עבור לתוכן

גבירותויי ורבותיי, המאבק מתחיל! היכנסו לכאן אם הכסף שלכם חשוב לכם.

Featured Replies

פורסם

לכל התוהים,

מדובר במאבק הצרכנים נגד חברות הסלולארי. בימים אלו מופצים בהרבה מאוד פורומים ברשת הישראלית מידע על השביתות ואיך אפשר להירתם ולעזור במאבק, ולצערי עוד לא ראיתי דיון כזה פה. קודם כל, השביתות מתקיימות כל חודש באופן הבא: בחודש מאי (זה החודש החמישי) השביתה התקיימה ב-5.5, בחודש יוני השביתה תתקיים ב-6.6, בחודש יולי השביתה תתקיים ב-7.7, ככה כל חודש עד שיענו דרישותינו למסחר הוגן ומחירים נורמליים ברשתות הסלולאריות (פלאפון, אורנג', סלקום). במהלך השביתה אתם מתבקשים לכבות את המכשירים הסלולאריים, אבל אם באמת יש לך לכם שיחות שלא סובלות דיחוי אז תקיימו אותם, תשתדלו לעשות את השיחות יותר דרך בזק ופחות מהפלאפון - בקיצור לצמצם את השימוש בסלולארי, אם אפשר עד אפס - כל שיחת טלפון אחת שאתם עושים משנה.

דבר שני שאתם יכולים לעשות זה להפיץ את השמועה בקרב כל מי שאתם מכירים, אם זה בבי"ס, באוניברסיטה, באייסיקיו, מסנג'ר, פורומים, צ'טים - כל מקום שיש בו ישראלים. חוץ מהלפיץ את השמועה מפה-לאוזן (או ממקלדת למסך) אתם יכולים גם להוסיף לחתימות של האימייל שלכם, למשל:

*** 6.6 יום ללא סלולארי ***

***www.nezeq.co.il***

או משהו בסגנון, או בנוסף לכך להוסיף את הבאנרים הבאים לחתימות שלכם בפורום:

*** אנשים!! אני צריך מישהו שיעלה את הבאנרים בקובץ zip הזה לשרת נורמלי כדי שאנשים יוכלו להשתמש בבאנרים, מי שמוכן אז שיתן לינק... תודה רבה!! ***

http://www.nezeq.co.il/nezeq.zip

(לכל מי שרוצה להשתמש בבאנרים אז הם נמצאים ביחד עם הכפתורים בקובץ zip שמעל השורה הזאת.)

או את התמונות הנ"ל לאוואטר שלכם:

138x35

http://www.nezeq.co.il/images/138x35/138_35_1.gif

138_35_1.gif

http://www.nezeq.co.il/images/138x35/138_35_2.gif

138_35_2.gif

http://www.nezeq.co.il/images/138x35/138_35_3.gif

138_35_3.gif

http://www.nezeq.co.il/images/138x35/138_35_3_bk.gif

138_35_3_bk.gif

http://www.nezeq.co.il/images/138x35/138_35_3_bl.gif

138_35_3_bl.gif

http://www.nezeq.co.il/images/138x35/138_35_4.gif

138_35_4.gif

העבירו את השמועה!!!

אתר "מטה" המאבק: http://www.nezeq.co.il

מובא כשירות לקהילה מאת Avinaom.

פורסם

אני משתתף!

ד.א

תשנה את החתימה שלך ליותר קטנה, זה מה זה מציק שפותחים את הדף,

לגודל בסביבות

300,40

פורסם

למעשה כבר נפתחו כמה וכמה דיונים.פה ובפורום אקטואליה.אבל כן,זה באמת לא ממש מספיק לדעתי.

בכל אופן אני בפנים(שמתי את הלוגו בתמונה שלי).

ד"א מישהו פה בפורום כיוון אותי לאחלה אתר שנשמע מבטיח בקשר למחירים של החברות הסלולריות.

http://tovmeod.com/

תקראו,נשמע לא רע.ואם זה יעבוד,אז זה ממש אחלה!!!

פורסם

אתם יודעים אם כבר מאבק אז מאבק עד הסוף

אני שונא ממש את זה שאם חס וחלילה קרה משהו ומזמינים אמבולנסים

אז אחר כך האמבולנסים דופקים מחיר ממש מופרז

אז בואו נעשה גם יום חרם על האמבולנסים.

ואני שונא גם את החנויות שעושות רעש בלילה

בואו נעשה חרם על החנויות האלו גם

ואני שונא אנשים מטומטמים

בואו נעשה חרם

ובקיצור ולעניין מה שאני בא לומר פה הוא:

על ה-ז שלי החרם ועל ה-ז שלי חברות הסלולר

כולם גונבים מי כולם

תבינו, תפנימו, תמשיכו הלאה...

ועוד דבר

אבינועם אתה אידיוט!

אתה חושב שבאמת חברות הסלולר רואות אותנו הצרכנים ממטר?

או שאתה חי בסרט או שאתה פשוט לא מבין

בעל הכוח הוא בעל הממון

לך יש ממון לצאת נגד?

אני חושב שלא

פורסם

^^^רואים שאתה לא משלם את החשבון פלאפון שלך..

פורסם

אני פשוט לא חושב שחרם כזה יעבוד. גם אם כולם באמת ישתתפו בחרם (מה שאני יודע שלא יקרה... בדיוק מהסיבה ש-60% מבעלי זכות הבחירה לא טורחים ללכת לקלפי - הם בטוחים שמישהו אחר עושה את העבודה בשבילם וזה מספיק טוב), עדיין צריך לזכור מספר דברים:

1. לחברות הסלולר לא כואב בכיס, גם מיום שלם שלא יהיו טלפונים. יש משפט ידוע בצבא שנכון גם פה - "כשאתה משתין על הצבא, הצבא נרטב. כשהצבא משתין עליך, אתה טובע." החברות יודעות את מה שכולנו יודעים - אף אחד מאיתנו לא יכול להסתדר היום בלי לפחות טלפון סלולרי אחד.

2. אף חברה סלולרית לא תרצה ליצור תקדים ולהראות שהיא מתקפלת אחרי שהצרכנים שלה לא מדברים יום אחד, וגם לא אחרי יומיים או שלושה.

3. חברות הסלולר מתאמות ביניהן מחירים ומקשיחות עמדה כלפי הציבור וכלפי משרד התקשורת.

אני לא רוצה לבאס אף אחד, והלואי ואני טועה וזה יעזור. אם הייתי בארץ אולי גם הייתי משתתף בחרם הזה.

אגב, מאז ומתמיד שילמתי בעצמי על הסלולרי שלי.

פורסם

^^^רואים שאתה לא משלם את החשבון פלאפון שלך..

דווקה אני משלם את חשבון 3 הפלאפונים שלי + של אחותי + של סבא וסבתא

סה"כ 5 חשבונות

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים אם כבר מאבק אז מאבק עד הסוף

אני שונא ממש את זה שאם חס וחלילה קרה משהו ומזמינים אמבולנסים

אז אחר כך האמבולנסים דופקים מחיר ממש מופרז

אז בואו נעשה גם יום חרם על האמבולנסים.

ואני שונא גם את החנויות שעושות רעש בלילה

בואו נעשה חרם על החנויות האלו גם

ואני שונא אנשים  מטומטמים

בואו נעשה חרם

ובקיצור ולעניין מה שאני בא לומר פה הוא:

על ה-ז שלי החרם ועל ה-ז שלי חברות הסלולר

כולם גונבים מי כולם

תבינו, תפנימו, תמשיכו הלאה...

ועוד דבר

אבינועם אתה אידיוט! אתה חושב שבאמת חברות הסלולר רואות אותנו הצרכנים ממטר?

או שאתה חי בסרט או שאתה פשוט לא מבין

בעל הכוח הוא בעל הממון

לך יש ממון לצאת נגד?אני חושב שלא

תשמע לי, חתיכת ילדון רף שכל שכמוך. איני מתכוון להיכנס איתך להתנצחויות כאלו ואחרות, אינני עבריין מקלדת אלא בסך הכל בן אדם שאכפת לו מהצרכנות, וכמובן אינה רואה כמובן מאליו את העובדה שמשלמים על הפלאפון שלו בערך 400 שקל בחודש (כשהמצב רגוע).

ראשית כל, אני אודה לך אם תבהיר את עניין ה"אבינועם אתה אידיוט", איני מבין על סמך מה אתה קובע את זה כיוון שאינך מכיר אותי, ואני לא ממש מכיר את שם המשתמש שלך בפורום אז סביר שלא קראת כל כך הרבה דברים שאני כותב פה, וחוץ מזה שההשוואות שלך למאבק הצרכנים נגד חברות הסלולאר ל"יום חרם על אמבולנסים" די מעיד על כך שאינך בדיוק בר-מוח בעצמך.

קודם כל, מה שעל הזין שלך זה עניין שלך ובאמת שזה לא מעניין אותנו. אולי אנשים פה היו מתייחסים אליך יותר ברצינות אם היית מתבטא בצורה נאותה ולא משתמש בדימויים לא רצויים? וכן, אני יודע מה אתה אומר לעצמך עכשיו: "יאלה למה שאני אכתוב כמו איזה מתפלסף גם ככה אני נכנס לפה רק כשמשעמם לי", אז בכל מקרה רק שתדע שאתה עושה מעצמך בדיחה, רק לדאוג שאתה מודע לכך.

אוקיי, עכשיו יש דבר כזה שנקרא "צרכנות נבונה" או במילים אחרות: לא להיות פראייר. "תבינו, תפנימו ותמשיכו" זה לא בדיוק פתרון לשום דבר, אלא יותר מתכון בטוח לניפוח החשבון עוד יותר ממה שהוא עכשיו (אורנג' לא יתנדבו להוריד מחירים, אתה יודע..). האמת שברגעים אלה אני חושב אם אתה מושתל של אחת החברות או משהו כזה... אבל אני כבר נותן לך יותר מידי קרדיט.

"בעל הכוח הוא בעל הממון" קודם כל אני מניח שחיפשת איזה פתגם ולא ממש מצאת אז החלטת ככה ללכת על זה מה שנקרא באילתוריישן. לא הלך לך משהו עם הרעיון הזה. בכל מקרה זה נכון שבחברה הקפיטליסטית (מה לעשות - החברה שלנו) מי שיש לו יותר כוח אז יש לו יותר עוצמה ושאר האנשים, זה לא אומר שאתה יכול להמשיל את העובדה הזאת ליחסי ציבור, עסקים ומסחר. הרשה לי לתת לך משפט אחר למחשבה: בעל המאה הוא בעל הדעה: הציבור הישראלי הוא בעל המאה (מאה שקל, אם לא הבנת) ובסופו של דבר הצרכן קובע מה יהיה. אם אנשים יחיו בתוך ה"תפנימו תבינו" הזה שלך אז בעל הדעה יהיו חברות הסלולאר.

אני מאחל לך (1)שלא תדע עוד צער וטיפשות, (2)שלא תכתוב בפורומים באינטרנט על דברים שאתה לא מבין, (3)שלא תתלהם ותצא נגד משתמשים שלשם שינוי יודעים על מה הם מדברים בצורה שמשפילה אפילו מישהו שמתבטא כמוך (4) [שיעול] Enter במקום פסיקים, Enter במקום נקודות, Enter במקום מחשבה[/סוף שיעול].

ועוד פתגם ככה, לדרך שיהיה לך בפעם הבעיה לפני שאתה לוחץ על כפתור ה"שלח תגובה": (5) סוף מעשה במחשבה תחילה!

חבל שאנשים בפורום הזה בוחרים להשתמש בחופש הביטוי לפני שבכלל שמעו על חופש המחשבה...אה כן, ולא הפריע לאף מנהל שהפוץ הזה קורא לי אידיוט?

נ.ב. חג עצמאות שמח..

פורסם
  • מחבר

אני פשוט לא חושב שחרם כזה יעבוד. גם אם כולם באמת ישתתפו בחרם (מה שאני יודע שלא יקרה... בדיוק מהסיבה ש-60% מבעלי זכות הבחירה לא טורחים ללכת לקלפי - הם בטוחים שמישהו אחר עושה את העבודה בשבילם וזה מספיק טוב), עדיין צריך לזכור מספר דברים:

1. לחברות הסלולר לא כואב בכיס, גם מיום שלם שלא יהיו טלפונים. יש משפט ידוע בצבא שנכון גם פה - "כשאתה משתין על הצבא, הצבא נרטב. כשהצבא משתין עליך, אתה טובע." החברות יודעות את מה שכולנו יודעים - אף אחד מאיתנו לא יכול להסתדר היום בלי לפחות טלפון סלולרי אחד.

2. אף חברה סלולרית לא תרצה ליצור תקדים ולהראות שהיא מתקפלת אחרי שהצרכנים שלה לא מדברים יום אחד, וגם לא אחרי יומיים או שלושה.

3. חברות הסלולר מתאמות ביניהן מחירים ומקשיחות עמדה כלפי הציבור וכלפי משרד התקשורת.

אני לא רוצה לבאס אף אחד, והלואי ואני טועה וזה יעזור. אם הייתי בארץ אולי גם הייתי משתתף בחרם הזה.

אגב, מאז ומתמיד שילמתי בעצמי על הסלולרי שלי.

איני חושב שהחרם ישפיע על החברות הסלולאריות באופן מיידי בצורה שתגרום להם להתקפל לחלוטין או בצורה פומבית. יום של שיחות בסלולארי זה הרבה הרבה מאוד כסף, סכום שקשה לתאר אותו אפילו, וכן, זה משפיע על חברות הסלולארי - הם משלמים למאות, אם לא אלפי עובדים כל חודש משכורת. הרעיון הוא קודם כל לפגוע בכיס של החברות (כן, כבר אמרתי, זה משפיע!) ושנית כל ליצור רעש ציבורי סביב הסוגיה. אם אנשים ישתתפו בשביתה אז יהיה הרבה דיבורים על הנושא הזה ודברים יתחילו לזוז בכל מיני מקומות (כנסת וכו'), כבר היו התבטאויות מבטיחות בנושא מאת משרד התקשורת ואישים חשובים שהתבטאו בעד השביתה ותמכו בה.

אני חושב שהשביתה הזאת יכולה להזיז המון, יותר משרק על חברות הסלולאר - זה תקדים בישראל שעושים שביתה מאורגנת כזאת ואני מקווה שאחרי המאבק נגד המחירים המופקעים בסלולארים נוכל לתקן עוד כמה דברים דפוקים במדינה הזאת.

אני מקווה שהשתכנעת ^_^

פורסם

אני גם בעד החרם הזה.........לקחו לי לדקת שיחה 1.20.......אתם קולטים???!!!! עכשיו רק גיליתי את זה (וגם את החשבון של ה450 שקל.... :bash: :bash: :pissed: :pissed:)

"מסלול משפחה" עלק.......מסתבר שאני לא ידעתי שמחייבים אותי...... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני גם בעד החרם הזה.........לקחו לי לדקת שיחה 1.20.......אתם קולטים???!!!! עכשיו רק גיליתי את זה (וגם את החשבון של ה450 שקל.... :bash: :bash: :pissed: :pissed:)

תפנה למועצה לצרכנות לראות אם אפשר לעשות משהו בקשר לזה, זה נושא שדי נטחן כבר הרבה שהם מחליפים תעריפים בלי להודיע ואני חושב שיש איזה נוהל/תקן/חוק בקשר לזה חדש... תחפש אולי במדור צרכנות של Ynet.

בהצלחה, וברוך הבא! יהיה ממש אחלה אם תוסיף את התמונה לאוואטר שלך או את הבאנר לחתימה. :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים