עבור לתוכן

[פיסת הסטוריה] תמונה ממחזה בשנת 1930~

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל עוד מעט לשחזר מספר תמונות מתוך האלבומים העתיקים המשפחתיים, החלטתי להתחיל עם התמונה הנ"ל.

עד כמה שהבנתי מי שמופיעה כאן היא אמא של סבא שלי, היא הופיעה במחזות גדולים והייתה בתפקיד בלרינה( בלט ). היא הבלרינה השנייה משמאל (לא בטוח בזה 100%, אוודא זאת בימים הקרובים). גם בשנה עצמה אני לא בטוח אבל זה סביב ה-1930.

מה שבאמת הפתיע אותי בתמונה הוא הדקדקנות לפרטים, תפאורה, ניצבים והרעיון של המחזה.

שימו לב גם מצד שמאל למה שמתרחש שם.

התמונה נסרקה בעזרת HP 4400c, ברזולוציה מטורפת :smile1:.

התמונה המקורית :

playrestoredsmall037hf.jpg

התמונה ששוחזרה :

playrestoredsmall021ow.jpg

התמונה ששוחזרה [רזולוציה גבוהה יותר] : קישור לתמונה

מקווה שאהבתם :)

ניסיתי איך שיכולתי לערוך את התמונה.

היא תודפס בהמשך על נייר בחנות צילום כאמור.

פורסם

פששש. נחמד!

בקרוב מדריך פוטושופ על זה? ;)

כל מה שאני יודע לעשות זה עם הHEALING TOOL, ושצריך רזולוציה גבוהה

פורסם

יצא טוב מאד, אני לא בטוח בקשר לתיקון הצבעים, גוון הספיה מאד חזק.

אגב עם התיקונים לא היו לך בעיות רבות מדיי שכן רוב הקרעים והחלקים הלבנים נפלו על מקומות מתים יחסית שהיה יחסית קל לשחזר, עדיין מדובר בעבודה לא קלה, יצא אחלה. :xyxthumbs:

פורסם

המחזה זה אליסה בארץ הפלאות , לא ?

פורסם

עבודה מעולה !

איפה התמונה צולמה ?

פורסם

לדעתי התמונה הסופית יצאה יותר מידי צהובה, תעבוד קצת עם הצבעים כדי שלבן יהיה לבן, לא צהבהב.

אבל בכל זאת עבודה יפה :)

אם אתם רוצים אני אתן פה תמונה ישנה שמישהי ביקשה ממני לתקן לה אותו, לא כ"כ הצלחתי לתקן אותו, אם מישהו רוצה לנסות שיבקש..

פורסם

די מדהים :o כל הכבוד על הכישרון והעבודה.

פורסם
  • מחבר

המחזה זה אליסה בארץ הפלאות , לא ?

איך הגעת לזה? :s05:

אם מישהו יודע/מזהה שמח לדעת.

לגבי הספיה, אני יודע, אני אנסה להוריד קצת, העניין שזה יוצא דהוי מידי או עם יותר מידי ספיה.

בכ"מ, יש לי עוד טיפה עבודה על התמונה לפני השליחה להדפסה.

תודה על התגובות.

פורסם

במקום הקטע של:"איזה מצלמה?"

יש משהו אחר..:

איזה סורק?

פורסם
  • מחבר

ציינתי בהודעה המקורית - HP ScanJet 4400c.

אני מוכרח לומר שהרזולוציה של התמונה המקורית פשוט מדהימה ומאד מפורטת, לא יצא לי לראות הרבה מאד תמונות ישנות בפירוט רב שכזה.

פורסם

התמונה כהה מדי לטעמי, שים לב שלא ניתן לראות בבירור פרטים שליכאורה ניראים ברורים בתמונה הישנה...

בין הגדרות ניתן לראות שהיה קשה לתקן את התמונה, נותרו סימנים ברורים של תמונה רעועה וישנה.

למרות הכל, עבודה מעולה!!!! היה לי קשה להאמין שככה ניתן לתקן תמונה ואני מאמין שכאשר מישהו חלם לתקן תמונה רעועה ישנה ומעובתת הוא התכוון לזה!!!

קבל ח"ח :yelclap: :yelclap:

פורסם

Chvy, עבודה טובה :xyxthumbs:

התמונה המשוחזרת נראת הרבה יותר נקייה וחדה, אבל כאילו החדות בה גבוהה מדיי...

גם לי יש תמונה ב 1880 בערך של סבא של סבא שלי שכמעט דהתהה לחלוטין ואני רוצה לנסות לשחזר אותה...

יש לך אולי טיפים איך לעשות שחזור כזה או מדריך שאתה יכול להפנות אליו?

פורסם
  • מחבר

התמונה כהה מדי לטעמי, שים לב שלא ניתן לראות בבירור פרטים שליכאורה ניראים ברורים בתמונה הישנה...

בין הגדרות ניתן לראות שהיה קשה לתקן את התמונה, נותרו סימנים ברורים של תמונה רעועה וישנה.

למרות הכל, עבודה מעולה!!!! היה לי קשה להאמין שככה ניתן לתקן תמונה ואני מאמין שכאשר מישהו חלם לתקן תמונה רעועה ישנה ומעובתת הוא התכוון לזה!!!

קבל ח"ח :yelclap: :yelclap:

כאמור, כפי שרשמתי קודם לכן, אין לי ניסיון רב בזה, והתמונה צריכה להיות ישנה :P כי היא ישנה ! :D תיקנתי יותר דברים משמעותיים יותר, לא התמקדתי בפרטי פרטים.

בהירות/כהות - אני אערוך את התמונה, אני מחפש איזון מסויים כך שיותאם לתמונה המקורית.

התמונה המשוחזרת נראת הרבה יותר נקייה וחדה, אבל כאילו החדות בה גבוהה מדיי...

גם לי יש תמונה ב 1880 בערך של סבא של סבא שלי שכמעט דהתהה לחלוטין ואני רוצה לנסות לשחזר אותה...

יש לך אולי טיפים איך לעשות שחזור כזה או מדריך שאתה יכול להפנות אליו?

החדות נובעת מחידוד לשם פירסום בלבד, כאמור אין להתייחס לזה כאל מובן מאליו כי זה לא ככה :) מקווה שמובן.

נסה לחפש מדריכים באינטרנט, יש מלא ברשת, כנס לגוגל - אם תרצה, תמצא :) no problem

יצא לי לעבור עוד קצת היום על תמונות, פשוט מדהים איך צילמו בעבר, גורם לי חשק לקחת את המצלמה הוותיקה ולצאת לצלם בשחור/לבן :P או פשוט להגדיר במצלמה BW :smile1:

כאמור, תחפש מדריך טוב ותעקוב אחריו, אני פשוט השתמשתי ב-Cloning Tool בלבד (לא יצא לי לעבוד עם ה-Healing עדיין, צריך לנסות...).

תסרוק טוב את התמונה ותשחק איתה בפוטושופ :)

פורסם

יצא לי לעבור עוד קצת היום על תמונות, פשוט מדהים איך צילמו בעבר, גורם לי חשק לקחת את המצלמה הוותיקה ולצאת לצלם בשחור/לבן :P או פשוט להגדיר במצלמה BW  :smile1:

לך על זה ! שחור לבן זה עולם אחר ! :xyxthumbs:

פורסם

יש מצב שאתה (כדלקמן: Chevy ) תפרסם תמונות רעועות וישנות ברזולוציה גבוהה כך שאנחנו (מי שרוצה/משועמם/סתם רוצה להתנסות בפוטושופ) ננסה לתקן אותה?! אני אשמח לנסות לעבוד על התמונות :xyxthumbs:

(ואם זה יצליח אפשר אפילו לעשות מיני תחרות שכזאת...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים