פורסם 2005 במאי 620 שנים אללללה מכבי מלחמה....באסה שאני לא אוכל לראות את הגמר כי יש לי משהו חשוב בול באותו הזמן...מישהו יודע באיזה שעה הגמר מתחיל בדיוק? ואני לא מדבר על השידור..
פורסם 2005 במאי 620 שנים מכבי באמת לא שיחקה טוב וניצחה. עכשיו רק צריך לנצח את טאו ביום ראשון טאו? ראית את צסק"א משחקת? זה משחק בטוח.
פורסם 2005 במאי 620 שנים we will see אם טאו מנצחת את צסק"א זה יהיה קשה יותר. תחשוב, קבוצה שמנצחת את צסק"א בבית - חייבת להיות מעולה.
פורסם 2005 במאי 620 שנים מכבי באמת לא שיחקה טוב וניצחה. עכשיו רק צריך לנצח את טאו ביום ראשון מכבי שיחקה מצויין יחסית לזה שפארקר לא היה רוב הזמן במשחק. ודאריק שארפ מלך!
פורסם 2005 במאי 620 שנים היה משחק גדול! דריק שארפ היה פשוט ענק. רק חבל שהאנטישמים (j/k) ביורוליג שמו את הגמר ביום ראשון כך שהלא ג'ובניקים בצבא יפספסו אותו קשה היה לשים אותו ביום שבת?! קשה?
פורסם 2005 במאי 620 שנים הגמר ביום ראשון בשעה 17:30, בדיוק כשחוזרים מהעבודה(ואפילו מפספסים 15 דקות...)
פורסם 2005 במאי 620 שנים מי פה חשב ש TAU תנצח? אני פשוט לא מאמין ?! אני חשבתי שטאו תנצח, צסק"א קבוצה לוזרית ולא משנה שהם ניצחו כל השנה.. הם באו עם עודף ביטחון עצמי, המגרש הבייתי שלהם, הקהל שלהם (מישהו מבין למה הקהל של מכבי היה בעד צסק"א ? ) והם קיבלו בראש ובצדק ! גם ציון תומאס צפה שהגמר יהיה מכבי - טאו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.