פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר כן אני רוצה לשנות אמרו לי שזה יכול לפטור תבעיה שלי שהמחשב שלי מהתחל את עצמו כאשר אני משחק במישחקים כבדים זה התחיל אחרי שהוספתי זיכרון
פורסם 2005 במאי 920 שנים o.k.תוריד את התוכנה ממטסט מכאןhttp://www.memtest.org/download/1.55.1/memtest86+-1.55.1.floppy.zipתתקין אותה על דיסקט, תעשה בוט ותן למחשב לעלות מהפלופיתן לבדיקה לעבור כמה סיבוביםאם יש שגיאות (אתה תראה באדום)תחזור ונראה מה עושיםאו שמשחררים תזמונים, או שמעלים מתח לזיכרון, או שמורידים את המהירות שלו, או שהוא פשוט לא תקיןנהיה חכמים יותר אחרי הבדיקה
פורסם 2005 במאי 920 שנים לא, S&M מאמץ לא רק את הזיכרון אלא גם חלקים נוספים (מעבד,ספק)כדי לדעת שהבעיה היא בזכרונות בוודאות, עדיף להשתמש בבדיקה ייעודית לזכרונות
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אבל ביטלתי את הסימון על המעבד ושאר הדברים נישאר מסומן רק הזיכרוןהשאלה היא עם זה נותן בסוף את אותם דברים כמו MEMTEST או מראה דברים אחרים
פורסם 2005 במאי 920 שנים זה עדיין הרבה פחות יעילכשאתה ב WINDOWS, אין לשום תוכנה גישה לכל הזיכרון שלךפשוט תשתמש כרגע בממטסט
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אוקיי איש אני חייב לזוז אני רואה אתה מבין הרבה מאוד בדבר אתה יכול לדבר איתי בערב באיי סי קיו שלי 207884363 בבקשה אתה תעשה לי טובה ענקית ממש בבקשה
פורסם 2005 במאי 920 שנים אני פה גם בערבואם אני לא פה, יש המון אנשים שישמחו לעזור לךהפורום הוא לא בשביל שאנשים ידברו באופן פרטיכל בעיה (כמעט) ניתן לפתור פהאין צורך להשתמש בICQ (מה גם שאני לא משתמש בתוכנה הזו)
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר טוב שמע איש ניסיתי לעלות את התוכנה עם דיסקט לא עבד והוא מוגדר ראשון אולי ניתן עם דיסק או משו וגם ה S&M מראה לי שאין בעיה אני חושש שזה המתח של הזיכרון לא מספיק מה אתה אומר|?
פורסם 2005 במאי 920 שנים יש אפשרות גם להוריד אימג' וצרוב אותו על דיסקאבל, אני לא מבין מה הבעיה לעשות INSTALL לדיסקט
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר איך אני עושה INSTAL לדיסקט אני מכניס אותו הוא קורה אותו וכותב לי איזה 2 שורות ולא ניתן לעלות את החלונות עד שאני מוציא אותו איך לעשות נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.