לטסט עד 72 שעות לאחר הטסט שאתה מערער עליו.. אז תגיד את העועור מהר כי יש לך פחות או יותר יומיים אחרי

הטסט המקורי כדי שיוכלו להסתכל לך בכלל על הערעור..

משתתף בצערך

פורסם

מדבריו של המורה לנהיגה שלי לשעבר, 15 שנות ותק:

"אין מה לעשות, זאת מילה שלך כנגד המילה שלו"

"נניח ותזכה בערעור, תזכה לקיום טסט נוסף שאותו אין לך שום סיכוי לעבור- רב-הבוחן יבדוק אותך ביתר-קפידות, שהרי הוא חבר של הבוחן"

תתגבר ותעבור לטסט הבא!

זה לא קשור שהוא חבר או לא.. הוא רק מקבל על זה עוד כסף אין לו פה מה להפסיד.. מה שכן, אם אתה נוהג פרפקט ואתה בטוח בעצמך אז יש סיכוי שתעבור.

אתה גם יכול לבקש מהמורה שלך(מקרים חריגים..כשמתקבל ערעור למשל) שישב איתך ברכב בטסט ואז זה יהיה כבר מילה שלך ושלו מול מילה של רב בוחן

אם יקרה עוד מקרה כזה..

כמובן שבטעות הכי קטנה שרק אפשר שתעשה בטסט עם רב בוחן-----> תכשל!

פורסם
  • מחבר

לא בלבלו את שלי עם מישו אחר.. הוא תאר שם רחובות שהיינו בהם.. בלי כל בושה!!!!!

האוטו היה בידיים שלי..

פורסם

גם אותי הכשילו סתםםם

טסט ראשון

אני נהגתי פצצה והוא סתם הכשיל אותייי..........נקווה שפעם הבאה הטסטר שיבחן יראה "נכשל" בטסט הראשון וירחם :D

פורסם
  • מחבר

מה הוא כתב לך הבוחן הזבל??

ואני מבין שזה לא נכון..

המורה שלי מנחם אותי יותר בכך שהוא דוחף אותי לעוד טסט כבר בשבוע הקרוב..

פורסם

זה לא קשור שהוא חבר או לא.. הוא רק מקבל על זה עוד כסף אין לו פה מה להפסיד.. מה שכן, אם אתה נוהג פרפקט ואתה בטוח בעצמך אז יש סיכוי שתעבור.

אתה גם יכול לבקש מהמורה שלך(מקרים חריגים..כשמתקבל ערעור למשל) שישב איתך ברכב בטסט ואז זה יהיה כבר מילה שלך ושלו מול מילה של רב בוחן

אם יקרה עוד מקרה כזה..

כמובן שבטעות הכי קטנה שרק אפשר שתעשה בטסט עם רב בוחן-----> תכשל!

לא רק במקרים חריגים, חלק מזכויות התלמיד במבחן מעשי בנהיגה זה שהמורה ישב באוטו בזמן הטסט.

(העתק מהאתר של משרד התחבורה -> מודיעין -> מבחן מעשי).

זכויות וחובות של תלמיד נהיגה 

זכויות 

לקבל מועד למבחן נהיגה מעשי לפחות פעם אחת בכל מחצית השנה, (בתנאי שפרטי התלמיד הופיעו ברשימת המחשב של התלמידים הממתינים למבחני נהיגה)

לקבל תוצאת מבחן הנהיגה לא יאוחר מ- 72 שעות

לקבל את רשיון הנהיגה (באם אין הגבלות) לא יאחור מ- 72 שעות

לבקש שמורה הנהיגה יצטרף למבחן הנהיגה המעשי (בתנאי שיש מקום ישיבה - הכוונה לרכב משא)

ערעור על מבחן נהיגה - בתוך 48 שעות משעת המבחן בצירוף המעשי בצירוף טופס בקשה לרשיון הנהיגה וטופס רישום סיבות

הכשל (רש"ל 39)

פורסם

אוייש נו גם אותי הכשילו סתם בטסט הראשון

סתם באמצע הנסיעה הוא נוגע לי בהגה בלי שום קשר לכלום

אין מה לעשות בעניינים האלה

מדינה מושחטת.

תגיד תודה שלך יהיה מקצוע טוב ולא תיהיה איזה טסטר אפס.

זה מקצוע בזוי ואני מרחם עליהם

בסוף עברתי טסט שני(כמו כל הנהגים הטובים ;D)

אני כבר נוהג יום יום במשך יותר משנה ללא תאונה.

בקיצור שכח מזה. נכון שעכשיו אתה עצבני אבל בעוד חצי שנה אתה בכלל תיזכר במקרה ותצחק עליו

פורסם
  • מחבר

אתה צודק..

אבל לך הוא נגע בהגה!!!!!!!!! לי הייתה נסיעה מושלמת!!! הפלילו אותייייייייי!@!@@!@!

פורסם

נו אבל הוא נגע לי סתם בהגה

זאת לא הפללה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים