פורסם 2005 במאי 920 שנים תפתח את הקובץ שהורדת מהלינק שצירפתיתעלה את ה INSTALLהוא יבקש כונןתכתוב :Aוזהו
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר טוב שמע מה עשיתי ותגיד מה לא עשיתי טובהורדתי את הקובץ פתחתי אותן הכנסתי את הקבצים לדיסקט לחצתי INSTAL ואז התחלתי את המחשב הוא קוראה את הדיסקט ועד שאני לא מוציא אותו לא מעלה חלונות מה לא עשיתי טוב?
פורסם 2005 במאי 920 שנים אין צורך להכניס את הקבצים לדיסקטתפתח, תעלה את ה INSTALLיפתח לך חלון כזהתכתוב שם :A (כמו שמסומן)ותעשה ENTERתעשה ריסטרטהWINDOWS לא אמור לעלות, אמור לעלות מסך כזה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר טוב עשיתי את הבדיקה ומראה שהכל בסדר אני חושב שאין מספיק מתח לזיכרון ביגלל זה במישחקים זה פשוט עושה התחל
פורסם 2005 במאי 920 שנים תן לה לרוץ חצי שעה-שעהשתעשה לפחות 4-5 לופים (PASSES)אם לא יהיו בעיות ננסה לבדוק מה הבעיה האמיתית
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אני יודע שלא יהיה בעיות כי הסטיקים טובים על בטוח השאלה היא למה הוא מהתחל ?
פורסם 2005 במאי 920 שנים יכולות להיות הרבה סיבותזכרון,לוח,ספק,מעבדכרגע אנחנו בודקים את הזכרוןתן לבדיקה לרוץ לפחות 4-5 מחזורים
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר בזיכרון אין בעיה בו נעבור למשו אחר מעבד הוא 2.66 PENTIUM 4 לוח גיגהבייט GA-8ST800 ספק 350 חברה לא ידוע אבל לא עשה לי בעיות אף פעם
פורסם 2005 במאי 920 שנים כן אני רוצה לשנות אמרו לי שזה יכול לפטור תבעיה שלי שהמחשב שלי מהתחל את עצמו כאשר אני משחק במישחקים כבדים זה התחיל אחרי שהוספתי זיכרון
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אבל עם אני מפעיל את המחשב רק עם החדש אז אין בעיות הכל פועל חלק לה מהתחל איך שאני מוסיף את הישן מתחיל לשחק שהם ביחד זה מהתחל הישן לבד עובד גם עבד במשך שנתיים ועובד גם עכשיו
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר הלוח הוא GIGABAYT GA-8ST800 2 סטיקים אחד של ADATA 400 MHZ אחד של PQI 333 MHZ כל סטיק 256 מגהיש תמונה תגידו זה בסדר שזה שונה אחד מהשני לי ניראה שלא מה אתם אומרים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 במאי 920 שנים הם פועלים על 166?(תבדוק בלשונית MEMORY ב CPU-Z)אמרת שבנפרד כל אחד מהם לא עושה בעיותניסית להשתמש בסלוטים שונים?
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר סלוטים שונים לא ניסיתי לא מאמין שזה מה שיפטור תבעיה וזה מה שהוא מראה לי ב EVEREST אתם רואים שזה שונה אחד מהשני זה בסדר שזה ככה?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.