עבור לתוכן

כמה תמונות שצילמתי-הוספתי עוד כמה (עמוד 3)

Featured Replies

פורסם

HP PhotoSmart 720

כל התמונות מדהימות ביופין, התמונה השלישית פשוט מדהימה לדעתי, ואני גם אגיד לכם למה, תסתכלו איזה תמונה מדהימה מסתתרת מאחורי הפרח בעומק השדה שאינו בפוקוס, והפוקוס היפה שעל הפרח, לדעתי זה מדהים, אולי אם תערוך את התמונה לצבעי שמן ישימו לב למה אני מתכוון, התמונה הראשונה והשניה גם מדהימות(בשניה עומק שדה מצויין)

הרביעית קצת פחות, ולמה - היית צריך לשים את הפוקוס על המשוטים עצמם ולא על המקלות שלהם, יענו על החלק של המשוט שיותר קרוב אליך...(כמובן שמאוד קשה לראות את זה מבעד למסך של המצלמה אבל היית יכול לעשות כמה ולתפוס את זה..)

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרביעית מציקה לי מבחינת עומק השדה שהיה צריך להיות יותר קרוב אלינו (מבחינת הפוקוס לפחות).

לא מסכים. התמונה הרביעית שלא ממש מפוקסת על המשוטים כך שזה נותן מבט מרחבי שונה (הירידה לאורך הגלשן בד בבד עם המשוטים שממשיכה עד לנקודת המגע עם המים) לעומת מתן פוקוס על המשוטים שהיה מפר זאת והופך את המונה לבנאלית יותר, התמונה פשוט גורמת חשק ללכת לים. כל הכבוד תמונה מעולה :xyxthumbs:

התמונה השלישית יפה מאד אך מפריע מאד המיבנים+סוכת המציל.. מהווה רעש מיותר! פוקוס יפה עם זוית נכונה!

התמונה השניה יפיפיה!!! באמת!! אולי קצת לשנות את זוית הצילום כלפי מעלה יטשטש קצת יותר את הרקע (תלוי מה יש בהמשך התמונה עצמה...)..

צלם עוד!!! יש לך את זה!! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות , זה ממש נותן חשק להעלות עוד תמונות (שאני אעלה בקרוב) :)

פורסם

לא מסכים. התמונה הרביעית שלא ממש מפוקסת על המשוטים כך שזה נותן מבט מרחבי שונה (הירידה לאורך הגלשן בד בבד עם המשוטים שממשיכה עד לנקודת המגע עם המים) לעומת מתן פוקוס על המשוטים שהיה מפר זאת והופך את המונה לבנאלית יותר, התמונה פשוט גורמת חשק ללכת לים. כל הכבוד תמונה מעולה :xyxthumbs:

התמונה השלישית יפה מאד אך מפריע מאד המיבנים+סוכת המציל.. מהווה רעש מיותר! פוקוס יפה עם זוית נכונה!

התמונה השניה יפיפיה!!! באמת!! אולי קצת לשנות את זוית הצילום כלפי מעלה יטשטש קצת יותר את הרקע (תלוי מה יש בהמשך התמונה עצמה...)..

צלם עוד!!! יש לך את זה!! :yelclap:

ואני לא מסכים איתך, פוקוס על איזור ח יבור המשוט למוט היה עוזר הרבה יותר, ככה התמונה ככלל נראית פשו לא בפוקוס וצריך ממש להתרכז כדי להבין שיש פוקוס על משהו כאן...

פורסם

הראשונה :xyxthumbs:

פורסם

ואני לא מסכים איתך, פוקוס על איזור ח יבור המשוט למוט היה עוזר הרבה יותר, ככה התמונה ככלל נראית פשו לא בפוקוס וצריך ממש להתרכז כדי להבין שיש פוקוס על משהו כאן...

ואני לא מסכים איתך :nono:

פוקוס על המשוטים היה מצר את מרחב התמונה (אשמח לדעת לסווג את המושגים יותר טוב אם תשלח לכאן לינק, בכל אופן) יכול להיות שבתמונה אחרת ברקע שונה הפוקוס היה מייטיב עם התמונה אך לא במקרה זה! התמונה נותנת תחושה של הרחבת אופקים, חופש, קלילות... מה שנכון ביותר לאדם הנמצא בים... ותפקידה של התמונה היא ליגרום לצופה ליצור היזדהות נפשית/ריגשית עם הצופה וכך להביא לביטויי מלא את תחושת המצלם, וכאן לדעתי היה פוקוס פוגם, הן בתחושת המרחב, הן בתחושת הצופה והן בתחושות עצמם אותן ניסה להעביר המצלם.

ניתן להמשיך להתווכח על נושאים אילו ואחרים אבל במקרה זה על טעם ועל ריח.... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב דבר ראשון : תודה על כל התגובות :)

דבר שני : הפוקוס לדעתי דווקא בסדר כמו שהוא מכיוון שלפי דעתי זה יוצר הולכת עין די טובה השני משוטים האלו שדי מקבילים אחד לשני - הולכת עין לכיוון הים ,

דבר שלא היה מתקבל עם פוקוס על החלק הקדמי של המשוט;

אבל כמו ש Stanly אמר על טעם ועל ריח...

פורסם
  • מחבר

טוב אני מוסיף עוד כמה תמונות (לא רציתי לפתוח סתם עוד תראד שזה כבר בעמוד הראשון) :) :

[attachment deleted by admin]

פורסם

אהבתי את התמונה של הקוץ אם הים.. חבל שהוא קצת חשוך, והייתי מעדיף שיראו ברקע רק את הים.. זה יוצר מן ניגודיות כזאת.

פורסם

איפה צילמת את הצפרדע?

תמונה מצויינת..

פורסם
  • מחבר

2 אחרונות צולמו בשלולית החורף שבנתניה

פורסם

הראשונה והשניה יפות, את האחרונה לא אהבתי.

פורסם

אהבתי את הצפרדע

פורסם

התמונה הראשונה ממש מדהימה :yelclap: לכ הכבוד!!!!!

השניה יפה גם רק חבל שלא רואים את הרקע, עד שלא אמרו פה שמאחור זה ים לא הייתי יודע בחיים שלי!!

התמונה השלישית ממש ממוקדת ויפה!!

לרביעית הזווית שהיא לכשלעצמה די מעניינת לא ממש תורמת לצילם (אבל בכל זאת מקורי משהו..)

:yelclap::xyxthumbs::yelclap:

פורסם

מדובר בתמונות שבכייף היו יכולות לקבל ת'רד בנפרד... כל הכבוד על השיפור וההתמדה בצילום :)

התמונה של הים באמת טובה מאד.

זאת עם הצפרדע פחות, התפיסה מעולה אבל התאורה קשה בשל שימוש בפלאש ישיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים