עבור לתוכן

ביקורת XXX THE NEXT LEVEL

Featured Replies

פורסם

טוב שמעו סרט ענקי כל כך היה כייף ליראות אותו ישבתי בלי לזוז ICE CUBE מרסק שם מכונית שעולה חצי מליון אחרי שהגיע איתה ל 350 קמש בסוף יש לו גם MUSTANG GT כחול יפה ביותר באותה MUSTANG הוא גם עשה את חברתו בעבר שהיא שווה ביותר הייתה גם בלונדה עם חזה משגע אבל ירו בה כי הייתה עם הלא טובים את כל השאר תיראו לבד סרט ענק 10 מתוך 10 הסאונד טראק של הסרט גם פצצה אה ובסוף הם אומרים שהם בדרך לבחור את ה XXX החדש זה אומר יהיה גם XXX 3.

• תגובות 40
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בחורות 350 קמ"ש, שדיים ענקיים מוסטנג, ראפרים, טובים- רעים, יריות מלא כסף ופיצוצים.... WOW :o

:nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לא ממש ככה גם אני בדרך כלל לא אוהב רפרים אבל הסרט ענק

פורסם

אחד הסרטים היותר מטונפים שראיתי בעשור האחרון ...

אני מעדיף שיקשרו אותי לכיסא , עם עיניים פקוחות בכוח , עם קפה לוריד בלי יכולת להרדם , ולראות לקט של טלטאביז מאשר לראות את הדבר הזה שוב פעם , לצערי , ואני ממליץ בחום לעשות את אותו הדבר לכל מי שרק חושב על לראות את הדבר העלוב הזה .

פשוט נורא .

נורא .

אבל ממש נורא .

רע .

איום ונורא .

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה אתה רוצה בסרט יש מרוצים הם גם מרביצים יש נשקים וירי טוב יש בחורות גם ממש כמו איזה GTA טוב ויש גם סיפור טוב לא מבין מה יש לך

פורסם

הראשון היה פשוט זוועתי, אני משוכנע שהשני זוועתי עוד יותר... בזבוז של סרט מגנטי, כספי לקוחות וזמן יקר.

עוד סרט שנועד להרשים ערסים מצועצעים וכל אדם אחר המחשיב את עצמו כפוזאיסט.

פורסם
  • מחבר

כן כן מה שתגיד טוב מה ציפיתי פה לתגובה חיובית מה אני חולה נפש?

עם אחד אמרו משו שלילי כל השאר יגידו אותו הדבר.

http://www.sonypictures.com/intl/uk/movies/xxx2/site/main.html

זה הדברים שבהם הוא עושה שימוש בסרט

פורסם

רצית תגובות, נכון?...

אני משער שהן יכולות להיות גם שליליות. תחיה עם זה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי איך אתה מגיב אבל בלי ליראות את הסרט ?

בסרט הראשון אני נירדמתי גם ולא ראיתי אותו אף פעם עד הסוף ביגלל שנירדמתי בסרט הזה לא הורדתי תעיניין מהמסך

פורסם

לא יודע מה אתה רוצה בסרט יש מרוצים הם גם מרביצים יש נשקים וירי טוב יש בחורות גם ממש כמו איזה GTA טוב ויש גם סיפור טוב לא מבין מה יש לך

כן אבל אתה לא זה שיורה מרביץ ונהנה מהבחורות נכון?

בגלל זה סרטים צריכים גם עלילה, בימוי, ליהוק ושחקנים טובים, זה לא GTA שכל מה שצריך זה לעשות כיף עם כמה רובים זונות ומכוניות (כמו ב XXX).

שים לב שבאף אחד מהתאורים שלך לסרט לא דיברת על הדברים הרציניים באמת שהופים סרט טוב לטוב, כמו טקסטים בימוי וכל מה שאמרתי.

פשוט בגלל שהוא לא סרט טוב.

הדבר היחיד שיכל להיות בו טוב זה האקשן, כנראה שלך זה מה שמספיק.

(גם האקשן עלוב, עושה לי פלאשבקים מכיתה ד' ששיחקתי עם קפצונים ומכוניות צעצוע :P )

אני בטוח שיש אנשים שאהבו אותו מאוד פה, אל תדאג.

פורסם

רוצה תגובות?

תלמד להשתמש בסימני פיסוק!!

אה ו, תרשה לנו לא לקחת ברצינות מישהו שמתחיל ביקורת ב"טוב שמעו סרט ענק כל כך בלה בלה"...

פורסם

סרט כל כך גרוע, אולי הכי גרוע שראיתי.

כאילו אין עלילה, הם הולכים כמה ראפרים מפוצצים כמה מכוניות הורגים כמה אנשים דופקים רייסים פה ושם ולפעמים צצה איזה כוסית, ככה מתנהל הסרט בלי שום עלילה.

פשוט בושה שהוא קיבל את התואר "סרט"

פורסם

יש פה המון פרסומות בטלויזיה לסרט הזה, ואם עוד איכשהו שקלתי חצי ברצינות ללכת לראות אותו בשביל האפקטים, עכשיו אני יודע שעדיף לתרום את הכסף לבחור הנחמד שמנגן בסאבווי.

פורסם

אני מתכנן לראות את הסרט בזמן הקרוב, נראה ונשמע אחלה של סרט.

פורסם

לא קוראים לזה בטעות "XXX: State of the Union"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים