עבור לתוכן

השוואת מצלמות אולטרה זום עם AS ו-5 מגה פיקסל..

Featured Replies

פורסם

למשהו יש תשובה חד משמעית איזה מצלמה בעלת 5 מגה-פיקסל וזום ענק של בין 10 ל-12 (אופטי) יותר טובה:

(ההשוואה מתייחסת רק למצלמות הזמינות כרגע בשוק ולא לדוגמה ל-IS2 של קנון שיוצאת רק עוד חודש בקירוב)

Z5 של קוניקה מינולטה

DMC-FZ5 של פנסוניק

DMC-FZ20 של פנסוניק

Cyber-shot DSC-H1 של סוני

השוואה של המצלמות אחת מול השנייה

ביקורת על ה- Z5

ביקורת על ה- DMC-FZ5

ביקורת על ה- DMC-FZ20

ביקורת על ה- Cyber-shot DSC-H1

פורסם

לא חד משמעי, אבל לדעתי לפי הנתונים והמחיר הZ5 הכי כדאית.

הנתונים שלה טובים בחלק מהמיקרים יותר משל המצלמות היותר יקרות והמחיר שלה הכי זול.

וד"א יש לה מקרו של 1ס"מ לעומת 5 ס"מ מינימום של כל האחרות, נתון חשוב אם אתה רוצה לצלם במצב מקרו.

ודבר נוסף- אם זה משנה לך, היא של מינולטה, שזה שם עם כבוד בתחום...אם זה משנה לך.

פורסם

מינולטה זה אולי שם כבוד בתחום אבל למיטב ידיעתי יש לה בעיות קשות בצילום בנאי תאורה חלשה.

חוץ מהעובדה שהמבנה הפיזי שלה די חלש ואין לה החלפת עדשות בניגוד ל z20 של פנסוניק...

פורסם

לפנסוניק יש חסרונות אחרים. זמן התגובה של המצלמות שלהן הרבה יותר ארוך משל המינולטה (שניה מול שליש שניה) ומצב הווידאו שלהן מאוד מיושן. בגדול, אם פותח הדיון יכול לחיות עם איכות הבניה הצעצועית של המינולטה, היא עדיפה.

פורסם
  • מחבר

לפותח הדיון יש את ה-Z5 של מינולטה... השאלה היא תאורטית לחלוטין וכן באה לענות על מספר ת'ראדים שנפתחו בזמן האחרון בו נשאלו שאלות על מצלמות בסגנון הזה...

מה שקבע אצלי יותר מהכל היה האמת התקציב שכן המחירים של הפנסוניק הם מ-3400 שח ומעלה... (ה-Z5 עלתה לי 2100 שח ב-6 תשלומים...)

פורסם

דבר ראשון ל-FZ5/20 אי אפשר להחליף עדשות אלא רק להוסיף מעל אבל מכיוון שמדובר בעדשת לייקה אין ממה לפחד-מדובר באחת מהעדשות הטובות ביותר במצלמות P&S ועולה בלא מעט על המינולטות למיניהן. ל-FZ5 זמן תגובה מהיר למדי בגלל מעבד תמונה חדש וונוס 2 שאין לאח הגדול FZ20 אבל היא חסרה פוקוס ידני. ידוע גם שהאוטופוקוס של הפנסוניק פשוט מעולה בכל התנאים....

אני הייתי הולך על הפנסוניק...FZ5/20 זו כבר התלבטות קשה...

פורסם

דבר ראשון ל-FZ5/20 אי אפשר להחליף עדשות אלא רק להוסיף מעל אבל מכיוון שמדובר בעדשת לייקה אין ממה לפחד-מדובר באחת מהעדשות הטובות ביותר במצלמות P&S ועולה בלא מעט על המינולטות למיניהן. ל-FZ5 זמן תגובה מהיר למדי בגלל מעבד תמונה חדש וונוס 2 שאין לאח הגדול FZ20 אבל היא חסרה פוקוס ידני. ידוע גם שהאוטופוקוס של הפנסוניק פשוט מעולה בכל התנאים....

אני הייתי הולך על הפנסוניק...FZ5/20 זו כבר התלבטות קשה...

לא נכון. לשני דגמיי הFZ יש וונוס 2.

http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz20/

הבעיה שלה היא המחיר בארץ שיקר ב1000 ש"ח מבחו"ל.

פורסם

דבר ראשון גם הH1 עוד לא יצאה בארץ, היא תגיע ביחד עם הS2 ביוני.

לגבי מה שרשם פה מישהו על המאקרו זה לא נכון כי הסוני מצלמת מ2 ס"מ. הFZ20 היא מצלמה עם איכות תמונה מדהימה והרבה יותר טובה משל השאר פה (אתה יכול לראות את זה טוב בביקורת של DCRESOURCE, אבל אני לא מבין מה היא עושה בהשוואה היא בכלל עולה 1000 שקל יותר מהZ5, וכנראה שגם מהS2 והH1 שהם יגיעו לארץ. חבל שהיא כזאת ענקית וכבדה ושהמצב וידאו שלה ממש מחורבן.

תוסיף למשוואה גם את הS2, עוד פחות מחודש היא בארץ והיא כנראה הולכת להיות יותר טובה משאר המצלמות שרשמת אבל גם זה לא קריטי מכיוון שלZ5, S2, וH1 יש תכונות כמעט זהות. (אם תשאל אותי אז ההבדל המשמעותי היחיד בין שלושתן זה המסך המסתובב המצוין של הקאנון, ואל תסתנוורו מגודל המסך של הסוני, הוא בא ברזולוציה גרועה מאוד יחסית לגודל שלו. אל תשכח גם שהסוני היא הכי פחות קומפקטית מכולם) כמעט כל דבר טוב שיש באחת מהם בא על חשבון דבר אחר שדווקא כן קיים בשנייה אבל אלה הבדלים מינורים יחסית. אני מציע לך לחכות עד שגם הסוני והקאנון יהיו בארץ, תקרא ביקורות על שתיהם, תחזיק אותם ביד ותראה מה אתה הכי אוהב והכי מתאים לך.

אתה מוזמן לפרט בשביל מה בדיוק אתה תשתמש במצלמה ומה אתה הולך לצלם ואני ינסה להגיד לך איזה מהם תהיה הכי טובה בשבילך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים