עבור לתוכן

איך הכרטיס הבא...? +שאלה

Featured Replies

פורסם

היי :), בקרוב אני אקנה מחשב חדש במיוחד למשחקים כבדים מאוד.

דבר ראשון רציתי לדעת אם יש הבדל ביצועים בין sli לבין אנפורס 4 אולטרה, הכרטיס מסך הוא gforce 6600gt extreme pci-e leadtek

הכרטיס מסך הזה מספיק טוב למשחקים כבדים ברזולוציה 1024x768 ועם פילטרים בינוניים פלוס? שאר המחשב מספיק חזק, אז תגידו לי אם הביצועים של הכרטיס הזה יהיו יותר טובים ב-sli והאם כדאי להשקיע בו(sli) ?

אין לי מספיק כסף לכרטיס מסך יותר טוב, אמרו לי שלא כדאי 6800 רגיל כי אין ממש הבדלים ששווים תהפרש במחיר מה6600 ג'יטי

ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק בשנה הקרובה אני חושב

ד.א מזה פתיחת צינורות? איך עושים את זה? האם יש סיכון גבוה? האם זה כדאי?

תודה לעוזרים

פורסם

1. לגבי ההבדל בין הSLI לU, אין הבדלים.

2. כן, הוא יספיק.

3. SLI עם 2 GF6600GT לא משתלם, גם לא כשאתה קונה 2 כרטיסים ביחד וגם לא כשידרוג.

4. צינורות העיבוד עושים חלק גדול מעיבוד הגראפי שאת התוצאה שלו אתה רואה על המסך, כמה שיהיו לך יותר צ"ע יהיה יותר כוח עיבוד והכרטיס יהיה מהיר וחזק יותר, עכשיו, ישנם כרטיסים שיש להם צ"ע "רדומים" בנוסף לאלה שפועלים, בפעולת הפתיחה אתה "מעיר" אותם שיפעלו, עושים את זה או ע"י תוכנה או ע"י מוד פיזי + צריבת ביוס, מוד תוכנה זה לא קשה וברוב המקרים אם יש בעיה היא תהיה הפיכה, בגלל זה דיי כדאי, לGF6600GT אין צינורות רדומים.

פורסם
  • מחבר

1. לגבי ההבדל בין הSLI לU, אין הבדלים.

2. כן, הוא יספיק.

3. SLI עם 2 GF6600GT לא משתלם, גם לא כשאתה קונה 2 כרטיסים ביחד וגם לא כשידרוג.

4. צינורות העיבוד עושים חלק גדול מעיבוד הגראפי שאת התוצאה שלו אתה רואה על המסך, כמה שיהיו לך יותר צ"ע יהיה יותר כוח עיבוד והכרטיס יהיה מהיר וחזק יותר, עכשיו, ישנם כרטיסים שיש להם צ"ע "רדומים" בנוסף לאלה שפועלים, בפעולת הפתיחה אתה "מעיר" אותם שיפעלו, עושים את זה או ע"י תוכנה או ע"י מוד פיזי + צריבת ביוס, מוד תוכנה זה לא קשה וברוב המקרים אם יש בעיה היא תהיה הפיכה, בגלל זה דיי כדאי, לGF6600GT אין צינורות רדומים.

סבבה תודה, יש חברה באותו מחיר בערך שכדאי יותר? ואם כן אשמח לקבל הצעות וגם לדעת מה הבאנדלים שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים