עבור לתוכן

האם החברה LEADTEK היא חברה טובה למאיצים?

Featured Replies

פורסם

כי יש אתר שאני קונה ממנו מחשב ואני רוצה לקחת GEFORCE4 ויש שמה רק של INVISION ושל LEADTEK ואני יודע שINVISION זאת חברה גרועה אז נשאר רק LEADTEK האם היא חברה טובה?

פורסם

כן, אחת מהטובות בעולם.

פורסם
  • מחבר

תודה שענית :),אבל הGEFORCE4 של LEADTEK יקר מאוד! ואני לא יכול להוצאי כל כך הרבה כסף! אתה מוכן להסביר לי בבקשה מה כל כך גרוע בINVISION? שמעתי שהיא לא טובה אבל מה כל כך לא טוב בה? וזה יהיה כל כך נורא אם אני יקח

Innovision Geforce 4 TI4200 128MB DDR TV-Out Retail VideoCard? תודה על העזרה :)

פורסם

מה ההבדל במחירים בין 4200 של לידטק לInno ?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון שלLEADTEK יש להם באתר הזה רק 4400 ויש להם של Innovision בכל הסוגים שיש של גיפורס4 וה4400 של LEADTEK עולה 275$ וה4200 של Innovision עולה 193$ שזה הבדל גדול! אני רק שואל מה רע עם אני יקח את ה4200 של Innovision מה לא טוב בו? Innovision מייצרת חומרה פגומה? כי אין לי תקציב לקנות את ה4400 של LEADTEK

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו קטן... אני קונה את הלוח אם Gigabyte GA-7VRXP VIA KT333 Motherboard (Creative Sound, LAN, ATA133 RAID, USB 2.0) ששמעתי שהוא עושה הרבה בעיות גם הGEFORCE4 יהיו לי בעיות או שזה נדיר ולא קורה כל הזמן?

פורסם

לא משתלם לקנות מאתר שיש לו כזה מבחר מצומצם, עדיף לקנות מאיזה חנות איכותית בארץ.

פורסם

ובנוגע ללוח יצא עדכון לביוס שאמור לפתור את בעיות התאימות שלו.

פורסם
  • מחבר

האאא אוקיי תודה רבה אבל במחשבה שנייה אוולי עדיף לקחת כבר READON8500LE וזהו? ::)

פורסם

אבל G FORCE 4 64 DDR טוב יותר מהירות הליבה יותר טובה אבל בעיקרון RADEON8500 יותר טוב בגרפיקה!

פורסם

אבל G FORCE 4 64 DDR טוב יותר מהירות הליבה יותר טובה אבל בעיקרון RADEON8500 יותר טוב בגרפיקה!

מה?

פורסם

הוא מתכוון שלRADEON יש פוטנציאל יותר טוב וכל מיני טכנולוגיות חזקות שלא מנוצלות עכשיו ( עד בוא של DOOM III ) ולכן אפילו שהRADEON 8500 הוא כאילו דור לפני הGF4 הוא עדיין מהווה לו תחרות גם מצד ביצועים וגם מצד המחיר.

פורסם

TI4400 הרבה יותר מהיר מ8500LE......

בכל מקרה, אפשר לקחת את SUMA TI4200 שעולה איזה 1050 ש"ח גם כרטיס דיי טוב. ולא קונים מחשב מחנות בלי מבחר, מקסימום תקנה את הכרטיס מחנות אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים