עבור לתוכן

בעיה מאוד מוזרה: לוח DFI חדש ומעבד 3000+ פשוט לא פועלים

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך, המעבד והלוח נשלחו חזרה לנועה, נקווה לטוב

למה אתה חושב שהאחריות בתוקף אם מישהו שלא מבין במחשבים(STINGER) הרס לך את החלקים ?!?!?!

• תגובות 51
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה אתה חושב שהאחריות בתוקף אם מישהו שלא מבין במחשבים(STINGER) הרס לך אותם?!?!?!

לא הבנתי ב מה סטינגר השם? ולמה כולם יורדים עליו? שילמתם לו כסף שהוא יבוא וירכיב את המחשב? מה אתם בכלל נטפלים עליו סך הכל זאת בעיית חומרה...

כאילו אתם עושים לו טובה שהוא הרכיב את המערכת והיא לא עבדה...ואיך כל זה מתקשר לזה שהוא שמן בכלל? בקיצור אתם סתם מחפשים אותו.

בקשר לבעיה אני מאמר שזה הלוח :)

פורסם

לא הבנתי ב מה סטינגר השם? ולמה כולם יורדים עליו? שילמתם לו כסף שהוא יבוא וירכיב את המחשב? מה אתם בכלל נטפלים עליו סך הכל זאת בעיית חומרה...

כאילו אתם עושים לו טובה שהוא הרכיב את המערכת והיא לא עבדה...ואיך כל זה מתקשר לזה שהוא שמן בכלל? בקיצור אתם סתם מחפשים אותו.

גנבתה לי את המילים מהפה :xyxthumbs:

עזבו את סטינגר

הוא פגע בכם?!אתם חייבים לו כסף?! דיי עזבו אותו

הוא יודע טוב מאוד מחשבים ואתם רק נתפלים עליו למה זה אשמתו שהמחשה לא פעל סך הכל התנתדב והכל מרצון טוב!

ובאמת מה הקשר שהוא שמן ואם הוא שמן אז.........הוא שווה פחות ממכם אני שונא שאתם נתפלים חצי מהפורום על ילד זה כזה מרגיז!

פורסם

עזוב את זה שהוא שמן אבל למה להגיד שSTREET FIGHTER לא יתן את המחשב שלו בשביל לבדוק את המעבד שהוא הסכים ועוד איך?!?! אני הייתי שמה ושמעתי שהוא הסכים ואפילו שאל באיזה שעה הם באים בשביל לבדוק את המעבד.

פורסם

NVIDIAATI!?, מי אתה לעזאזל!?, וגדי, ג'ינג'י לא רצה לבוא לבדוק את המעבד כי הוא חשב שאם יקרה משהו תאשים אותו בקיצור לא רצה להתעסק איתך, סגור עניין...

מומלץ לסגור את התארד האידיוטי הזה לפני שהוא מגיע למשהו יותר גרוע...

פורסם

מומלץ לסגור את התארד האידיוטי הזה לפני שהוא מגיע למשהו יותר גרוע...

[attachment deleted by admin]

פורסם

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים