עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול מחול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

אני צריך המלצה לכרטיס קול ב- 50+- דולר מארה"ב.

הכרטיס מיועד לנגן מוזיקה נטו ( לא סרטים או משחקים ) משמע לא חשוב לי מספר ערוצים גבוה, אלה דרוש סטריאו ברמה כמה שיותר גבוהה.

חשבתי על ה-M-Audio Revolution 5.1 , הוא אמנם עולה 70 דולר, אבל מצד שני לא ראיתי שום דבר אחר איכותי שמתקרב אליו מתחת למחיר הזה..

פתוח להצעות :)

פורסם

במידה ויש תקציב, האודיופיל הוא בחירה מעולה.

במידה ולא, ב-35$ יש את הצ'יינטק 710. למיטב הבנתי יש לו איכות סטריאו טובה יותר מזו של האודיג'י 2ZS, מחיר נמוך כל כך זה דבר מרשים מאוד.

Anatoli.

פורסם

ה M-AUDIO כרטיס רב ערוצי באיכות טובה מאוד, ומציע 192kb ב DAC AAC יחד, מה שאין בשום כרטיס קול של קריאטיב, כולל האודיג'י 4 החדש...

אך אם אתה מחפש סטריאו איכותי בלבד, אין סיבה להוסיף כסף (והרבה) בשביל אופציות שלא תשתמש בהן. יש כרטיסי קול מקצועיים והרבה יותר איכותיים במחיר הזה. לי למשל יש את ה ESI JULI והוא מצוין, הרבה יותר טוב בסטריאו מאשר הקריאטיב או'דיגי 2 שיש לחבר שלי.

כעת הבאתי רסיבר ורמקולים חדשים, ובגלל שאני חייב רב ערוצי ותמיכה במשחקים, קניתי את ה AUDIGY 4P.

כשיגיע אוכל לתת לך חוות דעת, אך אני לא מאמין שהוא טוב יותר מה ESI JULI. פשוט אין סיכוי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

ה- ESI JULI יקר מדי לצערי, כנל על האודיופיל

הצ'יינטק ממש לא נפוץ ( אני צריך חנויות בסגנון B&H..)

עוד משהו? :-\

עריכה: שכחתי, אני עורך מוזיקה (fruity loops וחבריו ) אבל החשיבות של הסאונד יותר גדולה

פורסם

מצטער, אך איני יכול (מצפונית) להמליץ על כרטיס קול ב 50 דולר.

בכל זאת, בחשיבה הגיונית ה M-AUDIO יספיק בהחלט אם אתה מחפש כרטיסים בסדר גודל כזה ומודע לכך שהכרטיס קול לא יהיה מקצועי.

פורסם
  • מחבר

כן כן.. ברור לי

אבל אני מעדיף כזה על פני האונבורד שיש לי עכשיו..

(ואני לא טס כל יום לחול, ככה שבארץ אין סיכוי למשהו נורמלי..)

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, פשוט הטיסה מתקרבת :-\

1)יש עוד אופציות שלא הוזכרו?

2)M-Audio Revolution 5.1 בנתיים האופציה הראשונה שלי, משהו יכול לתת חוות דעת עליו ועל הסטריאו שלו? ( והאם יש כרטיס עדיף עליו ביחס למחיר )

מעצבן שאין הרבה ברירות בשוק כ.קול-סטריאו מתחת ל- 100 דולר, שכן אני לא אשתמש ברב ערוצים :(

עריכה: קראתי ביקורות על ה-הצ'יינטק 710 והוא המועדף שלי נכון לעכשיו, רק שהוא לא ממש נפוץ בחנויות..

פורסם

אומרים רק דברים טובים על הצ'יינטק.. הייתי הולך עליו אם אפשר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים