עבור לתוכן

רוצה להתחיל לנגן על גיטרה קלאסית, מאיפה להתחיל?

Featured Replies

פורסם

חשמלית? מתה על חשמליות....איבנז במיוחד...

יש בעיה...חשמל...לאן תחבר אותה? לתחת? ;)

פורסם

שמע, יחסית לקלאסית ב400שח שהייתה לי קודם, היא בסדר גמור :)

חוץ מזה,שאמנם היא לא "טופ" ולא הכי איכותית, לדעתי זה הגיטריסט ןלא הגיטרה :P

ותאמין לי, אם היה כסף לגיטרה חדשה, הייתי בשמחה זורק את האקוסטית למדורה :anim-jjd:

* עוד מעריצה של איבנז :) איכות :P

פורסם

לך לוינטא'ג בקינג ג'ורג יש שם מבחר טוב של קלאסיות והמוכרים שם נחמדיםם לאללה יש להם קלאסיות של אלברטו מנצ'יני היא תספיק לך להתחלה

לא צריך להשתגע ולקנות אדמירה ב1000 שקל!.. תוך חצי שנה גם ככה תרצה לעבור לחשמלית כמו כולם.. אז חבל להשקיע כאלה סכומים בקלאסית

פורסם

לא כל כך מסכים עם הטענה לקנות קלאסית ב600 שקל או יותר.. אלא אם כן הוא באמת רוצה להישאר עם קלאסית.

אני אישית ידעתי ברגע שאני קונה גיטרה שאני ארצה אקוסטית, אבל קניתי קלאסית סינית ב300 שקל כדי לתרגל עליה וללמוד עליה את הבסיס. נכון שהיא נשמעה חרא אבל גיטרה זאת גיטרה ורציתי לבדוק אם זה בכלל בשבילי. כרגע יש לי אקוסטית שיוצרה בספרד ב1500 שקל שהיא באמת נשמעת מעולה.

פורסם

לדעתי כדאי לך לחשוב על ללמוד בקונסרבטוריון המקומי.

כי בללמוד לבד אתה רק תדע איך לנגן אקורדים ואולי תצליח להסתדר עם טאבים.

וטכניקה נכונה בטוח לא תיהיה לך.

לכן כדאי להשקיע וללמוד אצל מורה, אפילו אם זה יהיה רק כמה חודשים.

כי צריך בסיס טוב.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאין לי זמן ללמוד אצל מורה, ואני בטוח לא ירצה לעבור לחשמלית אני רק רוצה משהו נחמד שיהיה כייף לנגן שירים שקטים. (אני לא מתכנן להקים איזה להקה).

פורסם

סה"כ זה לא כ"כ קשה ללמוד גיטרה לבד.

באינטרנט אתה מוצא את רשימת כל האקורדים ואז אתה יושב עם עצמך ומתחיל לפרוט אותם עד שאתה מוציא אקורדים "נקיים" (שזה אומר לפרוט רק על המיטרים שאתה אמור לפרוט עליהם)(ותתכונן שבשלב הזה ירד לך קצת דם מהאצבעות).

בהתחלה תלך על גיטרה קלאסית ספרדית(אל תתחיל עם אקוסטית!!) בעלת מיתרים מנילון (הם עבים יותר וכך האצבעות שלך ידממו פחות עד שהעור שבקצות האצבעות יתחיל להתעבה).

ברגע שאתה יודע לנגן "נקי" את האקורדים תתחיל ללמוד מעברים.

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי

יש דגם מסויים שאתם ממליצים לי לבקש עד 350-400 או שזה לא משנה במחירים האלה? (אני בכלל לא יודע לנגן אז אני לא יכול לתפוס גיטרה "ולהרגיש" אותה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים