עבור לתוכן

חבר'ה, שחררו רגע... תנו לעבור!

Featured Replies

פורסם

אוכל של מטוסים :xyxthumbs:

פורסם

בלי קשר, במלחמה, או כל מקרה חירום אחר, יש כבישים (כן, גם בארץ) שה"גדר הפרדה" בין הנתיבים יכולה "ליפול" לאדמה, עוצרים את התנועה, מציבים חבל שתופס את המטוס כשהוא נוחט (כמו בנושאות מטוסים) והוא פשוט נוחט בכביש.

פורסם

לא זיוף ולא נעליים.

התמונות שThe Prophet הביא הן מסנט מרטין, מטוסים עוברים את הנוסעים בגובה 0.

ראיתי פעם סרטון, ש747 ענק שמתחיל בריצת המראה, מעיף את כל האנשים על החוף לתוך המים מהדחף lol.

פורסם

אני יכול להעיד שהנחיתות וההמראות הללו אמיתיים.

שהייתי באי ביוון (רודוס) הייתי במלון שכל 10 דקות או פחות אתה רואה מטוס נוחת או ממריא והוא היה כל כך קרוב אליי ואל אחי שהוא הצליח להעיף לי את השער.

ואני גם זוכר שנחתנו באי הצלחתי לראות אנשים משחקים פינג פונג בחוף.

פורסם

נראה שבן לאדן החליט להתאמן קצת לקראת המיבצע הבא.

פורסם

בלי קשר, במלחמה, או כל מקרה חירום אחר, יש כבישים (כן, גם בארץ) שה"גדר הפרדה" בין הנתיבים יכולה "ליפול" לאדמה, עוצרים את התנועה, מציבים חבל שתופס את המטוס כשהוא נוחט (כמו בנושאות מטוסים) והוא פשוט נוחט בכביש.

אתה מכיר כביש כזה?...

השדה תעופה הזה פשוט מגוחך...

http://www.airliners.net/open.file?id=644158&WxsIERv=Nveohf%20N340-313K&WdsYXMg=Nve%20Senapr&QtODMg=Cuvyvcfohet%20%2F%20Fg.%20Znnegra%20-%20Cevaprff%20Whyvnan%20%28FKZ%20%2F%20GAPZ%29&ERDLTkt=Argureynaqf%20Nagvyyrf&ktODMp=Whyl%2023%2C%202004&BP=1&WNEb25u=Ebtvre%20ina%20qre%20Iryqr&xsIERvdWdsY=S-TYMD&MgTUQtODMgKE=Nve%20Senapr%20N340%20neevivat%20sebz%20Cnevf.%20%5BQK6490%5D&YXMgTUQtODMgKERD=85717&NEb25uZWxs=2004-08-24%2000%3A00%3A00&ODJ9dvCE=&O89Dcjdg=289&static=yes&width=1366&height=1036&sok=JURER%20%20%28pbhagel%20%3D%20%27Argureynaqf%20Nagvyyrf%27%29%20%20beqre%20ol%20ivrjf%20QRFP&photo_nr=25&prev_id=235478&next_id=246872

מי יירצה להיות בחוף שכל הזמן נוחת לו מטוס 10 מטר מעליו...

פורסם

כביש החוף.

פורסם

הבטון שבאמצע של כביש החוף יכול לרדת אל מתחת לאדמה? נשמע לי קצת תמוהה

פורסם

לא נראה לי, אבל אני יודע שהכביש משמש (או לפחות שימש בעבר) לנחיתת מטוסים בשעת חירום (מה שאמנם לא קרה אף פעם, אבל מילא).

פורסם

לא נראה לי, אבל אני יודע שהכביש משמש (או לפחות שימש בעבר) לנחיתת מטוסים בשעת חירום (מה שאמנם לא קרה אף פעם, אבל מילא).

[ltr]almost happend once, when a pilot couldn't find the air port, I think he was suppose to land at ben goryon.[/ltr]

פורסם

סע בכביש החוף, 10-15 קילומטר דרומית לחיפה, לכיוון דרום.

יש שם סימונים על הכביש שנועדו בשביל זה....

פורסם

[ltr]almost happend once, when a pilot couldn't find the air port, I think he was suppose to land at ben goryon.[/ltr]

אם אני לא טועה, המקרה הוא כזה:

הטייס, זר כמובן, לא מצא מסלול מסויים בנתב"ג, וכמעט ונחת על כביש הסרגל, במחשבה שזה אותו מסלול..

פורסם

יש הרבה מסלולים כאלה למטוסים,

הרבה מאוד קטעים מכביש 6, קטעים מכביש 1, כמעט בכל כביש ראשי יש מסלול כזה בקטעים מסויימים.

ולא תמיד צריך להוריד את ההפרדה בין הנתיבים, קטעים מרובי נטיבים מאפשרים את הנחיתה בלי להישתמש בשני המסלולים.

פורסם

מה גם שגלגלי המטוס יותר גבוהים מההפרדה הזו, וגם אם הם יפגעו בגדר הזו, בואו נחשוב.... מטוס VS גדר.. המממ... לא נראה לי שהגדר תפריע למטוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים