עבור לתוכן

דיון פיינל פור

Featured Replies

פורסם

היה משחק גדול!

דריק שארפ היה פשוט ענק.

רק חבל שהאנטישמים (j/k) ביורוליג שמו את הגמר ביום ראשון כך שהלא ג'ובניקים בצבא יפספסו אותו :bash:

קשה היה לשים אותו ביום שבת?! קשה? :pissed:

אני כשהייתי באימון מתקדם בשטח -אז אירגנו לנו לראות את הגמר של מכבי שנה שעברה......היה כיף...

• תגובות 53
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי פה חשב ש TAU תנצח? אני פשוט לא מאמין  :o?!

אתה צוחק עלי? לך לדף הקודם ותראה את ההודעה שלי. תראה גם את השעה ששלחתי בה את ההודעה. מאז גם לא ערכתי את ההודעה או משהו כזה. טאו ויטוריה פשוט לא מוערכת מספיק. העונה היא הפסידה פעמים לצסק"א, אבל במשחקים מאוד צמודים. טאו לצסק"א זה כמו סיינה למכבי - אז זאת לא כאזת הפתעה גדולה.

פורסם

מישהו יודע אם משדרים את הגמר על מסך גדול איפה שהוא (לא ברים וכאלה) ביד אליהו או בפארק הירקון או משו כזה

פורסם

אוקיי אני רואה שכולם פה מתלהבים ממכבי.. :bash:

מכבי היא הקבוצה הכי לא ישראלית שקיימת, השחקנים הישראלים לא דומיננטים והנצחונות שלה באים בזכות היכולת הקבוצתית הנהדרת של הזרים (אין ספק, שיש לה סקאוטינג מעולה).

בעיניי, היא קבוצה שמייצגת את הישראלים הטיפשים ואת הכסף של הבעלים (שמעון מזרחי ושות' מצליחים יפה בעסק שלהם..נהיו ממש ריאל מדריד של אירופה).

הישראלים שלה מביאים פה ושם משחק טוב וכולם מתפעלים, אבל כולם כולל המאמן יודעים לאן ללכת כשיש מומנטום של הקבוצה השנייה (ע"ע חצי-גמר יורוליג, מכבי- פנאתנייקוס) - אנטוני פארקר (בהחלט שחקן יוצא מן הכלל).

חבל שמכבי לא לקחו תארים אירופאיים כאלה בתקופת קטש ושפר..

לכו לראות "חמישיות", יום שישי בערוץ הספורט, ותראו את המצב מנקודת הסתכלות שונה (ואובייקטיבית משל שדרני הערוץ הראשון)..

הלוואי שמכבי היום יפסידו (ואני לא עוכר ישראל..בדיוק להיפך) וש-"השועל" יקבל התקף לב..

פורסם

LOL השועל!!

הוא כזה מצחיק!

פורסם

אם מכבי תנצח ב את טאו ב-8 נקודות ומעלה במשחק בו יהיו 168 נקודות או יותר אני ארוויח 352 ש"ח בווינר! ;D

ד"א, צסק"א סיימו מקום רביעי - חבל שהם לא התמודדו מול מכבי, אם הם נראים ככה מול פנא' וטאו, מכבי יכלו לקרוע אותם בצורה מרשימה..

פורסם

לפי דעתי זה היה "חד פעמי" ההפסד המחפיר הזה...

פורסם
  • מחבר

חד פעמי פעמיים?

צצק"א נראים פשוט זוועה

פורסם

יאללה בנתיים מכבי מובילים 7.... :silly:

פורסם

ההפקה של ערוץ 1 פשוט מחפירה, מגישים ופרשנים בשקל, הנסיון המאפן לדחוף את מיכל זוארץ (תוכנית הדגל קאלק של ערוץ 1) לפיינל פור פשוט בדיחה עצובה.

וכל זה על חשבון משלם המיסים והאגרה (עם יש בכלל פרייר במדינה שמשלם להם).

מה הקשר בין בוני גינצבורג, הליצן לידו (שאני לא זוכר את שמו), בקי, והקוף הלא מצחיק הזה לכדורסל, פשוט בדיחה.....

פורסם

באמת, מי זה הדביל ליד בוני ומי נתן לו להופיע בטלוויזיה בכלל?

הלוואי שמעכשיו טוא ינצחו 11-8 ויגמר 88-80...הלוואי...

פורסם

יאקק!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D

אני חולה על סקואלה!!!!!!!

הסל האחרון שלו, 0.3 שניות לסיום, בהיא לי 352 ש"ח!!!!!

אה, וגם - מכבי זכו!!!! :beerchug: ;D ;D ;D :biggrimjackbox:

פורסם
  • מחבר

good job macabbi =D

פורסם

פעם שניה ברצף פשוט ענקיים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים