עבור לתוכן

בעיה מאוד מוזרה: לוח DFI חדש ומעבד 3000+ פשוט לא פועלים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

The PSU comes with 20 pins connection. According to what i have heard the motherboard can work with 20 pins

(insted of 24 pins which you need to use a converter)

i tried to connect only the 20 pins and the square 4 pins and it didn't worked as well.

• תגובות 51
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הספק שלך לא כל כך מתאים ללוח הזה מאחר והוא עם יציאת 20 פינים במקום 24 שיש בספקים החדשים.

אבל זה כנראה לא קריטי מאחר ויש לך בלוח עוד כניסות כח לכן קיים סיכוי שרק הלוח דפוק או שפשוט לא חיברת משהו בסדר.

אני מציע שתבדוק אם הזיכרונות יושבים טוב וכל החיבורים בין הלוח למארז במקום הנכון.

פורסם

חיברנו הכל מעולה, כבר הרכבתי 2 לוחות כאלו והכל עבר בהצלחה, אני אספר את הסיפור מנקודת מבט של מי שהרכיב את המחשב :

באתי אליו, שמנו את הלוח במארז והכל ומרחנו משחה הרכבנו את הסינק(XP90) והכל היה מצויין ותפס כמו שצריך, את הכרטיס מסך חיברנו לחשמל ואת ההארדיסק (200GB SATA) חיברנו ללוח ולחשמל והכל היה, אז לפני שהתחלנו גם לסדר תחוטים אמרתי בוא נדליק את המחשב נראה שהוא עושה בוט, ללוח היו מחוברים ATX 20פינים(שלפי מה שהבנתי מאליאור 20פינים ועוד ANTEC TRUEPOWER 430W בהחלט מספיקים ללוח הזה) ועוד ה4פינים בצורת ריבוע שיש גם בלוחות NF2 U 400 והיה מחובר גם המולקס מהצד הימני של הPCI-E 16X סלוט..., החיבור פלופי לא היה מחובר(גם בשני הלוחות האחרים שהרכבתי לא חיברתי את החיבור פלופי על הלוח, לא חשבתי שהוא נחוץ), שמנו את הX800XL כמו שצריך, מה שהפריע לי, שלא חשוב באיזה סלוט שמנו אותו(את הX800XL) הוא(הכרטיס) נתקע במאורר של הצ'יפסט, הסתדרנו ככה ששמנו את הכרטיס בסלוט התחתון ואז הוא נגע בקירור של הצ'יפסט אבל לא הפריע למאורר..., זה נורא עיצבן אותי, זיכרונות ניסינו הכל, מSAMSUNG TCCC 512MB וממשיך ב Twinmos Speed Premium PC3500 BH5 ועד לMushkin Black Level II BH5

אף אחד מהם לא עבד, ניסינו אחר כך ספק 400W ג'נרי, אותה הבעיה בידיוק, מה שכן, הלוח נדלק רק כאשר חיברתי אליו את ה20פינים בלבד, כאשר המולקס\4 פינים הנוספים היו מחוברים הלוח פשוט היה נדלק לחצי שניה ונכבה, האינסטינקט הראשון שלי לפי הניסיון שלי היה להוציא את הלוח מהפלטה של המארז ולנסות להפעיל אותה ללא מארז מחשש לקצר בלוח, אז הוצאתי, 4שעות לאחר מכן עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה, המחשב פשוט לא עלה!, פשוט לא נדלק ולא הגיב, החזרתי את הלוח למארז(חשבתי אולי אוהבים אותי שם למעלה) וחיברתי הכל כמו שצריך(את כל החיבורי חשמל והכל), וגם הפעם הלוח לא נדלק ולא הגיב!, כלום, וזה בטוח לא קצר מהמארז מכיוון שזהו מארז איכותי מאוד(ThermalTake Shark), בקיצור, הלוח דפוק אולי, הכרטיס אולי, והמעבד גם אולי, אז אמרתי לו לשלוח את המעבד+לוח+כרטיס לנועה מכיוון שלא היו לי בסביבה כרטיסי PCI-E ומעבדי סוקט 939...(יש אחד, אבל הוא פרסי, הוא לא ייתן לנו לבדוק)

מה שמעצבן אותי , הבנאדם הזמין מעבד BOX שבא עם 3 שנים אחריות, נועה הביאו לו מעבד TRAY! למה?! , כי הוא לקח XP90!? , אזמה, ואם אני צריך את הקירור, אני הזמנתי מעבד BOX!

פורסם

הכרטיס מסך מתחבר לחשמל? חשבתי שאין לו חיבור כזה..

כדאי לשלוח מיידית את הכל בחזרה לחנות

איזה אכזבה!!

פורסם

יש לך כל כך הרבה כסף למחשב לא יכלת לזרוק 150 שח למעבדה שישברו את הראש?

פורסם

כל הכיף זה להרכיב בעצמך זה דבר ראשון, עכשיו אם אין שינוי באחריות, למה לא להרכיב לבד?, הרכבת מחשב זה אחד הדברים הכי קלים שיש..., הכל הגיוני...

בקיצור, כל אחד ודעותיו, וגם מכמה פעמים אחרות שהיה לי ניסיון עם הרכבה של החנות, הם מרכיבים זוועה!

פורסם

זה באמת לא טרחה כזאת גדולה, אני הייתי אולי מרכיב מחשב זול אבל לסכן אלפי שקלים של חומרה איכותית? (עזובתי באמאשך)

פורסם

"לסכן" , כאילו שלא יחליפו לו באחריות! ,כל עוד אין נזק פיזי הם לא יכולים להאשים אף אחד זה דבר ראשון, ואין נזק פיזי, דבר שני, אם הם נותנים אותה אחריות והם חנות נורמלית וטובה כמו נועה אז להרכיב לבד זה בכלל לא סיכון(בייחוד שכבר יש לי ניסיון עם המון מחשבים וכבר הרכבתי 2לוחות DFI NF4-ULTRA)

פורסם

יש עוד נושא לא ברור

כתבת שחיברת את כרטיס המסך לחשמל

איזה כרטיס זה ?

פורסם

RADEON X800XL של PowerColor, הX800XL היחיד שבא עם חיבור מתח נוסף...

פורסם

עם המעבד לא מתחמם הביוס מגיע לשלב בדיקת והמעבד ונתקע ככה שמסך לא נידלק ואין ציפציפים מהרמקול הפנימי.

תחברו את הרמקול הפנימי ותבדקו עם יש ציפצופים ציפצופ אחיד זה כרטיס מסך ציפצופ מקוטע זה זכרונות (עם אני זוכר נכון)

עם אין ציפצופ כלל או המעבד או הלוח פגומים.

בהצלחה.

פורסם

חיברתי את הרמקול ולא היה ציפצוף..., אנשים, עד שאתם לא באמת מכירים את הבאנדם, אל תזלזלו בו, יש הרבה מאוד טכנאים שלא יודעים שיט ממה שאני יודע...

מה שממש אהבתי בלוח הזה, שהכל יש עליו!, עליו!, יש עליו אפילו רמקול, שברגי מג'ומפר להיות OFF, אז ג'ימפרתי אותו לON ולא היה שום רעש, יש על הלוח לחצני POWER ON וריסט!, לחצנים- לא ג'אמפרים שצריך לחבר עם איזה מברג או משהו, פשוט לוחצים על איזה כפתור בלוח וזה מדליק את המחשב, כמו במארז..., זה לוח שפשוט לא צריך מארז :P

פורסם

כל הכיף זה להרכיב בעצמך זה דבר ראשון, עכשיו אם אין שינוי באחריות, למה לא להרכיב לבד?, הרכבת מחשב זה אחד הדברים הכי קלים שיש..., הכל הגיוני...

בקיצור, כל אחד ודעותיו, וגם מכמה פעמים אחרות שהיה לי ניסיון עם הרכבה של החנות, הם מרכיבים זוועה!

אם כל הכייף זה להרכיב לבד אז למה אתה ואני עשינו 90% מהעבודה?

פורסם

דבר ראשון: תפסיק להתלהב כל כך שאתה מבין במחשבים

חיברתי את הרמקול ולא היה ציפצוף..., אנשים, עד שאתם לא באמת מכירים את הבאנדם, אל תזלזלו בו, יש הרבה מאוד טכנאים שלא יודעים שיט ממה שאני יודע

עלק יש אחד פרסי שלא הסכים לבדוק יא שמן (stinger)אפס, אתמול ככשאלת אותי אם אפשר אמרתי לך ולג'ינג'י (freestyler)שתבואו ושאין לי בעיה, אתה זה שלא רצית לבוא יא שמן, מה אתה משחק אותה כל כך מבין, גם פעם קודם שרפת ל-freestyler את הלוח אם או את המעבד לא זוכר יא הומו(שמן)!

אתמול כשבאת לקניון וכולם הרביצו לך שכנעתי את כולם להפסיק! עכשיו אני מצטער על זה(ואל תגיד שלא חטפת מכות עד ש"הצלתי אותך"-כמעט בכית!)

פורסם

LOL :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים