עבור לתוכן

דיון פיינל פור

Featured Replies

פורסם

קלעו סל ב 0.3 שניות האחרונות?  :o

לא שמתי לב! איזה לול :)

כל הכבוד למכבי! עכשיו יש שמחה לפני הבגרות.. :P

מכבי קלעה סל והובילה 90-76, נשארו בערך 6 שניות לסיום. מכבי כבר לא שמרה ולא כלום והשחקן הליאטי המצוין שלהם עם השם המסובך זרק שלשה 2 שניות לסיום והחטיא. הכדור פגע בטבעת וקפץ וסקולה נתן לו דחיפה קטנה עם היד והוא נכנס. נשארו 0.3 שניות לסיום, אחד משחקני מכבי (לא זוכר מי) הוציא את הכדור לשחקן אחר והמשחק נגמר.

• תגובות 53
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק חבל ששידרו בארוץ 1 המסריח

פורסם

מה קשור להפועל ? לא סובל כדורגל ישראלי עלוב ! מה הוא שם באנר של מכבי תל-אביב בכדורגל כשמדובר בכדורסל ? לא רוצה לראות את הסמל המכוער הזה

פורסם

הת'רדים אוחדו.

פורסם

מה קשור להפועל ? לא סובל כדורגל ישראלי עלוב ! מה הוא שם באנר של מכבי תל-אביב בכדורגל כשמדובר בכדורסל ? לא רוצה לראות את הסמל המכוער הזה

שים כיסוי עין.
פורסם

אוננות נעימה, טרמפיסטים.

פורסם

אללללה מכבי מלחמה....

באסה שאני לא אוכל לראות את הגמר כי יש לי משהו חשוב בול באותו הזמן...

מישהו יודע באיזה שעה הגמר מתחיל בדיוק? ואני לא מדבר על השידור..

:xyxthumbs:

פורסם

יש איזו שאלה שמנקרת בי כבר הרבה זמן:

מישהו יודע מה עלה בגורלו של יואב ספר ?

עד לפני שנתיים הוא היה שחקן לגיטימי בקבוצה והבטחה גדולה לעתיד - משהו כמו יניב גרין כיום.

אחר כך הוא נפצע ועונה שלמה הוא ישב באזרחי על הספסל של מכבי. החל משנה שעברה הוא פשוט נעלם ולא הוזכר יותר כשחקן בסגל של מכבי או נראה בסביבת הקבוצה. מצד שני גם לא ראינו אותו משחק בשום קבוצה אחרת בארץ או בחו"ל.

האם מישהו יודע מה קרה איתו ? האם הוא עדיין נחשב שחקן של מכבי ? האם הוא החלים מהפציעה ? האם הקריירה שלו עדיין חיה ?

תודה לכל העונים.

פורסם

אוננות נעימה, טרמפיסטים.

רק מי שיכול לזכות בעצמו בתארים הוא לא טרמפיסט. אם הייתי פארקר לא הייתי טרמפיסט. אבל אם אתה אוהד הפועל ת"א בכדורסל נגיד, ואם הם ייקחו פעם אליפות ותחגוג איתם - תהיה גם טרמפיסט. הפועל ת"א זכו - לא אתה. חוץ מזה - מה כואב לך שמכבי ת"א מעלה את המורל בעם? תאר לך למשל שהעונה גליל עליון יזכו באליפות, או הפועל ת"א או אשקלון - תאר לך מה זה יגיד עליהם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים