פורסם 2005 במאי 920 שנים טוב אז אני לא בדיוק יודע אם זה המקום לפתוח את הנושא אבל חשבתי למה לא לנסות בכל מקרה שלחו כל מה שיש לכם שקשור לנושא : לינקים , תמונות , רעיונות , מה חוקי מה לא , מה כדאי לעשות ומה לא וכו וכו וכו
פורסם 2005 במאי 920 שנים נוו באמת.. זה פורום של מחשבים..זה שיש גם כללי לא אומר שאפשר לפרסם הכל..תבין עדף לך להיכנס לcarsforum שם זה הנושא העיקרי שלהם רכבים..הם יעזרו לך יותר ובטוח שכבר טחנו שם את הנושא הזה..לפה הוא לא קשור
פורסם 2005 במאי 920 שנים דווקא בגלל זה הוא קשור.. פה עוד לא דיברו על הנושא ולכן זהו נושא שאפשר לפתח עליו דיון מעניין.. הרי אם המשתמש שהגיב לפניך לא היהנותן כזה ביקורת גם אתה לא היית מגיב ככה זה ברור!אם למשל הוא היה שואל את אותה השאלה בפורום המתמקד במכוניות ושיפורים הוא היה מקבל תגובות כמו "טחנו פה כבר את הנושא הזה נו באמת!!"ו "תעשה חיפוש כבר יש על זה המון דיונים" ואף אחד לא היה באמת עונה לו.. תחשבו קצת.. ואל תגררו אחרי משתמשים ותיקים. זה לא מועיל לכם בשום אופן..
פורסם 2005 במאי 1020 שנים חבל שתמיד אבל תמיד יש כאלו שאוהבים לבאס... הבן אדם פתח ת'רד כדי לשתף ולילמוד עוד על משהו שמשותף פה להמון אנשים (אנשים נורמלים ולא חנונים חסרי חיים שאוהבים לבאס ) אני יתחיל בדיון (לפחות ינסה...) אני מכיר אתר מעולה של שיפורי רכבים. בסרט מהיר ועצבני לקחו מחברי המועדון הזה את הרכבים הכתובת : www.overboost.com זה אחד המועדונים הגדולים והותיקים בעולם שווה להיכנס... נ.ב עריכה: קח עוד גלריה ענקית של שיפורי רכבים http://www.auto-tuning.lt/2k4/foto/galerija/
פורסם 2005 במאי 1020 שנים בקשר למה חוקי ומה לאאמרו לי שאסור להשים נאון מתחת לאוטו(בארץ)יש לזה ביסוס כל שהו או שזה סתם שטויות
פורסם 2005 במאי 1020 שנים אפשר לעשות כל שיפור ויזואלי לאוטו חוץ מנאונ מנימי אפשר לפריע לנהג בזמן הנסיע.נאונ חיצוני חוקי. אסורים שיפורים מכנים באוטו (מנוע וכ'ו)
פורסם 2005 במאי 1020 שנים נאונים מתחת לאוטו חוקי לחלוטיןהאורות הקטנים שמים על המכסה המנוע( המה זורק מיים על השימשה הקדמית) לא חוקי - אורות ערפל בגובה לא חוקי.( כן כן, זה נחשב לאורות ערפל)
פורסם 2005 במאי 1020 שנים למה באמת אורות ערפל לא חוקיים? זה מה זה מעצבן, האוטו נראה הרבה יותר יפה כזה עם אורות ערפל דולקים יש למישהו מושג למה זה לא חוקי מה רק בגלל שזה מסנוור, ומתישהו זה יהפוך לחוקי?
פורסם 2005 במאי 1020 שנים www.max-tuning.comאתר השיפורים הרשמי של ישראלובאתר הבא יש אחלה של חישוקי מגנזיוםwww.mih.co.il
פורסם 2005 במאי 1020 שנים איזה ביזבוז זמן אנשים פה מדברים שטויות כל דבר החוקי אבל אחרי כל שיפור אתה צריך לנסוע למישרד הרישוי ולעדכן את הרשיון כל עידכון של שיפור עולה הרבה כסף
פורסם 2005 במאי 1020 שנים די נאמס לי מאנשים שקונים אותו בשתי שקל ואחרי זה עושים לו "שיפורים" שמים אורות כחולים מהבהבים, ניאונים ואגזוז לחץ, חושבים שהם ערסים וקורעים את העיר עם המכונית המעפנה שלהם וחושבים שהם עשו מפורד פיאסטה שנת 89 למבורגיני דיאבלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.