עבור לתוכן

ביקורת XXX THE NEXT LEVEL

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הסרט.. צאמת העלילה לא משהוא, אבל שיחקו אותה עם האפקטים וכל הבלאגן שהצליחו ליצור, בוא נגיד שללכת לקולנוע הוא לא שווה,

אבל בדייודי בית אכן מומלץ, ליצחוק קצת ולהעביר את הזמן.

ויש פה כמה כאלה שממש הגזימו, לא ראו את הסרט וישר קטלו, לדעתי לא ראיתם על תגיבו בבקשה!

תודה.

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסרט שווה רק בגלל

המכוניות שעברו "מודינג"

במיוחד HUMMER(סטייה אישית שלי)

פורסם

סרט חזק!

פורסם

תקציר : כושי שמן לוקח M4A1... הורג את הרעים...מזיין בחורה לבנה תחת השפעת קוקאין... קורא לעוד כושי שמן לעזור לו לגבור על הרעים... מקבל מכוניות מגניבות לנהוג בהן... הורג את הרעים עוד פעם... הופך לגיבור השחור הראשון ומקבל נשיקה מהנשיא...

זה בעצם כל הסרט.. כמובן שלא ראיתי אותו אך אני רק יכול לשער שזה מה שהיה רק מלראות את הטריילר (סמיילי מקיא)

פורסם
  • מחבר

אני מבין שיש לך בעיה עם קושים!

פורסם

הלו הלו מה נתפלתם על הבן אדם. ראיתם לא אהבתם, תגידו לא משו. אתם נשמעים כמו איזה פרחחים בגיל התבגרות מכל הקצפת של רמת אביב, והילדים יודעים מי הם הילדים.

דעתי - סרט סביר. אהבתי תיריות וגאדג'טים שהשתמשו בהם, כמו הרימונים חודרי שריון על הרובים(זה לא ספויילר כי אפשר לראות את זה באתר MTV 10 דקות ראשונות של הסרט), חוץ מכמה קטעים ממוחשבים שהגזימו איתם כי בחיים לא הולך ככה.

עכשיו עלילה. איזה עלילה אתם רוצים ? לא רוצה לבאס אותכם אבל הקולנוע מיצה תצמו כבר, טחן עלילות עוד מסוף שנת 1800 , נגמרו העלילות. כל מה שיש זה אותם מצבים שחוזרים על עצמם עוד פעם ועוד פעם, יש תקווה רק למדע בדיוני ופנטזיה.

אתם בכלל דור חדש, מספיק לספר לכם בדיחה בת 20 שנה ואתם תתפלאו. בדרמות סוחטים דמעות מאותם קלישאות הכל חוזר על עצמו. עכשיו עוד הסרט ממלכת גן עדן בא בטח בסגנון המלך ארתור וממש "מלהיב" . אני הלכתי אתמול לראות רעש לבן אבל הוד תל אביב היה סגור למרות שהיה רשום שיפתח אחרי 20:10. אז הלכתי לרב חן חשבתי שם יהיה מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, אבל זה מהיום, אז הלכתי לפעולה. אני בחיים לא הולך לדרמה או קומדיה לקולנוע. אפשר לצחוק ולבכות באותה מידה מול המסך בבית לא צריך קיר ענקי, רק פעולה בקולנוע למען האפקטים. הינו 4 בכל האולם של הסרט

פורסם
  • מחבר

זהו כאילו זה סרט של שעה וחצי של עקשן, איזו עלילה אתם רוצים, רוצים עלילה תיראו טלנובלות עם 2000 פרקים.

היה קטע יפה שהם ישתמשו במשפט של 2PUC והנשיא אמר את זה גם בסוף.

פורסם

היה קטע יפה שהם ישתמשו במשפט של 2PUC והנשיא אמר את זה גם בסוף.

כן.. ממש יפה שמגיע לכושון אוסקר.. ולא אין לי בעיה נגד כושים בכלליות רק עם ראפרים מסריחים וכושים שמתלהבים יותר מדי.. זה הכל !

פורסם

http://www.rottentomatoes.com/m/xxx2_state_of_the_union/

תהנו מהקטילות

כמו שכבר אמרו

סרט לארס הממוצע שלא יצריך אותו לחשוב הרבה.

:lol:

קבלו חלק מהביקורות

"You always have the option of giving yourself a lobotomy before seeing this. If you do that, you just might like it (or even understand it)."

"It's sterile, juvenile, brazenly bad. It will make money. It will be forgotten by the time you get to the bathroom."

"It's even louder and dumber than the first XXX (2002), but if watching things fall down and go boom in a very big way makes you cheer, you're in luck."

"Did I enjoy this movie? Only in a dumb mindless way. It has whatever made the original XXX entertaining, but a little less of it. Does it make the slightest sense? Of course not."

:lol: :lol:

פורסם

תקציר : כושי שמן לוקח M4A1... הורג את הרעים...מזיין בחורה לבנה תחת השפעת קוקאין... קורא לעוד כושי שמן לעזור לו לגבור על הרעים... מקבל מכוניות מגניבות לנהוג בהן... הורג את הרעים עוד פעם... הופך לגיבור השחור הראשון ומקבל נשיקה מהנשיא...

זה בעצם כל הסרט.. כמובן שלא ראיתי אותו אך אני רק יכול לשער שזה מה שהיה רק מלראות את הטריילר  (סמיילי מקיא)

אגב הוא לא מזיין את הלבנה.. :cool2:, וגם לא היה קוקאין :cool2:

פורסם

הפוסט הפותח של הת'ראד היה הדבר המצחיק ביותר שקראתי הבוקר, תודה!

עם זאת, אני מקווה שזה היה בכוונה והכל היה בציניות, אני מקווה מאוד שזה כך... לטובת עתיד האנושות...

פורסם

באסה של סרט

ביזבוז של 33 שקלים

סרט לערסים

פורסם

באסה של סרט

ביזבוז של 33 שקלים

סרט לערסים

אבל את האמת, מה כולכם חשבתם כשהלכתם לראות אותו?

אני מתכוון לכל אלה שאומרים "סרט ערסים", או "סרט פעולה דפוק על ראפרים".

אתם לא ברצינות חשבתם שהוא משהו אחר, נכון?

פורסם

באסה של סרט

ביזבוז של 33 שקלים

סרט לערסים

:kopfpatsch:

מה קשור סרט לערסים? ,מה בדיוק ציפית מהסרט?

תגובה של חננה שמפחד מערסים.

פורסם

:kopfpatsch:

מה קשור סרט לערסים? ,מה בדיוק ציפית מהסרט?

תגובה של חננה שמפחד מערסים.

תגובה של ערס.

מי שאהב את הסרט כנראה לא מחפש יותר מפיצוצים ומכוניות בסרטים שהוא רואה.

מי שלא מחפש יותר מפיצוצים ומכוניות בסרט לא יכל להגיד על סרט עם הוא טוב או לא כי הוא פשוט לא יודע להעריך קולנוע.

בקיצור, סרט עלוב.

אבל המון אקשן.

אנשים שאוהבים סרטים כאלה נכנסים בד"כ לקטגורייה ה"מכובדת" שנקראת "ערסים" אז להגיד סרט של ערסים זה די נכון, ואין מה לריב על זה.

גם האקשן ממש תת רמה, אבל זה כבר וויכוח אחר לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים