עבור לתוכן

שיפורי מכוניות

Featured Replies

פורסם

הסובארו עוד בסדר...

שלא נדבר על המאזדות.. אוטו נחמד.. אבל כמה אפשר.. כל חניה רואים לפחות 3 4 מאזדות חדשות... איכס..

והכי מצחיק זה ערסים עם רכב שנת 90 עם ניאונים מתחת לאוט (וזה לא חוקי!!) עם מערכת מעפנה ודוד לחץ שעושה רעש כל כך מגעיל..

תראו למשל את האלפא.. בטוח שזה עלה לו פול כסף... אבל זה אוטו יפה. ומה שחשוב שאם יש לך כזה אז אין הרבה כאלה בארץ..

והרכב שלך מיוחד זה הכי חשוב...

תראו איזה השקעה באוטו!! חלום

• תגובות 36
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חח מה אתה משווה תאלפא שהוא נתן לרמה שיש בארץ..

ורגע לא הבנתי כל שינוי פנימי של האוטו מנוע,מתלים וכל מה שנותן ביצעוים וכ'ו זה לא חוקי?

וכל אלה שיורדים על הסובארו אז שמעו יש הבדל בין הסובארות המסכנות שיש בכל שכונה שבקושי השקיעו עליהן שקל לבין הסובראות שיש במפגשים שזה כבר כמה רמות מעל...

פורסם

חח מה אתה משווה תאלפא שהוא נתן לרמה שיש בארץ..

ורגע לא הבנתי כל שינוי פנימי של האוטו מנוע,מתלים וכל מה שנותן ביצעוים וכ'ו זה לא חוקי?

וכל אלה שיורדים על הסובארו אז שמעו יש הבדל בין הסובארות המסכנות שיש בכל שכונה שבקושי השקיעו עליהן שקל לבין הסובראות שיש במפגשים שזה כבר כמה רמות מעל...

זה לא שזה לא חוקי פשוט אחרי כל "שיפור" כזה צריך ללכת למשרד הרישוי ולעדכן את רישיון הרכב, מה שעולה מלא כסף ובגלל זה אני דיי בטוח שרוב האנשים לא עושים את זה.

הסובארו אימפרזה טורבו זה אוטו מדהים הבעייה היא שכל ערס טיפש קונה סובארו רגילה משנה לה קצת את המראה כדי שתראה כמו הדבר האמיתי ומתחיל להתנהג כאילו שהוא גם נוהג בדבר האמיתי למרות שהאוטו שלו בקושי סוחב.

פורסם

הסובארו עוד בסדר...

שלא נדבר על המאזדות.. אוטו נחמד.. אבל כמה אפשר.. כל חניה רואים לפחות 3 4 מאזדות חדשות... איכס..

והכי מצחיק זה ערסים עם רכב שנת 90 עם ניאונים מתחת לאוט (וזה לא חוקי!!) עם מערכת מעפנה ודוד לחץ שעושה רעש כל כך מגעיל..

תראו למשל את האלפא.. בטוח שזה עלה לו פול כסף... אבל זה אוטו יפה. ומה שחשוב שאם יש לך כזה אז אין הרבה כאלה בארץ..

והרכב שלך מיוחד זה הכי חשוב...

תראו איזה השקעה באוטו!! חלום

אני לא מצדד את הערסים -אבל- יש אולי *קצת* הבדל במחיר בין אוטו משנת 90, לבין האלפא שיש בתמונה\כל אוטו חדש.

שלא נדבר על השיפורים שעולים לאוטו כזה. אז אתה מיוחד אם יש לך כסף לקנות כזה אוטו ? כל אחד יכול להפוך את המכונית

שלו ל"מיוחדת", זה שהערסים בוחרים דרך כזאת זה לא אומר כלום. אנשים שמבינים משפרים בד"כ את מה שיש בפנים. וזה שיש הרבה

מכוניות מסוג אחד זה לא אומר שהן לא "מיוחדות", פשוט כשיהיה לאנשים יותר כסף אולי הם יקנו משהו "שאין להרבה בארץ".. אולי אז תהיה מרוצה.

פורסם

אתם באמת צודקים, מתחיל להמאס לראות את כל האימפרזות הכחולות האלה שעשו להם קצת "מודינג" וזה גם מאוד מעצבן לראות כל 10 מטר מאזדה 3/6 אבל זה מה יש. זה השוק הישראלי. אני יכול להגיד להם שבאירופה יש להם דגמים של מאזדה 3 שאין בכלל בארץ, יש להם שם סיטרואן C2 שאין בארץ בכלל, היא מאוד מזכירה את הסיטרואן הראשונות של שנות ה-50 ותאמינו לי שזה אוטו מטריף. בכלל, יש באירופה הרבה מכוניות שאפשר לעשות להן מודינג ומכוניות שבכלל לא צריך להשקיע בהן יותר מדי כי מראש הן מטריפות, עוד דוגמה, Audi A3 [שוב, לא זוכר את השם בדיוק], רכב שהמרכב שלו עשוי מאלומיניום, הוא די יקר אבל חמוד לאללה.

נקווה שביום מן הימים השוק הישראלי יתפתח, יש לו הרבה לאן.

בכל מקרה, יש לי רכב שלא הרבה עשו לו מודינג, Subaru Legacy עם מנוע 2L. עוד לא עשיתי לה שום שינוי כי היא יפהפיה גם ככה אבל אני מתכנן בהמשך. הבעיה שזה די קשה כי כמעט ואין שום דבר שיוצר למכונית הזו, אפילו פלסטיקים שקופים לאורות מאחורה אין :( [שזה "מודינג מוכן" :P]

פורסם

אממ שים אגזוז לחץ זה מפנה הרבה ראשים, אבל מעצבן לאללה..

את האור במרכז התקרה אתה יכול לשנות לפלורסנט מעוגל שלא עולה הרבה ויש בצבעים כחול\אדום\ירוק\סגול..

אפשר לצפות את הדש בורד בפרווה סינטטית כחולה :xyxthumbs:

והכי טוב להדקין כונס אוויר ענק על המכסה מנוע !!

פורסם

האמת שאני מחפש לעשות לרכב מודינג רציני יותר אבל אין לי שום כוונה לשים משהו שיפריע להנאת הנהיגה שלי [ע"ע אורות בצבעים מוזרים בתוך הרכב] ולשים אורות בכלל. לדעתי לשים אורות ואגזוז לחץ זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות :P

בכל מקרה, בתור התחלה, חשבתי להחליף את הנורות של הדשבורד מנורות רגילות [נורות רגילות קטנות של רכב] ללדים ואולי בצבעים שונים מהירוק כתום המסורתי של רכבים משנות ה-90. ראיתי איזה בחור ממיקרוסופט בחו"ל שעשה את זה, נראה מדהים וגם לא מחמם :)

אז אם אתם מכירים אנשים שיש להם סובארו לגאסי [מהדורה שניה] ושעשו להם שיפצורים מענינים אתם מוזמנים להפנות אותם אלי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים