עבור לתוכן

בעיה מאוד מוזרה: לוח DFI חדש ומעבד 3000+ פשוט לא פועלים

Featured Replies

פורסם

roflmao

חחחח

מה זה קשור אפילו לא הבנתי

קיצר לוח דפוק\מעבד

• תגובות 51
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ואי יא קמצני, אתה הבנאדם הכי דפוק בעולם, אתה אמרת לג'ינג'י שתביא לו לבדוק כי לא היה לך נעים אבל בחיים לא היית עושה את זה, ודבר שני, אף אחד לא נגע בי אתמול, דבר שלישי, כן, כמה שאתה לא מבין, אבל יש המון טכנאים שלא יודעים שיט ממה שאני יודע, וגד, היה לי כל כך הרבה ניסיון עם מחשבים והרכבות מאוד דומות וכמעט זהות שזה בכלל לא קשור אלי, הלוח פשוט דפוק, להרכיב מחשב בצורה לא נכונה זה פשוט דבר שקשה מאוד לעשות(אלא אם אתה דפוק בשכל...)

אני יכול אפילו להביא לכם תמונות שתראו שהכל מורכב טוב....

פורסם

ואי יא קמצני, אתה הבנאדם הכי דפוק בעולם, אתה אמרת לג'ינג'י שתביא לו לבדוק כי לא היה לך נעים אבל בחיים לא היית עושה את זה, ודבר שני, אף אחד לא נגע בי אתמול, דבר שלישי, כן, כמה שאתה לא מבין, אבל יש המון טכנאים שלא יודעים שיט ממה שאני יודע, וגד, היה לי כל כך הרבה ניסיון עם מחשבים והרכבות מאוד דומות וכמעט זהות שזה בכלל לא קשור אלי, הלוח פשוט דפוק, להרכיב מחשב בצורה לא נכונה זה פשוט דבר שקשה מאוד לעשות(אלא אם אתה דפוק בשכל...)

אני יכול אפילו להביא לכם תמונות שתראו שהכל מורכב טוב....

לא נכון הוא לא מניאק הוא היה נותן בכיף ואתה יודע את זה. אתם שאלתם אותו ואני הייתי לידכם שמעתי והוא הסכים אז אל תגיד שלא.

פורסם

תגידו חצי מהפורום גר באותה שכונה או שנידמה לי? לא צריך לעשות מיפגש פשוט יורדים למטה.

פורסם

תגידו חצי מהפורום גר באותה שכונה או שנידמה לי? לא צריך לעשות מיפגש פשוט יורדים למטה.

אני לא כל כך יודע איך זה פה אבל בגיימר יש טונה מכפ"ס

פורסם

חחחח כל המדינה שכונה....

יאללה תמשיכו תויכוח על הטכנאי שקיבל מכות בקניון נהיה פה אקשן

פורסם

חחחחחח דוגרי היה אקשן תמשיכו וסטינגר דבר ראשון אתה שמן אז סתום תפה בטח אתה ילד כאפות כזה שכולם מרביצים לו ובלבלן ביצים כמו חבר שלי שחושב שהוא מבין בהכל ושהוא טכנאי מספר אחת בעולם והוא יודע הכל על מחשבים דבר ראשון אל תשוויץ דבר שני בקשר לתקלה תבדוק את התושבת של הקירור אולי היא לא יושבת טוב על הלוח מניסיון שלי גם לי היה בעיה עם כזה דבר אומנם זה 2700+ שזה תושבת וקירור בצורה שונה טיפה אבל יש מצב שזה הבעיה תשחק קצת עם התושבת של הקירור ותראה... וכדאי שתבדוק עם ספק עם יציאה של 24 פינים..אאהההה ואולי תתקשר למרזה מורית זה גם יכול לעזור :bash:

בהצלחה...

יצאת דיי טמבל  :screwy:

פורסם

GaZZa, שתגיע לרבע מההבנה שלי במחשבים דבר איתי, וניסיתי להוציא את התושבת ולהרכיב 20פעם ואפילו להחליף אותו ולעבוד עם ההיטסינק לא מקובע אלא רק מונח על המעבד.

זיין שכל אני אולי, אבל על כמה אני מבין במחשבים ועל הניסיון שלי אין שום ויכוח!(גם לחברים שלי) וNVIDIAATI, מי אתה בכלל!?

פורסם

GaZZa, שתגיע לרבע מההבנה שלי במחשבים דבר איתי, וניסיתי להוציא את התושבת ולהרכיב 20פעם ואפילו להחליף אותו ולעבוד עם ההיטסינק לא מקובע אלא רק מונח על המעבד.

זיין שכל אני אולי, אבל על כמה אני מבין במחשבים ועל הניסיון שלי אין שום ויכוח!(גם לחברים שלי) וNVIDIAATI, מי אתה בכלל!?

עלק מבין אתה מבין רק במאמא עוף

פורסם

למה לגרור את הת'רד לספאם?

הדיון הוא על בעיה עם לוח/מעבד שלא פועלים

לא על המשתתפים

פורסם

תנעל את הת'רד המעפן הזה.

אגב מזל"ט על המינוי

פורסם

קודם כל תודה רבה

אני חושב שניתן לת'רד עוד צ'אנס, בסופו של דבר יהיה פתרון

ואני מניח שהוא יעניין כמה אנשים בפורום

פורסם

רבותי, תרגעו  :bash:

גם הלוח הכי טוב מהחברה הכי טובה, והמעבד הכי טוב מהחברה הכי טובה, והזכרונות הכי טובים מהחברה הכי טובה וכו'... יכולים להגיע דפוקים. קורה במשפחות הכי טובות.

אני חושב שעכשיו הגיע הזמן לקחת את המחשב לחנות, לשלם עוד 150 שקל על הרכבה ולתת להם לגלות איזה מהרכיבים אינו תקין.

ומזל"ט לעומרי  :)

פורסם

::)

מסכים ב 100%

ותודה רבה ;D

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך, המעבד והלוח נשלחו חזרה לנועה, נקווה לטוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים