עבור לתוכן

יש כבל/מתאם בין יציאה רגילה של מסך לs-video או משהו בשביל טלוויזיה?

Featured Replies

פורסם

המחשב הקודם שלי athlon 500 / tnt 2 32mb סתאם זרוק לי בבית וחשבתי להפוך אותו לsff בשביל קולנוע ביתי

לשאלותי:

המפרט מספיק לdivx באיכות סבירה ואם כן כמה זיכרון צריך?

יש כבל או משהו אחר להמיר את היציאה הרגילה לs-video או משהו אחר כדי לחבר לטלוויזיה?

פורסם

נראה לי יותר זול להשיג כרטיס מסך ישן עם TV OUT...

DIVX חדשים אולי יהיו בעייה.. תנסה ותראה... זכרון צריך איזה 128 - 256... למרות שהבעיה זה כוח חישוב..

פורסם

pentium 2

יכול להריץ סירטי divx.

רק צריך כרטיס מסך טוב והרדיסק טוב ולפחות 128 זיכרון. ( למורות שאני יודע שגם מחשב עם 64 זיכרון יכול להריץ בכייף סירטי divx)

מומלץ אחד מהכרטיסים של ATI רינדור הסרטים שלהם יותר איכותי

( אני כמובן מדבר על הזולים 9200- בטווח של 200-300)

פורסם

לדעתי תצטרך לפחות 128 זיכרון..

למרות שעדיף 256 שזה יעבוד חלק...

אני לא יודע אם כוח העיבוד יספית..

פורסם

אני יודע שp2 יעמוד בזה עם זיכרון 256, אבל לא חלק. כלומר יתכן ויהיו בעיות (דילי, איטיות כל מיני שטויות כאלה) לכן עדיף לך לפחות p3 ומעלה עם זכרון של 256.

בקשר ל athlon 500, אני מניח שהוא סלוט A, ככה שלפחות תצתרך זיכרון של 256.

בקשר לTV-Out, יש כל מיני שטויות שיכולות להוציא לך יציאה כזאת, אבל אלה סתם יקרים. עדיף כבר לקנות כרטיס מסך במשהו כמו 200-300 שקל, זה יעשה את העבודה.

הרדיסק עם קיבולת גבוהה, אלא עם כן אתה עובד עם דיסקים.

* בידיוק שמתי לב שאני פחות או יותר חוזר על מה ש-Nokturnal_Mortum אמר, ככה שהתגובה הזאת קצת חסרת טעם.. אבל אם כבר... *

אה, ולהעביר לפורום מפרטים?!

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהמפרט כבר קיים...

כרטיס מסך הוא tnt 2 של diamond

כמה יעלה לי ממיר ל s-video ואיפה אפשר לקנות אחד?

פורסם
  • מחבר

???

פורסם

חבל שינעלו לך את הדיון.. בכל מקרה, ניסית לחפש ב ZAP או GOOGLE ?

פורסם
  • מחבר

זה הגיע כבר לעמוד השני...

והכותרת היתה קצת לא טובה...

טוב... אני לאט לאט מבין...

יש לי בטלויזיה כניסה ל s-video או composit ....

ממיר מvga ל s-video עולה יותר מדי ועדיף להחליף כרטיס... (תקנו אותי אם אני טועה)

ממיר מvga ל composit עדין לא מצאתי...

*-מה זה mini vga???

http://store.yahoo.com/videoware/mi.html

פורסם

שניהם עולים יותר ממה שיעלה לך כרטיס מסך פשוט עם TVOUT...

והדבר הזה זה משהו למחשבי APPLE (שאני מניח שאין לך...).

פורסם

השקל הבא שתשקיע ילך לפח. זה בערך כמו להריץ פאר קריי על 1.4 GHZ עם GF3 - זה עובד , אבל לא כמו שאמור לעבוד.

על מחשב כמו שציינת או שציינו פה , סצנות מסוימות יעבדו חלק , אבל בסצנות כבדות ,וביחוד במקרה של רזולוצייה גבוה (כמו רוב הסרטים שמופצים היום) , עם ביטרייט גבוה והרבה חישובים קצב הפרימים יתחיל לרדת והקודק גם אוטומטית יוריד את איכות הווידאו , יתרה מזאת - ברגע שיהיה מדובר גם בסרט מסך מלא (לא רחב) , זה יקשה הרבה יותר על המחשב ולדעתי על המפרט שלך זה יהיה "קשה לצפייה" :)

אני יכול להגיד לך שעל פנטיום 3 800 עם 256 מגה רוב הסרטים עובדים חלק ברוב הזמן , לגבי ירידה אוטומטית באיכות(בשביל כוח חישוב) - זה דבר שאני לא יכול לדעת כי הסרטים גם ככה הם דחוסים ולא באיכות מעולה , אבל מתי שכן הרגשתי ירידה בקצב הסרט זה בסרטים של מסך מלא שנידחסו ב DIVX (לא יצא לי לבדוק XVID).

ככה ש , אני בספק שמחשב כזה יריץ טוב סרטי MPEG4 , ובטח לא כמו שמחשב 1.2 GHZ מריץ אותם. פשוט תנסה "על יבש" עם כל מיני סרטים (בעיקר אלא שבאים על שני דיסקים) , אם אתה מרוצה , תמשיך , אם לא , תחסוך את הכסף למשהו אחר...

בהצלחה...

פורסם

חשוב הנגן.. ה MEDIA PLAYER בקושי הריץ לי סרטי פעם על מחשב CELERON 433, עברתי ל BSPLAYER והכל רץ חלק... (למרות שהרצתי הכל על WIDESCREEN והקודקדים היו של לפני כמה שנים)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים