פורסם 2005 במאי 720 שנים אני רוצה לעשות בביתי משחב שעובד כ-PVR ואני צריך מדריך כלשהוא לזה אך לא מצאתי. מישהו יודע? תודה מראש, יואב.
פורסם 2005 במאי 720 שנים אתה צריך מחשב יחסית חזק(עדיף אינטל לקידוד)כרטיס VIVO או טיונר(תלוי אם יש לך כבלים דיגיטלי יס / אנלוגיכרטיס קול טובדיסק קשיח גדול וצורב DVDאפשר לשים על המחשב הזה myhtpc או freevo שעובדים על לינוקס או WMCEלפי דעתי בכלל עדיף לא להתחיל להתעסק עם זה ולקנות פשוט יס מקסואני מדבר בתור אחד שניסה את שתי האופציותא. היס מקס יוצא יותר זולב. היס מקס הוא חומרה שהותאמה בדיוק לנושא ולא אוסף חלקים מאולתריםג. האיכות של מחשב כזה לא מתקרבת ליס מקס לא מבחינת הקול ולא מבחינת הוידאוד. הרבה פחות עבודהה. היס מקס מכשיר הרבה יותר קטן ושקטו. היס מקס הוא גם ממיר מה שחוסך את הטרנספורמציה שמאבדת מהאיכותז. היס מקס כולל בתוכו את לוח השידוריםח. נוחות ההקלטה היא הרבה יותר טובה ביס מקסהחיסרון היחיד הוא שאין לו צורב DVD
פורסם 2005 במאי 720 שנים אפשר פשוט לקנות כרטיס PVR יעודי(כמו שיש פה בקורת על הLEADTEK PVR 2000) עם קידוד בחומרה ואז אין שום קשר לאיזה סוג מחשב זה וגם האיכות הרבה יותר טובה החסרון הוא שאין לוח משדרים BUILD IN וצריך לזכור לא לפספס תוכניותאה... וגם הכסףחוצמזה שזה יותר כיף ונחמד כי זה משהו שבנית לבד....
פורסם 2005 במאי 820 שנים יש מוכנים ששוה לקנות אותם והם תותחיים ולא שווה את כל הכאב ראשAS YOU WISH....
פורסם 2005 במאי 1020 שנים AS YOU WISH....לידיעתך יש אנשים שמעדיפים לחסוף לעצמם את כל הכאב הראש וישר לקנות מכן יש יתרונות ויש חסרונות אני רק הבאתי לו אופציה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.