פורסם 2005 במאי 1120 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3084177,00.htmlאני לא מבין בכלל מה הם עושים פה, אם הם לא רוצים לחיות פה.אני גם לא מבין איך הם לא רואים את הקשר בין יום העצמאות ליום הזיכרון.בלי "מלחמות ישראל" של הדורות האחרונים, בלי שאנשים היו מקריבים את חייהם למען הגנה על המולדת, בלי כל אלה, לא היינו פה היום.מילא חוסר הטאקט, אבל מה עם הרגישות?בלי כל אלה 21,954 ליתר דיוק, היה פה "חורבן בית שלישי"צבאות ערב לבסוף היו עולים עלינו, וזה כמעט קרה במלחמת השחרור/עצמאות, ויום כיפור.מלחמת ששת הימים היתה מלחמת מנע, שבלעדיה הכוחות המזויינים של ערב היו מתעצמים עוד יותר לקראת המלחמה ה"גדולה" שלהם, שקרתה לבסוף ביום כיפור ומטרתה להשמיד את ישראל.אני בטוח שהאנרכיסיטים הללו, לא קיבלו מספיק תשומת לב בבית.... והם סתם מחפשים כותרות,אבל לעשות פרובוקציות כאלה ביום הזיכרון "לזכור גם את הילדים הפלסטינים" זה בלתי מתקבל על הדעתמצידי שבכל יום אחר ויכינו ראש עליהם.רק לא לפגוע ביום הקדוש הזה, קדוש, כי בלעדי הנופלים לא היינו פה היום,לא האנרכיסיטים הבזויים היו עושים מה שעושיםולא אני הייתי כותב פה תגובה זו.אנכיסטים!, לכו תחיו במקום עליו אתה רוצים להגן, דואבים וכואבים על נופליו!, לכו, לכו לעזה, תהנו,רק תזהרו שלא יעשו בכם איזה לינץ' קטן...
פורסם 2005 במאי 1120 שנים עוד שניה הם גם ירצו לקרוא למחבלים "לוחמי חופש" ולעשות יום זכרון בשבילם. אמת שבמלחמות ישראל נהרסו הרבה כפרים ערביים ותושביהם גורשו, אך זמנים אחרים עכשיו ואותם אנרכיסטים, היפיים יפי נפש, מדברים על ילדים פלסטינים שהנרגו מאש צה"ל (או שלא...) כי היו בהפגנות אלימות במקום בבית הספר כמו ילדים נורמאליים.
פורסם 2005 במאי 1120 שנים צריך לקחת את כל האנרפאקים האלה, לדחוף לאוטבוסים להסיע אותם לעזה ולהפגיש אותם עם אותם לוחמי חופש וילדים מסכנים.
פורסם 2005 במאי 1420 שנים חשבתי שאנארכיסטים לא משייכים את עצמם לשום גוף פוליטי אלא רוצים שלא תהיה ממשלה בכלל וכל אחד יעשה מה שהוא רוצה.. אז למה להם לתמוך בפלסטינים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.