עבור לתוכן

ביקורת XXX THE NEXT LEVEL

Featured Replies

פורסם

טוב עם מי אני מתווכח פה בכלל?

ילדים בני 15 שמינו את עצמם למבקרי סרטים רשמיים של HWZONE.

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הייתי אתמול בסרט

כל פעם ששמו איזה שיר ראפ מסכן כל הערסים בקולנוע התחילו להתלהב

אחר כך הביאו לו מכונית סוסה אז הם שוב פעם התלהבו

ובסוף כשראו את הפוסטמה עם השדיים בחוץ הם כמעט התחילו לאו*ן באמצע הסרט

אפילו סרט אקשן ממוצע זה לא מצליח להיות.

הלכתי לראות בגלל שדיי התלהבתי מהראשון (היה לא רע), אבל אפילו להיות ברמה של הקודם הוא לא מצליח להיות - חבל

פורסם

אם אני ילך לראות את הסרט אני יצפה לשעה וחצי של אקשן, לא לעלילה של טולקין

וזה לא עושה אותי ערס/חסר תרבות/לא מעריך קולנוע :kopfpatsch:

פורסם

גם האקשן היה מסריח...זה כל העניין

פורסם

אבל מה אכפת לך אם כמה ערסים קופצים בסרט?

אתה הולך בשבילך...

לדעתי סרט סביר בלי עלילה מזהירה ,אבל אקשן שכיף לראות.

פורסם

פשוט יש סרטים ששמים אותם אוטומטית בקטגוריה של "לא לראות, אזעקת ערסים" (ע"ע 2 FAST 2 FURIOUS) ולכן לא מבזבזים 33 שקל על חרא ! אלא הולכים לסרטים איכותיים כמו THE JACKET או מלחמת הכוכבים !

פורסם

מי שמחפש אקשן טוב יש לא מעט סרטים שמספקים את הסחורה בלי כל הבילבולי ביצים שיש במטריקס\SW\שר הטבעות.

לא צריך לרדת לרמה כזאת של XXX 2.

פורסם

זהו כאילו זה סרט של שעה וחצי של עקשן, איזו עלילה אתם רוצים, רוצים עלילה תיראו טלנובלות עם 2000 פרקים.

היה קטע יפה שהם ישתמשו במשפט של 2PUC והנשיא אמר את זה גם בסוף.

אתה עצוב. 2PUC? נסה 2Pac יא אנלפבת. ויותר עדיף Tupac Amaru Shakur... אם תצליח לבטא את זה בכלל.

דעתי על הסרט? מממ... אין לי מספיק מילים רעות כדיי לתאר אותו.

אישית? את Triple X המקורי עם וין דיזל אהבתי מאוד, לא יודע למה אבל פשוט אהבתי.. כנראה אהבה לשחקן הזה, למרות שכולם נכנסים בו.

לסרט הזה חיכיתי שנתיים, מאז שהוא הוכרז, וכשהבנתי שוין דיזל לא ייככב שם יותר, התאכזבתי.. אבל הציפיות חזרו כאשר שמעתי שאייס קיוב יהיה במקומו.

אישית? אני מת על אייס קיוב, הוא זמר מעולה ושחקן לא רע בכלל בנוסף לזה... בסרטי קומדיה :-\

Tourqe שיצא בכיכובו לפני הסרט הזה היה פשוט סרט זוועה אנושית, המשחק שלו שם היה כל כך עלוב שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי, זה היה נראה כמו משחק של ילד בכיתה ו' בהצגת הסיום.

עכשיו, כשהסרט יצא.. בכיתי לכול החברים שלי שיבואו איתי לראות.. אבל אף אחד מהם לא יכל לבוא, לא רצה וכו'.. ואני מודה להם על כך מקרב לב.

לבסוף הורדתי אותו מהרשת, וראיתי בטלוויזיה הביתית.. ואפילו על זה אני מצטער.

סרט כל כך שטוח וכל כך מת. עלילה..? בעעע

אין קשר בין סצינה אחת לשנייה.

אקשן? רדוד כל כך ולא אמיתי.. ממש ממש עלוב. כל הסרט ישבתי ככה > O_o וחשבתי לעצמי "מי האידיוט שחשב על החרא הזה?!@"

זה סרט לחסרי שכל ואנשים שההשכלה שלהם שואפת לאפס (ע"ע מר sergey_k)

פורסם

^^^

למה אתה מדבר ככה? ,מה הוא עשה לך משהו?

איזה אנשים תת רמה יש פה...

פורסם

אתה עצוב. 2PUC? נסה 2Pac יא אנלפבת. ויותר עדיף Tupac Amaru Shakur... אם תצליח לבטא את זה בכלל.

דעתי על הסרט? מממ... אין לי מספיק מילים רעות כדיי לתאר אותו.

אישית? את Triple X המקורי עם וין דיזל אהבתי מאוד, לא יודע למה אבל פשוט אהבתי.. כנראה אהבה לשחקן הזה, למרות שכולם נכנסים בו.

לסרט הזה חיכיתי שנתיים, מאז שהוא הוכרז, וכשהבנתי שוין דיזל לא ייככב שם יותר, התאכזבתי.. אבל הציפיות חזרו כאשר שמעתי שאייס קיוב יהיה במקומו.

אישית? אני מת על אייס קיוב, הוא זמר מעולה ושחקן לא רע בכלל בנוסף לזה... בסרטי קומדיה :-\

Tourqe שיצא בכיכובו לפני הסרט הזה היה פשוט סרט זוועה אנושית, המשחק שלו שם היה כל כך עלוב שלא ידעתי מה לעשות עם עצמי, זה היה נראה כמו משחק של ילד בכיתה ו' בהצגת הסיום.

עכשיו, כשהסרט יצא.. בכיתי לכול החברים שלי שיבואו איתי לראות.. אבל אף אחד מהם לא יכל לבוא, לא רצה וכו'.. ואני מודה להם על כך מקרב לב.

לבסוף הורדתי אותו מהרשת, וראיתי בטלוויזיה הביתית.. ואפילו על זה אני מצטער.

סרט כל כך שטוח וכל כך מת. עלילה..? בעעע

אין קשר בין סצינה אחת לשנייה.

אקשן? רדוד כל כך ולא אמיתי.. ממש ממש עלוב. כל הסרט ישבתי ככה > O_o וחשבתי לעצמי "מי האידיוט שחשב על החרא הזה?!@"

זה סרט לחסרי שכל ואנשים שההשכלה שלהם שואפת לאפס (ע"ע מר sergey_k)

טוב לראות אותך פה שוב ...

סרט באמת גרוע אגב ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים