פורסם 2005 במאי 1120 שנים טוב שמעו סרט ענקי כל כך היה כייף ליראות אותו ישבתי בלי לזוז ICE CUBE מרסק שם מכונית שעולה חצי מליון אחרי שהגיע איתה ל 350 קמש בסוף יש לו גם MUSTANG GT כחול יפה ביותר באותה MUSTANG הוא גם עשה את חברתו בעבר שהיא שווה ביותר הייתה גם בלונדה עם חזה משגע אבל ירו בה כי הייתה עם הלא טובים את כל השאר תיראו לבד סרט ענק 10 מתוך 10 הסאונד טראק של הסרט גם פצצה אה ובסוף הם אומרים שהם בדרך לבחור את ה XXX החדש זה אומר יהיה גם XXX 3.
פורסם 2005 במאי 1120 שנים בחורות 350 קמ"ש, שדיים ענקיים מוסטנג, ראפרים, טובים- רעים, יריות מלא כסף ופיצוצים.... WOW
פורסם 2005 במאי 1120 שנים אחד הסרטים היותר מטונפים שראיתי בעשור האחרון ...אני מעדיף שיקשרו אותי לכיסא , עם עיניים פקוחות בכוח , עם קפה לוריד בלי יכולת להרדם , ולראות לקט של טלטאביז מאשר לראות את הדבר הזה שוב פעם , לצערי , ואני ממליץ בחום לעשות את אותו הדבר לכל מי שרק חושב על לראות את הדבר העלוב הזה .פשוט נורא .נורא .אבל ממש נורא .רע .איום ונורא .[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר לא יודע מה אתה רוצה בסרט יש מרוצים הם גם מרביצים יש נשקים וירי טוב יש בחורות גם ממש כמו איזה GTA טוב ויש גם סיפור טוב לא מבין מה יש לך
פורסם 2005 במאי 1120 שנים הראשון היה פשוט זוועתי, אני משוכנע שהשני זוועתי עוד יותר... בזבוז של סרט מגנטי, כספי לקוחות וזמן יקר.עוד סרט שנועד להרשים ערסים מצועצעים וכל אדם אחר המחשיב את עצמו כפוזאיסט.
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר כן כן מה שתגיד טוב מה ציפיתי פה לתגובה חיובית מה אני חולה נפש?עם אחד אמרו משו שלילי כל השאר יגידו אותו הדבר.http://www.sonypictures.com/intl/uk/movies/xxx2/site/main.htmlזה הדברים שבהם הוא עושה שימוש בסרט
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר אוקיי איך אתה מגיב אבל בלי ליראות את הסרט ?בסרט הראשון אני נירדמתי גם ולא ראיתי אותו אף פעם עד הסוף ביגלל שנירדמתי בסרט הזה לא הורדתי תעיניין מהמסך
פורסם 2005 במאי 1120 שנים לא יודע מה אתה רוצה בסרט יש מרוצים הם גם מרביצים יש נשקים וירי טוב יש בחורות גם ממש כמו איזה GTA טוב ויש גם סיפור טוב לא מבין מה יש לך כן אבל אתה לא זה שיורה מרביץ ונהנה מהבחורות נכון? בגלל זה סרטים צריכים גם עלילה, בימוי, ליהוק ושחקנים טובים, זה לא GTA שכל מה שצריך זה לעשות כיף עם כמה רובים זונות ומכוניות (כמו ב XXX). שים לב שבאף אחד מהתאורים שלך לסרט לא דיברת על הדברים הרציניים באמת שהופים סרט טוב לטוב, כמו טקסטים בימוי וכל מה שאמרתי. פשוט בגלל שהוא לא סרט טוב. הדבר היחיד שיכל להיות בו טוב זה האקשן, כנראה שלך זה מה שמספיק. (גם האקשן עלוב, עושה לי פלאשבקים מכיתה ד' ששיחקתי עם קפצונים ומכוניות צעצוע ) אני בטוח שיש אנשים שאהבו אותו מאוד פה, אל תדאג.
פורסם 2005 במאי 1220 שנים רוצה תגובות?תלמד להשתמש בסימני פיסוק!!אה ו, תרשה לנו לא לקחת ברצינות מישהו שמתחיל ביקורת ב"טוב שמעו סרט ענק כל כך בלה בלה"...
פורסם 2005 במאי 1220 שנים סרט כל כך גרוע, אולי הכי גרוע שראיתי.כאילו אין עלילה, הם הולכים כמה ראפרים מפוצצים כמה מכוניות הורגים כמה אנשים דופקים רייסים פה ושם ולפעמים צצה איזה כוסית, ככה מתנהל הסרט בלי שום עלילה.פשוט בושה שהוא קיבל את התואר "סרט"
פורסם 2005 במאי 1220 שנים יש פה המון פרסומות בטלויזיה לסרט הזה, ואם עוד איכשהו שקלתי חצי ברצינות ללכת לראות אותו בשביל האפקטים, עכשיו אני יודע שעדיף לתרום את הכסף לבחור הנחמד שמנגן בסאבווי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.