עבור לתוכן

האם אני יכול לחבר 5 רמקולים לשני יציאות במחשב עם אותו הספק?

Featured Replies

פורסם

יש לי סאבוופר ושני רמקולים שמחוברים אליו של COMION והם מחוברים אל היציאה האחורית של הכרטיס קול המובנה של הלוח.......ויש לי עוד יציאה קדמית איפה שהUSB הקידמי שמחוברת גם היא לכרטיס קול .......השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאה הקדמית עוד סאבוופר ושני רמקולים ושהם יעבדו באותו הספק ?

פורסם

הסאב וופר אקטיבי?? והוא גם כולל מגבר לשני הרמקולים??

פורסם
  • מחבר

הסאב וופר אקטיבי?? והוא גם כולל מגבר לשני הרמקולים??

אקטיבי הכוונה שהוא רועד כזה ומוציא אוויר?

אם כן אז הוא אקטיבי.........מגבר אין.......

פורסם

אני לא חושב שהיציאה הקידמית שלך עובדת....

בדרך כלל זה או היציאה הקידמית או היציאה האחורית....

חבר אוזניות ליציאה הקידמית - היא עובדת?

פורסם

הכ. קול הוא לא מגבר ואם תחבר את הרמקולים שלך ישירות אליו העוצמה תיהיה נמוכה מאד וכך גם האיכות.

שאלה קטנה על משהו שלא הבנתי, שני הרמקולים מתחברים דרך הסאב??? (לא ממש הבנתי איך אתה מחבר אותם לחיבור אחד)

למה שלא יעבוד !! אלא אם הוא לא חיברו אותה ללוח!

פורסם
  • מחבר

עובדת ......חיברתי אוזניות והם עובדים גם כשהרמקולים עובדים.......אני לא רוצה לנסות לשים אותם כי אני מפחד שייקרה משהו לכרטיס קול.....לחבר או שלא?

הכ. קול הוא לא מגבר ואם תחבר את הרמקולים שלך ישירות אליו העוצמה תיהיה נמוכה מאד וכך גם האיכות.

שאלה קטנה על משהו שלא הבנתי, שני הרמקולים מתחברים דרך הסאב??? (לא ממש הבנתי איך אתה מחבר אותם לחיבור אחד)

למה שלא יעבוד !! אלא אם הוא לא חיברו אותה ללוח!

הכרטיס קול הוא מובנה בלוח ..........5.1 אם אני לא טועה......הרמקולים מתחברים לסאבוופר מאחורה עם יציאת קול כזאת......עכשיו השאלה הגדולה היא אם זה לא יהרוס את הכרטיס קול כי ההספק יהיה יותר גבוהה כי 4 רמקולים מחוברים ועוד 2 סאבוופרים.....זה יכול לשרוף אותו?

פורסם

אתה לא יכול כי ההספק מובנה לסאבוופר אחד בלבד

פורסם
  • מחבר

אוקיי הצלחתי...... :yelclap:

עובד כמו שצריך רק האיכות באמת טיפה טיפה ירדה.........הסאב וופר הוא בעצם מיני וופר מצטער שבילבלתי אותך וכן יש לו כפתור ששולט בעוצמה של הקול והרמקולים מחוברים אליו ככה שעכשיו יש לי שני מיני וופרים ועוד 4 רמקולים מסביב....... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים