עבור לתוכן

שאלה בקשר למפצל אודיו במחשב בשביל לחבר אוזניות וגם לחבר למערכת סטריאו צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

שלום.

רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות מפצל אודיו שיפצל את התקע אודיו ל2 ולחבר באחד מהם אוזניות ובשני רמקולים של מערכת?

ואם כן, האם זה יפגם באיכות \ ווליום.

תודה =)

פורסם

אפשר לחבר בכייף .. רק תיקח בחשבון שאתה מחבר אוזניות אתה תתצרך לשלוט על הוליום מהמחשב ..

זה לא פוגם באיכות ולא מוריד מהעוצמה ..

פורסם

בטח שזה פוגע בעוצמה ובטח שזה פוגע באיכות.

פורסם

תלוי במערכת , באוזניות עצמן וכמובן בכרטיס קול ...

פורסם

בטח שזה פוגע בעוצמה ובטח שזה פוגע באיכות.

שטויות אצלי יש מפצל על מפצל - טלוויזיה , מערכת ואוזניות כולם מחוברים למחשב ואין שום פגיעה לא באיכות ולא בעוצמה.

פורסם

אצלי המפצל מחובר לכרטיס הקול, ואליו מחוברת המערכת והאוזניות.

אין שום פגיעה באיכות, והפגיעה בעוצמה היא רק כאשר גם המערכת וגם האוזניות פועלים ביחד, אם מכבים אחד מהם, השני עובד מצויין בלי שום בעיה.

פורסם

שטויות תגיד שתדע על מה אתה מדבר.

שאתה מחבר שני מכשירים על יציאה אחת היציאה הזאת רואה הרבה יותר התנגדות, מה שפוגע בעוצמה ובאיכות כמובן.

פורסם

ואם אחת מהן לא פועלת\ווליום 0 ? זה עדיין פוגע באיכות ?

פורסם

Uber באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר - אצלי זה עובד פרפקט, הבעייה היחידה הייתה כשאחד החיבורים היה רופף אז היה צליל עמום כזה - סידרתי את זה ומאז זה עובד מצוין.

פורסם

ואם אחת מהן לא פועלת\ווליום 0 ? זה עדיין פוגע באיכות ?

לא פועל זה משהו אחר

Uber באמת שאין לי מושג על מה אתה מדבר - אצלי זה עובד פרפקט, הבעייה היחידה הייתה כשאחד החיבורים היה רופף אז היה צליל עמום כזה - סידרתי את זה ומאז זה עובד מצוין.

אם אין לך מושג אז אל תגיב, קצת חוקים של חשמל אתה יודע? שאתה מחבר שני חיבורים כאלה ליציאה אחת ההתנגדות גדלה, העוצמה יורדת.

פורסם

העיניין הוא כזה... יש לי אודיג'י 2 שאליו מחובר ישירות אוזניות high-End , עכשיו רוב הזמן אני שומע רק באוזניות אבל כשהרבה חברים באים ואני רוצה לחבר

את הרמקולים אני צריך להתכופף ולהחליף את הכבל לרמקולים , אז אם אני ישים מפצל איכותי וישמע דרך האוזניות כל הזמן כשהווליום של הרמקולים הוא על 0

לא תהיה פגיעה באיכות נכון ?

כשאני יגביה את הרמקולים לא משנה לי כלכך שתהיה ירידה באיכות אבל רק שלא תהיה ירידה באיכות לאוזניות כשהרמקולים על 0 היות ואני רוצה לנצל את מלוא

האיכות של האוזניות (ATH-A900)

תודה מראש

פורסם

רק אם תכבה את הרמקולים לגמרי אז לא תהייה להם השפעה על היציאה.

הנקודה שאנשים ניסו להגיד שברוב ה"ציוד המקועי" שהמשתמש הממוצע פה משתמש בו, לא מרגישים באמת ירידה באיכות.

אם אתה מרגיש ירידה אז אל תעשה. אם זה נשמע טוב, סבבה. זה הכל. אין פה קסמים.

פורסם

כנראה שתהיה ירידה כל שהיא באיכות וכו' אבל אם אתה לא אדיופיל כנראה שלא תרגיש בהבדל... זה גם תולי בסוג המפצל שתקנה...

פורסם
אז אם אני ישים מפצל איכותי

למה אתה קורא מפצל איכותי ?

פורסם

לא משנה איזה מפצל תקנה ואין דבר כזה מפצל איכותי ולא איכותי מפצל סבבה זה מפצל מוזהב.

תמיד אבל תמיד תהיה ירידה של עוצמה באמת חברה קצת ידע בסיסי באלקטרוניקה וחשמל אחרי הכל זה עוד צרכן בעל התנגדות שמחובר למעגל.

אם אתם מנתקים אותו ורק הצרכן השני מחובר (נגיד המערכת) אז זה יהיה כאילו שחיברתה ישירות ללא המפצל.

נ.ב ככה שנאי עושה יש לי מפצל וכבל מעריך ממנו לשולחן וכל פעם שאני מדבר ב SKYPE אני מחבר אוזניות בשביל שרק אני ישמע וכשאני מסיים אני מנתק אותן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים