עבור לתוכן

מעבד פנטיום III.

Featured Replies

פורסם

ממש ממש לא הקדים את זמנו.

הוא יצא אחרי שכבר היה פנטיום 4 2GHz בשוק (לא נורת'ווד. ובאותה תקופה הוא עלה אפילו יותר ממה שהוא עולה היום! אבל אז אולי הוא היה מוצדק כי גם הפנטיום 4 1.8-1.9 היו מאוד יקרים). חוץ מזה הוא יצא אחרי שלAMD היה את Athlon XP 1600+ שגם עובד ב1.4GHz...... והיה אז לAMD אפילו את ATHLON XP 1800+ שעד היום קורע את פנטיום 3 טואלטין 1.4GHz. הוא לא הקדים את זמנו, אבל בפירוש הוא מעבד מעולה.

היום כשמחירי הפנטיום 4 כל כך צנחו ופנטיום 3 טואלטין כבר עולים כמו פנטיום 4 (חוץ מ1.4 שהוא ממש יקר ולא מצדיק את המחיר כי אפשר לקנות משהו הרבה יותר מהיר בפחות) ויותר איטיים מהם.

מה זה איכפת לי מה הוא עשה בזמנו, אני יכול לקנות ב1400 ש"ח את פנטיום 4 2.0A עם כל החידושים והתמיכה בזיכרון מהיר ואני יכול לקנות מעבד שגם יותר איטי וגם תומך רק בSDRAM (אפשר DDR אבל זה עם צ'יפסט של VIA והביצועים שלו בעעעעעעע...... הצ'יפסט הזה אפילו לפעמים יותר איטי מI815EP). ושלא לדבר שב1700 ש"ח (שזה עדיין זול ב350 ש"ח מפנטיום 3 1.4GHz) אתה קונה את פנטיום 4 2.26GHz או 2.2GHz ששניהם בכלל מכסחים לו את הצורה בכל מובן שהוא...... ובמקרה של הפנטיום 4, הזיכרון DDR כן משפיע.

מה שאני מנסה להגיד שכיום אין שום סיבה לקנות אותו. והוא לא הקדים את זמנו כמו שהסברתי.....

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת, אני קיבלתי אותו חינם.

ובשביל השקעה של אפס שקלים וקבלת ביצועים פי שתיים וחצי זה מעולה.

עריכה: עכשיו שניכנסתי לקטע של המעבד הזה, אני אולי יזמין זיכרונות קורסאייר לאוברקלוק רצחני על המעבד.

פורסם

על איזה לוח התקנת אותו?

תן פרטים על כל המערכת.......

פורסם
  • מחבר

הנה המידע החיוני:

tusl2-c

384 זיכרון ג'נריק ב133Mhz.

ספק אנרמקס 350Watt.

והמעבד החדש והנוצץ שלי.

אולי אני יעביר את הAX-7 שלי עליו בשביל להתנסות עליו בקצת אוברקלוקינג.

פורסם

מי החבר הפראייר שהביא לך אותו אני צריך למצוא כאלה חברים

וכן תעשה אוברקלוק רצחני ותבדוק אם הוא גם יביא לך מערכת קירור מים ;D

ותוסיף פרטים על איזה לוח חיברת ועל תוצאות אובר קלוק

פורסם

אבל הזיכרון יעצור אותך

אתה תגיע לאיזה 160 עם זיכרון טוב.....

פורסם
  • מחבר

החבר שלי זה איזה אחד מחנות מחשבים שכונתית שקיבל בטעות את המעבד הזה במשלוח של P4יים.

מזל שהוא אידיוט ;D

פורסם

תדאג שהוא יקבל עוד אחד...........

ואני אתן לך את הטלפון שלי......

בבקשה ::)

פורסם

עם כאלה חברים.. ;)

פורסם

עם כאלה חברים.. ;)

אידיוטים?

תגיד אינטל לא שמו לב שנעלם להם מעבד שלא מכרו אף אחד ממנו?

פורסם

"אבל בכל זאת, אני קיבלתי אותו חינם."

ברור.... לקבל אותו חינם אז זאת מתנה משמיים. אבל כשקונים מעבד/מחשב חדש, אין כבר שום סיבה לקנות אותו.

פורסם

אם אתה כבר בקטע של מתנות תן לי לשים את היד על הP3/866 הזה...

פורסם
  • מחבר

הבן-אדם לא מבין בגרוש במחשבים, רק אצלו בחנות תמצאו מעבדי P4 1.6B ועוד כל מיני יצירות דימיוניות.

אם הוא היה יודע כמה שווה המעבד הזה ושהוא נתן לי אותו בחינם הוא היה משתגע, ושאמרתי קודם משלוח של מעבדים, לא התכוונתי מאינטל או משהו כזה, המעבדים באו בתוך קופסא של אוסם(!) חלקם בלי קופסא ועם רגליים שבורות ועוד כל מיני...

והיה בתוך הקופסא פירורים של במבה...

פורסם

הבן-אדם לא מבין בגרוש במחשבים, רק אצלו בחנות תמצאו מעבדי P4 1.6B ועוד כל מיני יצירות דימיוניות.

אם הוא היה יודע כמה שווה המעבד הזה ושהוא נתן לי אותו בחינם הוא היה משתגע, ושאמרתי קודם משלוח של מעבדים, לא התכוונתי מאינטל או משהו כזה, המעבדים באו בתוך קופסא של אוסם(!) חלקם בלי קופסא ועם רגליים שבורות ועוד כל מיני...

והיה בתוך הקופסא פירורים של במבה...

:lol: :lol: :lol:

אולי הם תיכננו מצבע חדש ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים