עבור לתוכן

FAR CRY ב 64 ביט

Featured Replies

פורסם

יצא וכבר נבדק. שיפור ב FPS זניח. שיפור בתמונה יש אבל ANANDTECH קוטלים:

For years, AMD has been talking about the positive impact that 64-bit will have on games. Honestly, we never bought it; games are still a couple of years away from breaking the 2GB process limitation under present day 32-bit Windows. Despite our lack of belief, AMD still did their best to convey the message that gamers would be given a better experience in a 64-bit environment

.

First, we see that the difference between running the 32-bit binary in XP Professional and x64 Edition is basically nothing.

We're just happy that there is any sort of performance improvement at all - but to those looking for major increases in performance by moving to 64-bits, it's less and less likely to happen.

AMD's goals are quite admirable, but the fact of the matter is that none of the visual improvements enabled by the Far Cry patches had anything to do with AMD64 or EM64T. They are artificially limited to run on those platforms alone, but could work just as well on a 32-bit platform.

וזה מתכון לסלט פירות:

Interestingly enough, Intel actually does a little better - showing a 6.5% increase in performance. It's tough to say exactly why Intel gets more of a performance boost here, other than assuming that for whatever reason, Intel is facing more register pressure in our particular benchmark.

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2411&p=1

• תגובות 43
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מבאס זה חבל"ז ציפיתי לשיפור מטורף :( יכול להיות אבל שטלאי הבא ישפר את זה עוד יותר.

עריכה: מה שבאמת ביאס זה שאינטל קיבלו ביצועים יותר טובים .

פורסם

אינטל קיבלו ביצועים טובים יותר?

7443.png

פורסם

Interestingly enough, Intel actually does a little better - showing a 6.5% increase in performance. It's tough to say exactly why Intel gets more of a performance boost here, other than assuming that for whatever reason, Intel is facing more register pressure in our particular benchmark.

שוב בטח יהיו עוד אתרים רבים שיעשו בדיקות ויגיעו למסקנה אחרת.

פורסם

ההפרש באחוזים גבוהה יותר תטרח לקרוא, לא מדובר על ביצועים נטו.

64bit לא יתן שום דבר מבחינה גראפית או אחרת למשחקים, לא היום לא מחר לא בעוד 50 שנה.

פורסם

ממש לא הבנתי למה ההבדלים באיכות תמונה כאלה עצומים (!).

לדעתי זה סתם טריק מלוכלך של החברה של המחשחק (שכחתי איזה) כדי להראות כמה 64 BIT זה טוב אז הם הכניסו שיפורים למנוע (כמובן שAMD או אינטל שילמו להם כדי להצדיק את הטכנולוגייה החדשה שלהם).

פורסם

ההבדלים לא עצומים, אני אישית לא ראיתי הבדלים במיוחד, וכן שילםו להם כסף כדי שיוציאו עדכון עם כמה אפקטים חדשים, זה לא משהו חדש, זה אותו הסיפור שהיה עם הSM3.0 לפני שנה, מצחיק שזה גם אותה חברה, ואותו משחק :smile1: אני צריך להוציא כמה מיליוני דולרים להוציא מסטיק בשם ממבוג'מבו ולשלם לcrytech שיוציאו עדכון שרק מי שלועס את המסטיק יוכל לראות את האפקטים המדהימים החדשים שהוא מביא לעולם המשחקים.

פורסם

אם לא ראית את ההבדלים אתה חייב לבדוק את עצמך אצל הרופא...

:)

הראות היא פי 10 יותר רחוקה.

הטקסטורות הרבה יותר מלאות.

יש הרבה (הרבה!) יותר אוביקטים בכל תמונה.

והאפקט של המים נראה טוב יותר (הוא נראה שונה, לא יודע כמה זה טוב יותר, אבל שונה מאוד).

ויש שיפור בצללים.

כן, שום דבר שבאמת קשור ל64 או לא64 אבל ההבדל גדול מאוד.

מה שמוזר זה שאם המשחק נראה כל כך יותר טוב אז הוא בטח גם כבד יותר, אז ההשוואה לא ממש טובה בין הגרסא של ה64 לרגילה.

פורסם
  • מחבר

זה גימיק של AMD. פותח עם AMD כדי להצדיק את מה ש AMD אומרים על יתרונות ה 64 ביט במשחקים. ANANDTECH פשוט טוענים בגדול שזה לא יותר מגימיק שווקי שכן נעשו שיפורים בגרפיקה של המשחק אבל אין ביניהם שום קשר לעניין ה 64 ביט.

פורסם

גימיק שיווקי או לא ,טוב 64 ביט או לא ,AMD לפחות נותנת מחירים זולים למעבדי 64 ביט שלה ,לא כמו אינטל שדופקים מחיר פי 2!.

פורסם
  • מחבר

גימיק שיווקי או לא ,טוב 64 ביט או לא ,AMD לפחות נותנת מחירים זולים למעבדי 64 ביט שלה ,לא כמו אינטל שדופקים מחיר פי 2!.

MAMAMIYA .... HERE I GO AGAIN

פורסם

MAMAMIYA .... HERE I GO AGAIN

מה קשור? :screwy:

במקום לתת תשובה נורמלית זה מה שיש לך להגיד? :screwy:

מה אני נראה לך פרי? :lol:

פורסם
  • מחבר

מה קשור? :screwy:

במקום לתת תשובה נורמלית זה מה שיש לך להגיד? :screwy:

מה אני נראה לך פרי? :lol:

מה הקשר בין מחט לתחת ומה הקשר לדיון? על מה בדיוק אני צריך לתת תשובה?

פורסם

זה לא קשור בכלל למחריים של שניי החברות.

אני בטוח שאפשר ליישם את הטכנולודיות שיישמו ב PATCH החדש ל 64 ביט גם למערכת ולמעבדים של 32 ביט זה באמת גימיק וזה דיי עלוב. (וזה בא ממישהו שיש לו 64 ביט של AMD) אבל לא קניתי אותו למטרות משחקים (לא רק לפחות)

פורסם

שאני אבין, המשחק בא בגירסא רגילה + פאץ להפעלה במערכות 64ביט, או שזה גירסא שפותחה במיוחד למערכות 64 ביט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים