עבור לתוכן

בעיה בפתיחה של המחשב...

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה לפני שאני אגיד את הבעיה, לא הייתי בטוח לאיזה פורום הייתי צריך לשלוח את זה אבל חשבתי לפורום ללוחות אם וזכרונות כי זה נראה לי בעיה בזיכרון או בלוח אם אוקיי אז ככה.

יש לי לוח אם k8ns gigabyte זיכרון של adata 512 ושאני מפעיל את המחשב או עושה ריסט למחשב במסך הראשון במסך הפתיחה (איפה שרשום memory testing וכזה הרבה מספרים...) מסך השחור הזה לפעמים בחלק שהוא צריך לעשות "detecting ide drivers...." משהו כזה הוא פשוט לא עושה את זה וכנראה הוא לא מעלה את הארד דיסק וככה זה נטקע במסך השחור.

בבקשה עזרה כי זה קורה פעם ל5 ריסטים וזה מעצבן מאוד!

פורסם

תפתח את המחשב ותבדוק את הג'מפרים שנמצאים על ההארדיסקים

אתה צריך לסדר על כל כבל IDE מסטר וסלייב

ובמקרה של דיסק יחיד אז עדיף כבל סלקט CL או לפי מה שמצויין על ההארדיסק

פורסם
  • מחבר

למה זה קורה פעם כן ופעם לא?

פורסם

שמע זאת אפשרות אחת

יתכן גם שיש בעיה במגעים של הכבל .IDE או של המולקס

כמה כוננים IDE יש לך?

הזיהוי של הSATA הולך חלק?

פורסם
  • מחבר

יש לי 4. ולא הוא לא מקבל את הsata פשוט הוא לא כותב את הdetecting... ולפעמיים גם הוא כן כותב רק הוא לא עושה memory testing

פורסם

תעדקן את הביוס ל F9 מהאתר של גיגבייט. :xyxthumbs:

עם עדיין עושה בעיות תוריד את הדריוור הכי עדקני של NVIDIA (ללוח אם לא לכרטיס מסך) הוא אמור לפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

תעדקן את הביוס ל F9 מהאתר של גיגבייט. :xyxthumbs:

עם עדיין עושה בעיות תוריד את הדריוור הכי עדקני של NVIDIA (ללוח אם לא לכרטיס מסך) הוא אמור לפתור את הבעיה.

איך אני מעדקן את הביוס? ותביא לי לינק בבקשה לא יהיה לי קל למצוא את זה
פורסם

פשוט תלחץ על More...

לא סביר שהם הורידו את האפשרות לשנות מכפלה ב-F11, נראה שזה סה"כ עדכונים לקודים של הסמפרונים או Turion או Mobile A64 החדשים

פורסם
  • מחבר

אז להוריד את 11 או 12? האם המכפלה תיהיה סגורה, אם כן שווה להוריד? אפשר למחוק אחר כך על ידי הוצאת הבטריה נכון?

פורסם

לא שהיא סגורה הם הורידו את ההפשרות לשחק איתה בביוס..עם יש שם F9 כמו ש אמסיפליי אמר אז תוריד...עם אין תוריד F12 לא ניסיתי אותו האמת יכול להיות החזירו את המכפלה.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי!!!. אבל האם הלוח אם באמת הבעיה? אולי זה בעיה עם הארד דיסק? או משהו אחר?

פורסם

יכול להיות שחל שיבוש בביוס בגלל עלית מתח פתאומית או משהו כזה. כדאי, כצעד הכי פשוט, להוציא את הבטריה, למחוק את הערכים, להתקין מחדש ולהעלות את הביוס על ערכי default ולנסות. אם זה לא הולך, הייתי מנסה לנתק את התקני IDE אחד אחרי השני, מפעיל לאחר כל ניתוק ומנסה לאתר התקן שיש בו פגם או באספקת החשמל אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים