פורסם 2005 במאי 820 שנים windows could not start because the following file is missing or corruptwinnt\system32\config\systemבבקשה עזרה !
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר כן אבל ברגע אני שם את הדיסק ולוחץ את הR אז זה יוצא ללמשק דוס שום דבר אחר לא קורה
פורסם 2005 במאי 820 שנים http://www.kellys-korner-xp.com/xp_sys32.htmנסה את זהדרך אגב, איך זה קרה?אוברקלוק כושל?
פורסם 2005 במאי 820 שנים קרה לי בעבר מספר פעמיםבד"כ מאוברקלוק כושל (לוח ללא נעילת PCI/AGP שגורם לשיבוש מידע ב HD)
פורסם 2005 במאי 820 שנים כן אבל ברגע אני שם את הדיסק ולוחץ את הR אז זה יוצא ללמשק דוס שום דבר אחר לא קורהניסית לקרוא מה היה כתוב לך או שסתם לחצת על R? זה לא ממשק דוס, זה ה-Recovery console.במקרה שלך הייתי דווקא לוחץ על אנטר (להתקנת windows), מקווה שההתקנה תזהה שכבר מותקן לי XP ותציע לי לתקן אותו. קרא את ההוראות במהלך הפעולות האלה ותוודא שאתה לא מתקין את XP מחדש על אותו מקום או במקום אחר.
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר ואם כבר התקנתי XP על אותו ההרד דיסק אבל לא אותה ספרייה צריכה ליהיות בעיה?
פורסם 2005 במאי 920 שנים מחבר אז כה ניסיתי להתקין מחדש והוא מוצא רק את החדש C:|WINDOWS ואת C:\WINNT הוא בכלל לא מראה מה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.