פורסם 2005 במאי 1420 שנים Winnie בסטפינג טוב יכול להיות אוברקלוקר מצויין, היתרון שלו זה ה-90nmכשקונים מחשב\ מעבד איך יודעים אם הוא בסטפינג טוב
פורסם 2005 במאי 1420 שנים אפשר לבדוק בפורומים בחו"ל, ולמצוא לפי ניסיונות של אנשים סטפינגים שהגיעו לתוצאות גבוהות
פורסם 2005 במאי 1520 שנים נכון למצב היום (חוסר בביקורת על ה Venice שכוללת מעבד שנקנה בחנות ולא נשלח ע"י AMD)עדיף Winnie מסטפינג טוב
פורסם 2005 במאי 1520 שנים טוב תודה דרך אגב עלה בדעתי שזה דבר מטופש לשאול כי הניוקאסל ברור שלא עוקף את הוונצ'סטר והווניס ירד בביצועים בגלל ההוספה לארבע מודלי זיכרוןלא משנה אני צריך לספור עד עשר לפני שאני שואל
פורסם 2005 במאי 1520 שנים הווניס לא ירד בביצועיםהוא נותן 400MHz ל 4 מודולי זכרון אבל ב 2Tלמפתחים של AMD (אני מקווה שגוגל מתרגם עברית)פעם הבאה תעשו משהו עד הסוף או שאל תעשו בכלל
פורסם 2005 במאי 1520 שנים יש ירידה בביצועים אבל לא דרסטיתגם עם שימוש ב2 סטיקיםThis is interesting; all three of our applications that test synthetic memory performance show the new Venice core as being marginally slower than the Newcastle core.
פורסם 2005 במאי 1520 שנים ההבדלים כל כך קטנים שזה מאוד לא משנה למי שלא מסתכל כל היום על BandWidth Tests(ואם הוא כן אז אני מרחם על הבנאדם)
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אני לא דיברתי על אף אחד ספציפי כי אני לא מכיר בנאדם שכל מה שאכפת לו זה ה BandWidth Test של הזכרונות שלואמרתי שאם קיים בנאדם כזה אני מרחם עליו
פורסם 2005 במאי 1520 שנים די מוזר הפוסט האחרון שלו היה מזמן...אני מתלבט בין ווניס לוויני ב +3200 כשהראם הוא של OCZ שבב TCCD (זה שיש לו תזמונים 2-2-2-5)הראם לא ירד קצת על ווניס?אבל בכל זאת האוברקלוק הפוטנציאלי לא רע (אל תתחילו לריב CHERRY PICK או לא נמאס כבר)(אני פועל בהנחה שהחברה מ-AMD ישרים והוגנים)
פורסם 2005 במאי 1520 שנים אני אישית הייתי מחכה לסקירה על מעבד שנקנה בחנות ולא נשלחCherry Picked או לאאני מעדיף להיות בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.