פורסם 2005 במאי 720 שנים היי שלום היום הלכתי לעשות קניות לקחתי את העגלה הכל התנהל כרגיל באתי לשים את מה שקניתי בקופה ע"מ לשלם הכנסתי את השקים לתוך העגלה והמשכתי לדרכי פתאום לרגע הורדתי את היד שלי מהפלסטיק של העגלה (הידית מפלסטיק על העגלה* ) ושמתי את היד על הברזל מהצד פתאום הרגשתי כאילו הברזל של העגלה נותן לי מכות חשמל כאלו קטנות ביד ... זה די כואב אבל מכות חשמל קטנות : : מישהו יודע מה פשר הדבר? נשמע לי מאוד מוזר שכזה דבר קורה לי זה הפעם השניה שקורה לי דבר כזה יש כאן מישהו שיכול להסביר את התופעה הזאת? :s05:
פורסם 2005 במאי 720 שנים חשמל סטטי טען את העגלה בעקבות החיכוך של הגלגלים ברצפה.למרות שזה מאד מוזר, כי המטען אמור להתפרק לאדמה.
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר דבר נוסף אשתי גם נגעה בעגלה ולה לא קרה כלום מה זה הדבר הזה? אולי בגלל שיש לי הרבה ברזל בגוף? (? )
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר למה לא מעניין? לא מעניין אותך לדעת ממה זה קורה? לא מעניין אותך לצבור ידע?
פורסם 2005 במאי 720 שנים לאפשוט לא מעניין אותי מה קרה לך היום בסופרמה אתה לא יודע מזה חשמל סטטי?ותשנה כותרת
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר הקץ' זה לא מה שקרה לי בסופר, הקץ' זה למה החשמל סטטי לא התפרק באדמה ה'ץ זה למה אני חטפתי מכת חשמל מהעגלה ואשתי לא חטפה זה הקץ' הבנת הנקרא חבר
פורסם 2005 במאי 720 שנים למה אני חטפתי מכת חשמל מהעגלה ואשתי לא חטפהכי אתה כבר גמרת לה את כל המטעןהגלגלים של העגלה עשויים מגומייכול להיות שבגלל זה הם לא פרקו את המטעןאבל ברצינות...זה עד כדי כך מעניין אותך ב1 וחצי בלילה?
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר כן? זה מפריע לך? אם כן אל תענה זה לא שהערתי אותך מהשינה שלך ואמרתי לך בוא תענה לי זה לא קרה בדיוק בסדר הזה אני נגעתי - חטפתי מכה היא נגעה - לא חטפה אני נגעתי- חטפתי מכה היא נגעה - לא חטפה מכה אני נגעתי - חטפתי מכה :-[
פורסם 2005 במאי 820 שנים זה קרה לך כמה פעמים או רק פעם אחת? אם נגעת בזה כבר, והתחשמלת זה לא צריך לקרות לך שוב.
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר קרה כמה פעמים מה נהיה? נסיון של עגלת הסופר לחסל אותי? מה יהיה רשום לי על המצבה? "נרצח ע"י עגלת סופר" ? יש מצב שזה בגלל שיש לי הרבה ברזל בגוף? (אני Body builder, וזה מצריך אותי לאכול כמויות מטורפות של בשר. )
פורסם 2005 במאי 820 שנים owned by עגלת סופר LOL נגעת אולי בעוד משהו כשנגעת בעגלה ? אישתך נגעה במשהו אחר חוץ מהעגלה ? אולי החשמל לא התפרק בגלל זה.
פורסם 2005 במאי 820 שנים העגלה התעצבנה עלייך ששמת עליה הרבה דברים. אני יודע ,דיברתי פעם עם עגלה והיא אמרה לי שכבד לה אז קניתי פחות ממה שהייתי צריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.