עבור לתוכן

מתלבט אם להשקיע בלוח אם ומעבד או בכרטיס מסך...(ערכתי אז כנסו בבקשה)

Featured Replies

פורסם

טוב אז אני כבר משתגע ובטח שיגעתי אתכם עם כל השאלות :P שלי, פשוט אני רוצה להיות בטוח שאני משקיע בצורה הכי נכונה את כספי(שעבדתי עליו כמו חמור)

המחשב שאני צריך הוא למשחקים כבדים מאוד וגם עם פילטרים.

אני צריך רק את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם,כ"מ,ספק בלי מארז

כרגע ההצעה שלי היא כזאת

amd 3500

gigabyte k8n 9 ultra

gforce 6600gt leadtek

חשבתי על מחשב קצת שונה שאולי יביא לי ביצועים טובים יותר, אני לא יודע מה כדאי יותר למרות שזה יצא יותר יקר

מעבד אני חושב על 3200 או שאני אוריד עוד ואקח 3000, אני לא יודע אם זה כדאי בשביל הטווח הרחוק וגם הבדלי ביצועים...

לוח אם אני לא בטוח אם להשאיר את הג'יגהבייט הזה או לקחת אחד גם של ג'יגהבייט אבל שעולה 200 שקלים פחות זאת אומרת 660 בערך

כ"מ: כאן השאלה הגדולה, אני חשבתי על 6800gt שלא יעבור את ה-2300 שקלים, כמובן שהוא צריך להיות טוב עם חברה טובה, או שיש לכם המלצות משלכם...

בבקשה תביעו דעתכם כי זה ממש חשוב לי ואני אודה מאוד למי שיעזור לי :yelclap:

אז מה לדעתכם הכי טוב למשחקים וכדאי להשקיע? הכסף די קריטי כרגע המפרט הנוכחי שלי עומד על 3850 שקלים ואני מוכן להוסיף עוד 800 שקלים ככה

אז תתנו עצה במה כדאי להשקיע, תודה מראשששששש :-*

פורסם

הבדלים עיקריים לפי מה שאני הבנתי

1. התמיכה בSSE3 - שזה סט פקודות מערכת שאמור לשפר כל מיני ביצועים ( לא משפיע הרבה בערך ב אחוז בודד)

2. תמיכה ב 4 סטיקים של זיכרונות בלי להוריד את המהירות שלהם ל DDR333 זאת אומרת הזיכורות יעמדו על DDR400 .

3. צריכת חשמל יותר טובה , קצת יותר קריר.

4. יכולת OC מעולה. ( לא הכי קשור )

חוץ מזה כמעט אותו המעבד מבחינת ביצועים

אולי הוינס פה ושם ב 2-3 אחוז יותר מהיר זהו.

תקנו אותי אם אני טועה ואם שחכתי להוסיף משהו תוסיפו.

פורסם

לא צריך יותר מדי להתרגש

אם תשקיע את הפרש המחיר בכרטיס מסך או בתוספת זיכרון , הסה"כ שיתקבל יהיה גבוה יותר.

גם הכוכב העולה ידעך בעוד זמן קצר כשיצאו כפולי הליבה.

פורסם

הפרשי המחיר יהיו רק בזמן הקצר

כאשר יגמר המלאי של הוונצ'סטרים בחנויות, המחירים ירדו בהתאם

גם הכוכב העולה ידעך בעוד זמן קצר כשיצאו כפולי הליבה.

אל תצפה לכפולי ליבה במחירים ריאליים לפני 2006

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה לעוזרים

אבל זה יהיה משמעותי לעתיד? נגיד שאני ארצה לשפר משהו אז זה משנה אם יהיה לי ווינס או ווינצ'סטר?

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

אם ההבדל במחיר יהיה 100 שקל נגיד אז כדאי ללכת על ווינס? או שלא כדאי?

מעבדים כפולי ליבה? אני לא חושב שאני צריץ אחד כזה בזמן הקרוב...

פורסם

אני גם לא חושב שתוכל להרשות לעמך אחד כזה בקרוב :lol:

אם תוכנות בעתיד יעשו שימוש נרחב בSSE3 אז השיפור אולי יהיה משמעותי

כרגע הוא לא

אני בשביל 100 ש"ח הייתי קונה, אבל כזה אני

לא בטוח בכלל שזה שווה את ההפרש

פורסם

גם אני לא כזה מומחה גדול לויניס אבל אני יעשה קצת סדר בדברים יתרונות:

1. תמיכה בסט הפקודות SEE3- זה מעניק ביצועים יותר טובים רק בתוכנות שמשתמשות בסט פקודות הזה -תוכנות בודדות.

2. מעבד יותר קריר שצורך פחות חשמל- שני יתרונות ברורים רק למי שעושה OC

3. זה משהו שאני לא בטוח בו אני חושב שאפשר לשים 4 זיכרונות ולהישאר על מהירות של 400 במקום לרדת ל333 כל אחד.- יתרון שלא נראה לי תשתמש.

זה ההיתרון העיקרים למיטב ידעתי.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה, אז אם המחיר לא יהיה יקר בהרבה אני אליו על זה אבל אם המחיר יהיה די משמעותי אז אני אשאר עם ווינצ'סטר

פורסם

קח מפרט לדוגמא:

3500 וינצ'סטר

לוח אם DFI אולטרה

זיכרון 2 כפול 512

כ.מסך ספיר X800XL

ספק כח אנרמקס 425 גירסה 2

דיסק סיגייט 160 SATA

אני מניח שהוא יחזיק טוב בשנה שנתיים הקרובות.

פורסם
  • מחבר

קח מפרט לדוגמא:

3500 וינצ'סטר

לוח אם DFI אולטרה

זיכרון 2 כפול 512

כ.מסך ספיר X800XL

ספק כח אנרמקס 425 גירסה 2

דיסק סיגייט 160 SATA

אני מניח שהוא יחזיק טוב בשנה שנתיים הקרובות.

המפרט הנוכחי שאני מתכוון לקנות הוא זה

3500 ווינצ'סטר

לוח אם gigabyte k8n 9 ultra אמרו לי שאין הבדלי ביצועים(ללא אוברקלוק) ויכול להיות שאני אקח אולי msi...neo somthing משהו כזה

6600gt leadtek

thermaltake 420watt ספק יכול להיות אני אחליף אם זה אותו מחיר מה שהצעת לי

סטה לא יהיה כי אין לי מספיק כסף בינתיים, בעתיד אני אקנה בינתיים קונה רק לוח אם,מעבד,ספק+מארז,כ"מ

ג'יגה זיכרון יהיה גם פשוט כי אני לא עושה אוברקלוקים

מה עדיף?

פורסם

רק אל תלך על זיכרונות יותר מדיי לא איכותיים...

לדעתי סתם ביזבוז הלוח הזה..אם אתה משתמש רגיל...כמו שאמרת אתה יכול לקחת את הMSI NEO4...וגם אין הרבה הבדל במחיר...אבל אתה יכול לקחת MSI NEO-F...ועדיין זה לוח טוב...

וגם אתה משקיע יותר מדיי במעבד...!!...תקנה לדעתי מעבד 3200 או 3000 ואת ההפרש במחיר...שים קירור..(ותגיע ל3500 ויותר בלי בעיה...ואם ככה אז תיקח את הלוח של DFI ULTRA-D...)

כרטיס מסך בסדר גמור...

ספק כח...תחליף לאנרמקס...ולא תצטער..(בשילוב עם הDFI הוא תותח על..!!...2 ריילים של 12V...)

פורסם
  • מחבר

רק אל תלך על זיכרונות יותר מדיי לא איכותיים...

לדעתי סתם ביזבוז הלוח הזה..אם אתה משתמש רגיל...כמו שאמרת אתה יכול לקחת את הMSI NEO4...וגם אין הרבה הבדל במחיר...אבל אתה יכול לקחת MSI NEO-F...ועדיין זה לוח טוב...

וגם אתה משקיע יותר מדיי במעבד...!!...תקנה לדעתי מעבד 3200 או 3000 ואת ההפרש במחיר...שים קירור..(ותגיע ל3500 ויותר בלי בעיה...ואם ככה אז תיקח את הלוח של DFI ULTRA-D...)

כרטיס מסך בסדר גמור...

ספק כח...תחליף לאנרמקס...ולא תצטער..(בשילוב עם הDFI הוא תותח על..!!...2 ריילים של 12V...)

דווקא עכשיו חשבתי על משהו אחר, אני אוריד במעבד, תלוח אני לא יודע אם כדאי להוריד קצת כי אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך, אני משחק משחקים כבדים מאוד!

וחשבתי לקחת

3200 ווינצ'סטר

לוח אם עוד לא בטוח, תמליצו לי

6800gt leadtek

וזיכרון בינתיים לא חשוב

אני לא עושה אוברקלוקים, וכמה הספק עולה לעומת מה שרשמתי?

פורסם

דבר איתי בפרטי...זה לא לפה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים