פורסם 2005 במאי 620 שנים שלום.רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות מפצל אודיו שיפצל את התקע אודיו ל2 ולחבר באחד מהם אוזניות ובשני רמקולים של מערכת?ואם כן, האם זה יפגם באיכות \ ווליום.תודה =)
פורסם 2005 במאי 720 שנים אפשר לחבר בכייף .. רק תיקח בחשבון שאתה מחבר אוזניות אתה תתצרך לשלוט על הוליום מהמחשב .. זה לא פוגם באיכות ולא מוריד מהעוצמה ..
פורסם 2005 במאי 720 שנים בטח שזה פוגע בעוצמה ובטח שזה פוגע באיכות.שטויות אצלי יש מפצל על מפצל - טלוויזיה , מערכת ואוזניות כולם מחוברים למחשב ואין שום פגיעה לא באיכות ולא בעוצמה.
פורסם 2005 במאי 720 שנים אצלי המפצל מחובר לכרטיס הקול, ואליו מחוברת המערכת והאוזניות.אין שום פגיעה באיכות, והפגיעה בעוצמה היא רק כאשר גם המערכת וגם האוזניות פועלים ביחד, אם מכבים אחד מהם, השני עובד מצויין בלי שום בעיה.
פורסם 2005 במאי 720 שנים שטויות תגיד שתדע על מה אתה מדבר.שאתה מחבר שני מכשירים על יציאה אחת היציאה הזאת רואה הרבה יותר התנגדות, מה שפוגע בעוצמה ובאיכות כמובן.
פורסם 2005 במאי 720 שנים Uber באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר - אצלי זה עובד פרפקט, הבעייה היחידה הייתה כשאחד החיבורים היה רופף אז היה צליל עמום כזה - סידרתי את זה ומאז זה עובד מצוין.
פורסם 2005 במאי 720 שנים ואם אחת מהן לא פועלת\ווליום 0 ? זה עדיין פוגע באיכות ?לא פועל זה משהו אחרUber באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר - אצלי זה עובד פרפקט, הבעייה היחידה הייתה כשאחד החיבורים היה רופף אז היה צליל עמום כזה - סידרתי את זה ומאז זה עובד מצוין.אם אין לך מושג אז אל תגיב, קצת חוקים של חשמל אתה יודע? שאתה מחבר שני חיבורים כאלה ליציאה אחת ההתנגדות גדלה, העוצמה יורדת.
פורסם 2005 במאי 720 שנים העיניין הוא כזה... יש לי אודיג'י 2 שאליו מחובר ישירות אוזניות high-End , עכשיו רוב הזמן אני שומע רק באוזניות אבל כשהרבה חברים באים ואני רוצה לחבראת הרמקולים אני צריך להתכופף ולהחליף את הכבל לרמקולים , אז אם אני ישים מפצל איכותי וישמע דרך האוזניות כל הזמן כשהווליום של הרמקולים הוא על 0לא תהיה פגיעה באיכות נכון ? כשאני יגביה את הרמקולים לא משנה לי כלכך שתהיה ירידה באיכות אבל רק שלא תהיה ירידה באיכות לאוזניות כשהרמקולים על 0 היות ואני רוצה לנצל את מלוא האיכות של האוזניות (ATH-A900)תודה מראש
פורסם 2005 במאי 720 שנים רק אם תכבה את הרמקולים לגמרי אז לא תהייה להם השפעה על היציאה.הנקודה שאנשים ניסו להגיד שברוב ה"ציוד המקועי" שהמשתמש הממוצע פה משתמש בו, לא מרגישים באמת ירידה באיכות.אם אתה מרגיש ירידה אז אל תעשה. אם זה נשמע טוב, סבבה. זה הכל. אין פה קסמים.
פורסם 2005 במאי 720 שנים כנראה שתהיה ירידה כל שהיא באיכות וכו' אבל אם אתה לא אדיופיל כנראה שלא תרגיש בהבדל... זה גם תולי בסוג המפצל שתקנה...
פורסם 2005 במאי 820 שנים לא משנה איזה מפצל תקנה ואין דבר כזה מפצל איכותי ולא איכותי מפצל סבבה זה מפצל מוזהב.תמיד אבל תמיד תהיה ירידה של עוצמה באמת חברה קצת ידע בסיסי באלקטרוניקה וחשמל אחרי הכל זה עוד צרכן בעל התנגדות שמחובר למעגל.אם אתם מנתקים אותו ורק הצרכן השני מחובר (נגיד המערכת) אז זה יהיה כאילו שחיברתה ישירות ללא המפצל.נ.ב ככה שנאי עושה יש לי מפצל וכבל מעריך ממנו לשולחן וכל פעם שאני מדבר ב SKYPE אני מחבר אוזניות בשביל שרק אני ישמע וכשאני מסיים אני מנתק אותן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.