פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר כול הרעיון של המחשב זה יעני רטרו ......ומי שאמר שהיא מכוערת יאללה נראה את הביצועים הגראפיים שלך .......(אני בוגר 5 יח"ל בעיצוב גראפי וגראפיקאי ואתה?)ולכול מי שהשמיש תודה
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר לא הצלחתי ליצור רקע שקוף על קובץ PNGואני יודע שזה יוסיףעל קובץ PNG זה נותן לי רקע תכלת משום מה אפילו שזה שקוף
פורסם 2005 במאי 720 שנים כול הרעיון של המחשב זה יעני רטרו ......ומי שאמר שהיא מכוערת יאללה נראה את הביצועים הגראפיים שלך .......(אני בוגר 5 יח"ל בעיצוב גראפי וגראפיקאי ואתה?)ולכול מי שהשמיש תודה1.לא מתעסק בגרפיקה , מתעסק בדברים אחרים .2.החתימה מכוערת מאוד , ואני לא יודע למה אתה ישר קופץ , ביקשתי תגובות , קיבלת .
פורסם 2005 במאי 720 שנים גם אני בוגר 5 יח"ל בגרפיקה (ואם אתה חושב שזה אומר משהו אז אתה טועה ) וגם אני חושב שזה לא משהו.
פורסם 2005 במאי 720 שנים בוגר 5 יח"ל בגרפיקה וזה מה שיצא לך בושה לפי דעתי אבל אני לא מקצוען בגרפיקה אז לפי דעתי חמוד והרקע הלבן הורס אתה לא חייב לשמור את זה על PNG שזה גם לוקח די הרבה תשמור בBMP
פורסם 2005 במאי 720 שנים שמע עכשיו נראה יותר נאה אבל הרקע מראה קצת מיושנות תוסיף לו קצת צבע ואני לא מבין מה העיה עם המחשב המחשב בסדר גמור אז מה שהוא ככה נראה זה סתם תמונה הרי בעיקרון החתימה אמורה להכיל את חלקי המחשב שלך לא את המראה
פורסם 2005 במאי 720 שנים מחבר תודה על העריכה לרקע שקוף אבל קובץ GIF דיי מוריד באיכות שים לב זה הקובץ שעשיתי וזה הרקע שבא איתו[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.