עבור לתוכן

כשקונים רמקולים מה צריך לדעת???

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כל הכרטיסי אונבורד לא שווים ???

• תגובות 48
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חוץ מהסאונדסטורם שחלף מעולנו והאנוי של VIA שכמעט ולא רואים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שניה לי יש את Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec נכון???

חשבתי שךRealtek יש כרטיסים טובים?

או שרק לי יש אחד דפוקק?

ד"א

לפי מה שאני זוכר אחד ההמלצות על הלוח אם שלי היה בגלל הכרטיס קול שיש לו 8 ערוצים

פורסם

המליצו לך עליו כי רוב האונבורד ברמה הזו תומכים רק ב-6 ערוצים, ולא ב-8.

עם זאת, מבחינת איכות הוא עדיין אותו הזבל כמו כולם.

Anatoli.

פורסם

מ-1 עד 10, כמה ל-SB Live! 5.1?

פורסם

חחחחחחחחחחח ;D

נראה לי שצריך לשנות את שם הדיון ל-"הציונים של אנטולי לכרטיס קול".

בהחלט מבדר.

Anatoli.

פורסם

פותח הת'ראד, שנה כותרת.

כמה? דבר איתי במספרים..

פורסם

הדבר חורג מנושא הדיון, אם אתה באמת מעוניין לקבל את דעתי בנוגע למשהו פנה אליי בפרטי.

Anatoli.

פורסם

הציון 3 הוא לכרטיסי אונבורד האילו, ה-850 וה-650 דיי זהים מבחינת איכות.

Anatoli.

כמה אפשר לבלבל בשכל.....

יש לי את הכרטיס הזה ,ואני שומע מעולה-מחובר לרסיבר JVC 6042 וזוג רמקולים קדמיים 400 וואט{טוב אולי הם לא נותנים את זה ,אבל מי צריך כזאת עוצמה?}

לדעתי זה כרטיס טוב.אני נוצן לו ציון 6.

פורסם
  • מחבר

תראו אני לא משש יודע מה אניי צריך מכרכת מוזיכה או קולנוע ביתי

אז אני ייגיד לכים תשימושים שאומרים להיות

1)זה אמור להיות מחובר למחשב

2) בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה ודיוידי

אז אאיזה חלקים אני צריך???(שוב לא סגרתי על סכום סופי אז אם אפשר תתנו כמה מערכות

יותר זולות ויותר יקרותת)

תווודה רבבהההההה

פורסם
כמה אפשר לבלבל בשכל.....

העובדה שאני רגיל לרמה גבוהה יותר משלך, ושאני מתעסק עם כרטיסים ברמה גבוהה פי כמה ממה שיש לך אומרת שאני מבלבל לך בשכל?!

מישהו פה כתב משפט חכם מאוד:

איך אומרים , במוזיקה ?

כל דבר שיש לך נישמע טוב , עד שאתה שומע משהו יותר טוב !

כנראה שאתה פשוט לא שמעת שום דבר טוב. אחרי שתשמע כרטיסי קול אמיתיים, אני כבר לא מדבר איתך על כרטיסים כמו ה-EMU1212M שיש לי, או על RME שזה כבר בכלל כרטיס יקר מאוד, אלא על כרטיס יחסית עממי כמו ה-M-Audio Audiophile2496 שעולה 850 שקל אומנם, אך זה רק בגלל הגזמה של היבואן, מחירו בחול זהה לזה של האודיג'י 2ZS, אולי מעט יותר. אחרי שתשמע כרטיסים כאלו, אני לא חושב שתוכל לקרוא לכרטיסי אונבורד כרטיסים טובים.

ד"א, מגבר JVC?! מה זה אמור להגיד לי?! עד עכשיו כל JVC ששמעתי (5 בערך) נשמעו פשוט זוועה, ועלו בהתאם, בין 1200 ל-1800 שקלים בערך. רמקולים של 400W?! נו באמת, דבר ראשון, הרמקול שלך לא עושה אפילו רבע מזה, דבר שני, W לא אומרים כלום על האיכות, אפילו לא על העוצמה. יש לי מגבר של 18@ שחזק יותר מכמה מגברי 120W שהבאתי להשוואה. מה גם, עד עכישו הרמקול הכי איכותי ששמעתי, הוא משהו כמו 60W, נשמע מעט. אבל כשתגיע לעולם המוזיקה (ולא עולם הפוזה ה-Wים שאתה נמצא בו עכשיו) תבין, שרוב האנשים בכלל לא יודעםי כמה W הרמקול שלהם, אלא רק שהוא נשמע טוב במערכת שלהם ובחדר שלהם.

בעיקרון אני יכול להמשיך לכתוב עוד הרבה, אבל ברגע שאתה בא ואומר לי שהרמקולים של הם 400W זה פשוט ברור שאתה לא תתחבר לדברים שלי, ורק נתווכח, ממש לא בא לי להתווכח.

Anatoli.

פורסם

גם אני רציתי לכתוב משהו בנוגע לגישת ה"יש לי רמקולים 400 וואט !!!!!11אחד", אבל החלק הבא מסכם הכל כלכך טוב..

אבל כשתגיע לעולם המוזיקה (ולא עולם הפוזה ה-Wים שאתה נמצא בו עכשיו) תבין, שרוב האנשים בכלל לא יודעםי כמה W הרמקול שלהם, אלא רק שהוא נשמע טוב במערכת שלהם ובחדר שלהם.

בעיקרון אני יכול להמשיך לכתוב עוד הרבה, אבל ברגע שאתה בא ואומר לי שהרמקולים של הם 400W זה פשוט ברור שאתה לא תתחבר לדברים שלי, ורק נתווכח, ממש לא בא לי להתווכח.

פורסם

אני קצת חורג מהנושא

הייתי שמח אם מישהו היה מסווג כרטיסי קול , לפי תחום מחירים (כמו שיש בכרטיסי מסך , למשל)

וגם בתחום המגברים וגם ברמקולים

או בקיצור מערכת קולנוע ביתי (לפי רמות תקציב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים