עבור לתוכן

מחפש מארז "מושלם" כמו ה COMPUCASE

Featured Replies

פורסם

אין לי כלום נגד ה COMPUCASE

אני פשוט חושב אולי יש לי אופציות אחרות... יש כמה דברים שאני חייב במארז!

שיהיה מקום לשני מאוורריי 120MM

כמה שיותר פילטרים למאווררים!!! אם יש רק אחד למכניס אוויר זה נראה לי מספיק

כמובן, USB ו AUDIO קדמי...

יש לי עכשיו את ה ANTEC 1030B, הוא בן 4-5 שנים... אני חושב שעבר זמנו למרות שהוא מצויין... הבעיה שהוא שואב אבק פנימה בצורה מטורפת והמאווררי 80 די מעצבנים אותי, אני מעדיף 120 באותה עוצמה שמכניסים יותר אוויר, הגיוני לא?

תודה

אגב, אין לי תקציב מסויים...

ועדיף מארז שבא בלי ספק... אם לא, לא נורא, אני כבר יסתדר... רק תנו לי את הדגם של המארז גם אם הוא בא עם ספק כח

יניב

פורסם

לדעתי לך על full tower.

פורסם

למרות שזה לא ממש עונה על השאלה שלך,

לדעתי עבודת מודינג קלה יכולה לפתור לך את בעיית המאווררים (או אפילו לקנות מתאם 80>>120)

כמו כן, חשוב לדעת באיזה גודל של מארז אתה חפץ, ומה התקציב באופן כללי (קשה "לקלוע" למוצר המתאים בלי תקציב מוגדר)

פורסם
  • מחבר

כעקרון אין לי תקציב מסויים... אני יסביר את הבעיה שלי

בוא נגיד וה COMPUCASE עולה 200, ללא ספק...

מארז מאלומיניום, הכי מגניב בעולם של COOLER MASTER עולה כמעט 1000 שח!

אז יופי, הוא מאלומיניום, הוא מגניב לאללה!!! ו WOW WOW WOW

השאלה בתכלס, זה מה נותן לי? (ואל תגידו לי עוד מאוורר פה ושם כי זה שטויות)

אני לא כזה פריק כמו פעם, אני רוצה מארז שלא יתאבק לי... לפתוח אותו עוד שנתיים ולא לראות אבק בפנים (כמובן שאני אנקה פילטרים באופן קבוע)

יש לי שני כוננים קשיחים SATA, כרטיס מסך 9800RPO ושני צורבים... מה שגורם יחסית, להתחממות

אני לא מתכוון לעשות שום OC... אפילו לא 1 MHZ... קניתי קירור למעבד ב 200 שח והוא סתם לפוזה... גם כן אחת הטעויות שעשיתי.

קיצור, יש הצעות?

יניב

פורסם

אני הייתי ממליץ על ה-Thermaltake Shark VA7000

ביקורת על המארז http://www.tweakup.dk/article/515/dk/

יש את המארז הזה לחבר שלי הוא קנה אותו בפנדה מחשבים עלה לו 820 שקל! קצת יקר הייתי אומר

אבל מארז משגע יפה מאוד והתאורה של המארז פשוט משגעת!!!!... ויש למארז שתי מאווררים אחד מקדים ואחד מאחורה בידיוק כמו שרצית!

פורסם

יש את הדמים החדשים של מארזי אנטק, ובזמן האחרון מחירם בירידה מתמדת...

יש את ה"ANTEC PLUS 1080 AMG" ואת ה"ANTEC PlusView 1000 AMG" שהוא לדעתי המשתלם ביותר היום.

בגדול שניהם באותה רמת קירור ופיצ'רים, אך ה1000AMG מגיע עם חלון שני מאווררים וכל זאת במחיר אטרקטיבי (יחסית) של 565 ש'ח.

ANTEC PlusView 1000 AMG

ANTEC PLUS 1080 AMG

אם אתה מתעקש על מאווררי 12cm יש באפשרותך לקנות את הThermaltake Soprano.

פורסם

תשים פילטרים כמו שיש במזגן, חבר שלי הוסיף פילטרים וכל כמה שבועות הוא מושך אותם החוצה מנקה ומחזיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים