פורסם 2005 במאי 720 שנים אוקיי אז ככה לפני שאני אגיד את הבעיה, לא הייתי בטוח לאיזה פורום הייתי צריך לשלוח את זה אבל חשבתי לפורום ללוחות אם וזכרונות כי זה נראה לי בעיה בזיכרון או בלוח אם אוקיי אז ככה.יש לי לוח אם k8ns gigabyte זיכרון של adata 512 ושאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט למחשב במסך הראשון במסך הפתיחה (איפה שרשום memory testing וכזה הרבה מספרים...) מסך השחור הזה לפעמים בחלק שהוא צריך לעשות "detecting ide drivers...." משהו כזה הוא פשוט לא עושה את זה וכנראה הוא לא מעלה את הארד דיסק וככה זה נטקע במסך השחור.בבקשה עזרה כי זה קורה פעם ל5 ריסטים וזה מעצבן מאוד!
פורסם 2005 במאי 720 שנים תפתח את המחשב ותבדוק את הג'מפרים שנמצאים על ההארדיסקיםאתה צריך לסדר על כל כבל IDE מסטר וסלייבובמקרה של דיסק יחיד אז עדיף כבל סלקט CL או לפי מה שמצויין על ההארדיסק
פורסם 2005 במאי 720 שנים שמע זאת אפשרות אחת יתכן גם שיש בעיה במגעים של הכבל .IDE או של המולקסכמה כוננים IDE יש לך?הזיהוי של הSATA הולך חלק?
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר יש לי 4. ולא הוא לא מקבל את הsata פשוט הוא לא כותב את הdetecting... ולפעמיים גם הוא כן כותב רק הוא לא עושה memory testing
פורסם 2005 במאי 720 שנים תעדקן את הביוס ל F9 מהאתר של גיגבייט. עם עדיין עושה בעיות תוריד את הדריוור הכי עדקני של NVIDIA (ללוח אם לא לכרטיס מסך) הוא אמור לפתור את הבעיה.
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר תעדקן את הביוס ל F9 מהאתר של גיגבייט. עם עדיין עושה בעיות תוריד את הדריוור הכי עדקני של NVIDIA (ללוח אם לא לכרטיס מסך) הוא אמור לפתור את הבעיה. איך אני מעדקן את הביוס? ותביא לי לינק בבקשה לא יהיה לי קל למצוא את זה
פורסם 2005 במאי 720 שנים http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS.htm יש פה אבל רק את הגירסאות החדשות F11\F12 חבל שהורידו את F9 הביוס הכי טוב. ב F11 הם סגרו את המכפלה! ואפשריות נוספות.
פורסם 2005 במאי 720 שנים פשוט תלחץ על More...לא סביר שהם הורידו את האפשרות לשנות מכפלה ב-F11, נראה שזה סה"כ עדכונים לקודים של הסמפרונים או Turion או Mobile A64 החדשים
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר אז להוריד את 11 או 12? האם המכפלה תיהיה סגורה, אם כן שווה להוריד? אפשר למחוק אחר כך על ידי הוצאת הבטריה נכון?
פורסם 2005 במאי 720 שנים לא שהיא סגורה הם הורידו את ההפשרות לשחק איתה בביוס..עם יש שם F9 כמו ש אמסיפליי אמר אז תוריד...עם אין תוריד F12 לא ניסיתי אותו האמת יכול להיות החזירו את המכפלה.
פורסם 2005 במאי 820 שנים מחבר תודה אחי!!!. אבל האם הלוח אם באמת הבעיה? אולי זה בעיה עם הארד דיסק? או משהו אחר?
פורסם 2005 במאי 820 שנים יכול להיות שחל שיבוש בביוס בגלל עלית מתח פתאומית או משהו כזה. כדאי, כצעד הכי פשוט, להוציא את הבטריה, למחוק את הערכים, להתקין מחדש ולהעלות את הביוס על ערכי default ולנסות. אם זה לא הולך, הייתי מנסה לנתק את התקני IDE אחד אחרי השני, מפעיל לאחר כל ניתוק ומנסה לאתר התקן שיש בו פגם או באספקת החשמל אליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.