עבור לתוכן

עזרה בבחירת נגן מבוסס הרד דיסק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה

יש ברשותי נגן דור ראשון IPOD שעשה את שלו והגיע הזמן להתקדם.

עקב התחלת לימודים בחיפה מה שמצריך הרבה נסיעות אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד ויספק יותר משירים

ויכלול גם מיקרופון פנימי .

ההתלבטות שלי כרגע היא בין 3 נגנים:

1 - IRIVER H340 עם מסך של 2 אינץ' בטרייה דיי טובה למרות שלא ראיתי הספקים של ניגון וידאו ו 40 גיגה הרד דיסק ותג מחיר של 2300 שקל

2 - ARCHOS GEMINI 400 - נגן עם הרבה אופציות מסך 2.2 אינץ' אבל בטרייה חלשה שמחזיקה באודיו 10 שעות ווידיאו 3 יתרון גדול שיש ל נגן זה קורא CF

נפח איחסון של 20 גיגה אותו תג מחיר של האייריבר 2300 שקל

3 - ARCHOS AV 420 - מסך 3.5 אינץ' אותם יכולות של ה GEMINI חוץ ממשחקים אבל עם יכולת להקליט מ RCA וומקורות אחרים כגון רדיו כניסות ועוד ..

והייתרון הגדול שלו 6 שעות לפי המפרט של ניגון וידיאו נפח איכסון של 20 גיגה כמו כן קורא CF

ותג מחיר של 2700 שקל.

מה שאני רוצה בעיקר מהמכשיר זה נוחות תפעול (בגלל זה פסלתי מראש את ה PMP 100 של אייריבר לאחר שראיתי אותו אצל חבר והתאכזבתי מהממשק והיכולות )

כמו כן נפח איכסון גבוהה (יתרון לאייריבר) מסך איכותי (ייתרון ל AV ) מיקרופון פנימי וזמן עבודה ארוך

אם יש לכם הצעה למכשיר אחר שהחמצתי אשמח לשמוע ממכם.

בכל אופן אם יש לכם חוות דעת על המכשירים האלו אנא כיתבו את חוות דעתכם

תודה מיקי

פורסם

iAudio X5L

רק שהוא עוד לא יצא...

פורסם
  • מחבר

הבעיה שיש לי רק היום לקנות מכשיר היות ויש לי מישהו בארה"ב שחוזר בקרוב

אני כרגע נוטה לכיוון ה 420

דרך אגב אני מצטער אם טחנו את הנושא הזה אבל זה ממש חשוב לי כרגע ואולי היום יש לאנשים יותר ניסיון עם המכשירים האלו

פורסם

למה לא לקחת את ה-320 לא כתבת שאתה צריך ניגון סרטים כל כך..

פורסם
  • מחבר

קראתי הרבה ביקורות על ה 320 והוא עושה יותר בעיות מה גם שהמסך של ה 420 נחשב יותר איכותי

אני כנראה מזמין את ה ה 480 של ארקוס מ ארה"ב ב 600 דולר שזה 2700 שזה המחיר של ה 420 פה בארץ

בכל אופן זה כנראה הבחירה שלי

פורסם

מה כוונתך לבעיות ?

פורסם
  • מחבר

בעיות של תגובה של הממשק משתמש

בעיה בחלק מהדגמים של בטריה שלא עומדת בעומס ומתקצרת אחריי כמה זמן

ובעיקר שני דברים ארקוס לא יוציאו עידכונים אין תמיכה לדגם וה 380 עולה כמו ה 480

וזהו

פורסם

כשתקבל את ה480 תעלה תמונות בבקשה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים