עבור לתוכן

מפרט למשחקים עד 6000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למפרט למשחקים (בעיקר FS2004) בסכום של עד 6000 ש"ח. (ללא שום ציוד היקפי או מסך)

את המחשב אני קונה בחנות שאין לה אתר אינטרנט אבל רמת המחירים שם היא בערך כמו בנועה מחשבים (טיפה יותר יקר), אז תקחו בחשבון את מחיר החלקים בנועה מחשבים.

פורסם

האתר של נועה כרגע לא עובד אז אני מרכיב מלוג'יק.

Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless  279.00  ¤  1  279 ¤ 

1  5894  NEC ND-3520AB 16/16/24//48/16/48 Bulk Black DVD±R/RW  339.00  ¤  1  339 ¤ 

2  5229  AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64  879.00  ¤  1  879 ¤ 

3  3251  Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD  529.00  ¤  1  529 ¤ 

4  5853  Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard  659.00  ¤  1  659 ¤ 

5  1109  Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory  309.00  ¤  2  618 ¤ 

6  5499  Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply  429.00  ¤  1  429 ¤ 

7  5005  PowerColor Radeon X800 XL PCX 256Mb DDR3 Video Card  2299.00  ¤  1  2299 ¤ 

6031 ¤

פורסם

^^^

מפרט מעולה...לך עליו!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על המפרט BOSE אבל יש לי כמה שאלות בקשר לשינויים אפשריים במפרט:

1. המוכר הציע לי X800XL של ג'יגבייט עם קרור פסיבי במחיר של 2320 ש"ח ואני כנראה אלך עליו, כדאי? (הוא אמר לי שלא כדאי לקחת כרטיסים של MSI או פוורקולור כי היבואן שלהם בארץ (אייבורי מחשבים) הוא מאוד בעייתי.

2. הוא הציע לי זכרונות של KINGSTON במחיר של 370 ש"ח לסטיק של 512, כדאי?

3. הוא הציע לי לקחת צורב DVD של סוני במקום זה של NEC בגלל שהוא אמר שהם עושים הרבה בעיות לאחרונה... אז איך הצורב של סוני?

בסך הכל, לפי המחירים שהבאת, החנות שבה אני קונה יקרה מLOGICPC (בסך הכל זה יוצא בכ400 ש"ח יותר יקר), אז זה דיי חורג מהתקציב... במה אפשר אולי לרדת כדי להוריד את המחיר? חשבתי אולי לקחת דיסק 80 ג'יגה ואחרי שאני אמלא אותו אני אקנה עוד אחד ואעשה רייד, ככה זה יהיה גם יותר מהיא וגם אני אחסוך קצת כסף, איפה עוד אפשר לחסוך?

פורסם

1. ההצעות של המוכר הם רק בגלל שאין לו את מה שאתה רוצה במלאי!

תשאיר את הצורב כמו שהוא ואם אין ברירה לך על ה-LG שהוא יותר טוב קצת מהנק ויקח ב40 שקל.

2. כמו שאמרת תירד ל-80GB ותוסיף בעתיד.

3. לך על הכרטיס של ג'יגה בייט הוא מעולה.

4. זיכרונות לא משנה איזה חברה רק שלא יהיו ג'נריים (חסרי חברה) ושיהיו 400Mhz

לך על החברה הכי זולה לדעתי לך על A-Data, Twinmos' Samsung

מה שהוא הציע לך יחסית יקר...יש את ה-A-Data ב-KSP והם עולים 245 ש"ח ל-512MB

ומה שהמוכר של הציע זה KINGSTONE שהם באותה רמה במחיר הרבה יותר יקר!

בקיצור לך על ההכי זולים!

פורסם

תיקח סטייק אחד של 512MB ובעתיד תוסיף עוד 512MB

אם יש אפשרות לקחת כרטיס X800XL של GIGABYTE באותו מחיר אז עדיף (רק מבחינת קירור שקט).

זכרונות תקח את הכי זולים לא משנה איזה חברה (יש לך ת'רד על זה בפורום לוחות אם ומעבדים והסבירו לך שם שאין הבדל)

לגבי צורב DVD אני לא יודע אבל אם תבדוק בפורום הזה תראה שכולם מציעים צורב DVD של NEC.

דיסק קשיח - אם 80GB מספקי אותך אז בהחלט אפשר לחסוך

פורסם

תודה רבה על המפרט BOSE אבל יש לי כמה שאלות בקשר לשינויים אפשריים במפרט:

1. המוכר הציע לי X800XL של ג'יגבייט עם קרור פסיבי במחיר של 2320 ש"ח ואני כנראה אלך עליו, כדאי? (הוא אמר לי שלא כדאי לקחת כרטיסים של MSI או פוורקולור כי היבואן שלהם בארץ (אייבורי מחשבים) הוא מאוד בעייתי.

אל תוותר בעניין הזה ל-POWERCOLOR יש DDR3 מה שמקפיץ את הביצועים בכמה אחוזים.

2. הוא הציע לי זכרונות של KINGSTON במחיר של 370 ש"ח לסטיק של 512, כדאי?

לא, 90 אחוז שהוא מציע CL3. אם זה CL 2.5 אז סבבה.

3. הוא הציע לי לקחת צורב DVD של סוני במקום זה של NEC בגלל שהוא אמר שהם עושים הרבה בעיות לאחרונה... אז איך הצורב של סוני?

אני אומר שהוא מחרטט והוא פשוט לא מייבא את ה-NEC וגם הסוני כנראה יותר יקר

בסך הכל, לפי המחירים שהבאת, החנות שבה אני קונה יקרה מLOGICPC (בסך הכל זה יוצא בכ400 ש"ח יותר יקר), אז זה דיי חורג מהתקציב... במה אפשר אולי לרדת כדי להוריד את המחיר? חשבתי אולי לקחת דיסק 80 ג'יגה ואחרי שאני אמלא אותו אני אקנה עוד אחד ואעשה רייד, ככה זה יהיה גם יותר מהיא וגם אני אחסוך קצת כסף, איפה עוד אפשר לחסוך?

שמע אם החנות יקרה יותר ב-400 שח אז אל תתקרב אליה, תקנה מלוג'יק וזהו. אפשר להוריד מההארדיסק והזכרון אבל למה לעשות את זה שאפשר לא לעשות את זה?

פורסם

Bose גם בכרטיסים של PowerColor / MSi / Gigabyte יש GDDR3

רק ב Sapphire אין

(מהחברות שנמכרות בארץ כלומר)

פורסם
  • מחבר

כן, גם אני רציתי להגיד שגם הג'יגבייט הוא DDR3!

בקשר לצורב, דווקא יש לו את הנק אבל הוא אמר שה3520 בניגוד ל3500, הוא מאוד בעייתי והוא המליץ לי לקחת את הסוני...

מה אתם אומרים על קנייה בKSP? אני יכול להשיג משם את המוצרים המחירים עוד יותר זולים מהמחירים שלהם באתר, המחיר מאוד מושך (מחשב הרבה יותר טוב ממה שBOSE הציע אני יכול לקנות ב5500 ש"ח!), אבל האם בטוח לקנות שמה? זה דיי חשוד...

פורסם

הקנייה ב-KSP בטוחה אבל אתה צריך לקרוא את המדיניות שלהם באתר.

אני לא יכול לדבר עליה פה כי זה מנוגד לחוקי הפורום.

פורסם

תשמע אם אתה קונה ב KSP אתה יכול לשדרג את הלוח אם ל Neo4 Platinum וגם כרטיס ל 6800GT

ואפילו יישאר לך כסף

פורסם
  • מחבר

כן,אני יודע, זה מה שהתכוונתי כשכתבתי שאני יכול לקנות מחשב הרבה יותר טוב ועוד ב5500 ש"ח! (וגם עם מארז של TT)

בקשר למדיניות של KSP (האחריות), זה דווקא לא כל כך מדאיג אותי...

מה שדווקא כן מדאיג אותי זה הרבה שמועות ששמעתי שהחלקים שמקבלים בKSP הם פגומים או שהם יד שנייה... מישהו יודע משהו על זה? (אם זה לא חוקי לדבר על זה בפורום אז בבקשה תרשמו לי בפרטי)

פורסם

כן,אני יודע, זה מה שהתכוונתי כשכתבתי שאני יכול לקנות מחשב הרבה יותר טוב ועוד ב5500 ש"ח! (וגם עם מארז של TT)

מה שדווקא כן מדאיג אותי זה הרבה שמועות ששמעתי שהחלקים שמקבלים בKSP הם פגומים או שהם יד שנייה... מישהו יודע משהו על זה? (אם זה לא חוקי לדבר על זה בפורום אז בבקשה תרשמו לי בפרטי)

אני לא שמעתי על זה ,אם כבר אז אמרו את זה על אייבורי.אבל פה אני יפסיק כי זה מנוגד לדבר על חנויות חוץ מהשוואת מחירים.בקיצור ,דבר עם מנהל הפורום פה-BIODOME,הוא יסביר לך הכל.
פורסם

על KSP לא שמעתי טענות כאלה אף פעם

ומארז של TT זה לא כזה מציאה (באופן כללי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים