פורסם 2005 במאי 720 שנים איך מתחלק אחוזי הניקוד ב5 יחידות לימוד מדעי המחשב ?? כמה "שוקל" החלק הראשון של השני יחידות כמה שוקלת היחידה שנחשבת קלהוכמה נחשבות שני היחידות בחלק ב'(עיצוב תוכנה ומודלים נגיד..) תודה מראש
פורסם 2005 במאי 720 שנים 2 יח' ראשונות - יסודות (הספר הירוק והכחול המגעיל הזה... כל הלולאות, IF וכל שאר התוכנות הפשוטות)1 יחידה של פרוייקט מסוים שבד"כ הביה"ס בוחר מתוך כמה נושאים - אין בגרות רגילה יש בגרות בע"פ על הפרוייקט. אצלנו עשינו "תכנות פונקציונלי" שזה דיי חמוד ומגניב (זה תכנות בלי משתנים. רק עם פונקציות שמקבלות ומחזירות ערכים)2 יח' אחרונות - עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים (בחירה) יש עוד 4 נושאים אם אני לא טועה במקום מודלים חישוביים, אבל בד"כ מודלים זה הכי פשוט. עוד יומיים יש לי בזה בגרות, WISH ME LUCK! (אלו לא נושאים קלים. המוןןןןן תאוריה ודברים כאלו שאני לא אוהב כל כך ובגלל זה הממוצע שלי השנה נמוך יותר משנים עברו.)שיהיה בהצלחה לכולם בבגרויות!
פורסם 2005 במאי 720 שנים מה קשור התשובות שלכם לשאלההוא שאל איך הציון הסופי במדעי המחשב מתחלק ביחידות מדעי המחשב א' מבחן מעבדה ומדעי המשחב ב'אז התשובה היא כמו משקל היחידות(התוצאה של מדעי המחשב א' * 0.4) + (הציון של מבחן המעבדה (אינטרנט) * 0.2 )+ (הציון של מדעי המחשב ב' * 0.4) = הציון הסופי
פורסם 2005 במאי 720 שנים מה רע באסמבלי זה ממש ממש קל. אני חייב ללמוד מחר לכתוב רקורסיות אני ממש נכשל בזה
פורסם 2005 במאי 720 שנים אצלי זהמדעי המשחב א' - 92אינרטנט - 93מדעי המחשב ב' - בינתיים המגן 82יעני בשביל להוציא ציון סופי 90 במדעי המשחב אני צריך לפחות 91 בבגרות ביום שני
פורסם 2005 במאי 720 שנים לנו אמרו שהחלוקה כזאת:תכנות בסביבת אינטרנט(ככה בחרו אצלנו)- 17%מדעי המחשב א'- 33%מדעי המחשב ב'- 50%
פורסם 2005 במאי 720 שנים המורה אמר?טוב אז אני אאמין לך אני פשוט חשבתי זה לפי היחידותאם ככה זה לא טוב :'(מוות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.